היש שיטה אחרת ?

• פותח הנושא s21
  • פורסם בתאריך

s21

New member
היש שיטה אחרת ?

אם אני רוצה לעבור מפורום לפורום אני חייבת ללכת לרשימה של הפורומים נכון ? כי אם כן אז אולי יעשו כזה דבר שכל אחד יוכל לעשות לעצמו רשימת מועדפים של פורומים בפינת המסך או משהו כזה ? כי זה משגע כל הזמן לחזור לרשימה שמתארכת ( אחלה של דבר המשיכו כך ) מיום ליום. או שיש כזה דבר ורק אני עוד לא יודעת. בכל אופן כל הכבוד על הפורומים וכו ....

rmarko

New member
שתי אפשרויות: ../images/Emo17.gif

את יכולה ללחוץ על השם שלך באיזושהי הודעה בפורום, ויהיה כתוב לך מימין הפורומים שבהם את משתתתפת
או פשוט להכניס את הפורומים האהובים עליך לרשימת ה- favorites שלך

טל קר

New member
הנה השיטה שלי. כל פורום מיוצג ע"י

2-3 ספרות בסוף הכתובת האינטרנטית שמופיעה בראש הדף. 168 זה המספר של פורום משוב. 68 זה המספר של פורום פמיניזם. 26 זה המספר של לא רק נשים. 202 זה המספר של פורום ברית מילה בעד ונגד. אני פשוט זוכרת את המספרים, משנה את המספר בסוף הכתובת, לוחצת אנטר, והופ, אני בפורום.

נעה גל

New member
והנה דרך נוספת...

בהנחה שאת משתתפת במספר מסוים של פורומים, את יכולה להכניס "כפתורים" קבועים בדף הדפדפן שלך (ראי תמונה מצורפת). איך עושים את זה? כשאת נמצאת בדף הפורום אותו את מעונינת להכניס את גוררת משורת הכתובת (Addree) את הסימן של אקספלורר אל השורה בה כתוב Links. מאותו רגע יהיה לך קישור לפורום בו בקרת. אם השם שנוצר באופן אוטומטי לא נראה לך ואת רוצה לשנות אותו, את עומדת עם העכבר על הקישור לוחצת עכבר ימני. יפתח לך תפריט ממנו את צריכה לבחור Rename. יפתח לך חלון שבו תוכלי לשנות את שם הקישור לרצוי. בהצלחה נעה גל חינוך לגיל הרך

בשלב זה לא נוכל לאפשר התאמה אישית

ולצערנו תיאלץ לחזור לרשימה. לנוחות הגולשים הוספנו ברשימת הפורומים אפשרות לחיפוש הפורום על פי א"ב.

למעלה