היש שה"מ בקרבנו?

Hammerfall

New member
היש שה"מ בקרבנו?

מזה זמן רב שאני וחבריי מחפשים נואשות אחר שה"מ וכל פעם שנדמה כי הנה, נמצאה האבדה השה"מ מבטל את כל ה"קבוצה". מדוע מחוזותינו כה מדולדלים משה"מים? האם איננו מחפשים במקומות הנכונים? לאן נעלמו אותם שה"מים מימים עברו? האם מקצוע השה"מ הוא מקצוע יוקרה שהמעטים שלוקחים אותו על עצמם נחטפים בשוק כל כך מהר שגם צבא שלם של זוטונים חמושים לא יצליח להוציא אותם מהכלא שלהם? או שיש עוד דברים בגו? מה קורה עם שה"מים?!?!?!

Nihohit

New member
דווקא לא חסרים.

איפה את ממוקמת, והאם ניסית להשתמש בגילדה?

Hammerfall

New member
אני ממוקמת בביתי, אשר בראשון לציון

ואני אכן משתמשת ותיקה בגילדה שלמען האמת עוד לא הניבה לי יותר מידי תוצאות במהלך השנים... אתה מעוניין בתפקיד?

ogmios

New member
על איזה גילאים מדובר?

יש מצב שיש לי מקום או שניים באיזה חד-פעמי שמתוכנן לעתיד הקרוב. ומה לגבי העדפות לז'אנרים? לשיטות?

Shadowmage

New member
אפשר עוד פרטים?

גילאים, מספר שחקנים, שיטה מסוימת או סגנון מועדף?

Hammerfall

New member
תשובות:

כרגע ישנם 4 שחקנים בגילאי 20-26, עם ניסיון שונה אבל גם לפחותי הניסיון יש ניסיון בסיסי (לבעלי הניסיון יש ניסיון רב). אנחנו רוצים לשחק 3.5, פנטזיה, מעניין, מרתק, משחק דמות ושבהחלט יהיה ליותר מפגישה או שתיים אלא משהו ככה שימשך לנצח מבחינתי (משהו כמו פעם בשבוע). רוב האנשים בקבוצה מכירים זה את זה היכרות בסיסית כך שמהבחינה הזו לא יהיו לנו יותר מידי חיכוכים. יש מתנדבים?

Shadowmage

New member
הייתי שמח, אבל...

די נמאס לי מ 3.5. בעתיד הקרוב אני מתכנן להריץ מערכת GURPS, עדיין לא סגור על הסגנון- יש לי הרבה רעיונות וזה יהיה תלוי גם בשחקנים. אם תרצו לנסות משהו חדש, אני אשמח להכיר לכם את GURPS.

ogmios

New member
לא יכול לעזור לך

אני צריך קצת חופש מפנטזיה, ובמו"ד אני לא נוגע גם עם מקל באורך עשר מטר.

למעלה