היש פה רקדנים/ות ?

היש פה רקדנים/ות ?

האם יש פה כאלו שרוקדות ? ריקודי זוגות / ריקודים סלוניים - לא ריקודי עם ולא האוס/טראנס/בום/בם ... באזור הצפון נניח ? שאלתי גם על רקדנים כי אולי נעשה איזו קבוצה - אני אישית מתעניין ברקדניות

Netta79

New member
../images/Emo79.gif

מאז הפרידה מהאקס ... לא רקדתי אבל אתה יכול למצוא המון מקומות מגיעים אליהם גם לבד ותמיד פוגשים ,לומדים לרקוד, רוקדים ונהנים אני מכירה מקומות במרכז אם אתה מחפש ... לצפון , עוד לא הגעתי
תהנה ...
~נטע

בגב של הכרטיס שלי יש קישור לצורך זה

בחוגים שלי אמנם חתך הגילאים הוא 30-50 ויש לא מעט זוגות שבאים כזוגות מהבית אבל הנה זרקתי את עצמי למים והצמידו לי בת זוג (עכשיו יש לי שלש) ואני מבסוט מכל רגע אבל חייב לציין שאני הולך ממש למטרת ריקודים ולא שום דבר אחר !!! אני אוהב לרקוד כך שלא מחפש שם הכרויות ובסוף כל חוג חוזר הביתה מלא באנרגיה חיובית

לא מצאתי ....

בכרטיס שלך .. אבל בכל מקרה אני רואה שאתה מהמרכז. האם מישהו מכיר בצפון / חיפה / וכו' ... שלא למשל הטכניון ובני ה 15 המחוצ'קנים שבו ?

jane34

New member
מה יש'ך נגד מחוצקנים? הם לא ?

בני אדם? אין להם רגשות? להם לא כואב כשמפוצצים? הם לא מתבעסים כשמגלים עוד אחד חדש? אז זהו ש לאאאאאאאאאא! כי הם כבר רגילים לבי לבי עם המחוצ'קנים אבל לא יפה לצחוק עליהם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

jane34

New member
אוף - פרסלאטור זה היה בשבילך

נמאס לי מהמחשה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זקן מעצבן!!!!!!!!!!!!

תשמעי ...

בתןר X פיצה פייס ...
אני מבין אותם. וכניראה שאני אצטרך כן ללכת לטכניון .. לרקוד בראש חלול ...

חן חן40

New member
ואחרי שנים יוצאת לרקוד היום

אחרי הרבה מאוד שנים שרקדתי ואחרי שנים של פרישה מאולצת וחלק גם מרצון, היום לראשונה יוצאת לרקוד ריקודי עם ישנים. הנוסטלגיה חגגה פה אחר הצהריים וכנראה שהיא נוגעת גם בי. אז קבעתי, מהססת, מתלבטת, העצמות קצת יבשות וחורקות הזיכרון כבר לא מה שהיה פעם, החשש מבושות עוד פעם לדרוך על הרגליים, להעתיק............ אבל מדגדג בקצות האצבעות, הצורך לזוז, להניע, להתמלא באנרגיות מהשירים הישנים, מהחבר'ה שבאו לרקוד בשביל לרקוד ואהבו לרקוד. הבטן מתהפכת חושבת אם לבטל או לאגור אומץ ולעזאזל הכל.. יוצאת להנות.

למעלה