היש סיכוי לקשר כזה?

היש סיכוי לקשר כזה?

יש לי חברה שנה וחצי ומתוכם 8 חודשים אנחנו גרים ביחד. בתור בחור שחובב בנות מלאות ושמנות החברה שלי בחורה גדולה ושמנה. אני אוהב אותה מאד ומשוגע על הגוף המדהים שלה. הכל היה יכול להיות מושלם אלא שהיא מרגישה רע עם עצמה ושונאת איך שהיא נראת. אני נותן לה חיזוקים בלי סוף ומראה לה את האהבה שלי אליה ולגוף שלה בכל דרך אפשרית אך היא מאשימה אותי שאני לא מעודד אותה להרזות למרות שבפעמים שהיא התחילה בדיאטה עזרתי לה והיא זו שנשברה אחרי כמה ימים. הבעיה שלנו היא בזה שהיא לא מוכנה לצאת לבלות. בהתחלה זה היה נחמד לבלות אתה בבית רק היא ואני ועכשו אני מרגיש שאני נחנק מלהיות כל הזמן רק בבית. היא מתביישת לצאת עם החברים שלי, מתביישת ללכת למשפחה שלי, מתביישת לאכול במסעדה, מסרבת לרקוד מסרבת לכל סוג של בילוי עם אנשים אחרים. ניסיתי לקרב אותה לפורום בתפוז של שמנות ששלמות עפ עצמן אך אחרי שדפדפה שם אמרה שהכל שטויות. לפני שבוע רבנו כי היא סרבה לבוא איתי לחתונה של חבר קרוב מאד שלי וכשחזרתי מהחתונה ראיתי שהיא עזבה את הבית. אני די הרוס מאז. אני אוהב אותה, אני יודע שהיא אוהבת אותי אך היא שונאת את עצמה. האם יש סיכוי לקשר כזה?

adam33

New member
כל הכבוד לך

אתה פועל כפי שחבר אמור לפעול אתה אוהב אתה מפרגן ואתה מביט אל הפנימיות שלה כמו אל החיצוניות העיצה שלי אליך נסה להרחיב את מעגל החברים שלך תזמין אותם אליך הבית , תארח . ברגע שהא תבין שאנשים לא שמים לב לשומן שלה היא תתחבר עם אותם אנשים והמשפט שתשמע זה " האם יוצאים רק איתם?" וזו תהא התקדמות אל תלחץ על דיאטה כי זה מעצבן ומתסכל תזרום עם הכל קח אותה לטיולים ללא אנשים היא צריכה לצאת קודם היא צריכה לחוש את החופש מהבית לך איתה יד ביד אבל הכי חשוב נסה בכל דרך להגדיל את מעגל החברים שלכם.

בכלל לא קל

לחיות עם אישה שכך מרגישה, זה יכול ללכת אם תקבל אותה ממש כמו שהיא, בלי לנסות להשלות את עצמך שהיא תשתנה או על הבסיס שבעתיד תהיה אחרת, תשאל את עצמך האם אתה יכול? האם אתה מסוגל? ואם אתה אוהב אותה כמו שהיא עם הטוב והרע שבה, ועם הקשיים שמתעוררים, והאם אתה מסוגל לעמוד בכל מה שכרוך בכך וזו תהייה לך התשובה הכי אמיתית.

למעלה