היש נימוס וירטואלי ?

היש נימוס וירטואלי ?

מתקשרת אליך לאי.סי.קיו ואומרת לך ``אני רק איתך``,זורקת לך שאלה ובעוד אתה משיב הופך הירוק לאדום.לאחר זמן מה דופקת בחלונך שוב ואומרת ``עכשיו אני שוב שלך`` ולאחר דקה מבקשת שניה לעצמה.השניה הופכת ל-20 דקות ושוב דופקת בחלונך,מבקשת סליחה ובלי אישורך קובעת שעוד מעט תשוב אך יותר לא חוזרת ומותירה את תשובתך לשאלתה מיותמת לתמיד.......ואין זה תיאור דמיוני אלא תיאור מייצג למה שקורה הרבה ולהרבה היעלה על הדעת להזמין אורח או להתארח אצל אחר אך במקום להיות עסוק עם האורח או המארח תשלוף את הסלולרי ותנהל את שיחותיך בעוד השני יושב ממול וממתין?! אני יודע שלעולם לא אתרגל ואותי זה מגעיל!!!! וכל המכורים שמנסים במקביל לשלוט על כל הפורומים+צ`טים+אי.סי.קיו+סלולרי ואולי גם פריסל אחד בינתיים שיחשבו לפני שנכנסים לשיחה ``עמוקה ``ובמיוחד כאשר הם עצמם יזמו אותה!!!-יחס זה לא מצרך שרק מקבלים אלא גם צריך לתת!!!! סליחה אם הייתי הפעם ``כבד``

זה לא נימוס וירטואלי,זאת דרך היתנהגות של אנשים שלא איכפת להם

לארבל , אתה צודק . ודוקא ליהיות ``כבד`` זה טוב ליפעמים . אתה לא צריך לבקש סליחה . אני אמרתי הרבה פעמים סליחה ומיצטער , ואמרו לי שאני לא צריך להיתנצל . אז עכשיו אני אומר זאת לך .. תודה ולהתראות .

גם לך זה קרה?

בוקר טוב ארבל... לאט לאט נהייה לי חשק לשתות איתך קפה...

את כולם ...ובכיף

הרבה מאד ממה שמטריד את שלוות נפשם של חברי הפורום היה נמנע אם החברים בו לא היו וירטואליים בלבד אלא שהפורום היה משמש רק כזירה להצהרת כוונותאו/ו כמכשיר להשגת מטרה ולא המטרה עצמה!!,דהיינו שמפגשים לא וירטואליים יהיו המטרה המוצהרת. ולאחר כל מפגש אמיתי היה משמש הפורום ככלי להעברת מסרים ,תיאור חוויות,החלפת דיעות וארגון המפגש האמיתי הבא הפיכת ההתכתבות בפורום ובצ`ט למטרה עצמה בין זהויות וירטואליות עם כינויים דביליים יותר או פחות היא הגורם לתיכולם של הגולשים כאשר הראשונים להפגע הם המכורים.

ארבל...

מה אוכל להגיד... אתה צודק בכל מילה שכתבת.... גם אני נוהגת לעשות זאת לעיתים... לדבר באדום עם שניים במקביל,לטייל בפורום ולפעמים בשניים ושלושה פורומים ולהיות בכחול במקביל... וכל זה רק בשביל לא לפספס שום דבר... (הרי מין המכורות אנוכי). בכל אופן אתה צודק ואין זה מין הנימוס מצידי לעשות כך ולכן כשיצא לי לדבר עם משהוא שיחה מעמיקה אשתדל יותר להקדיש את מלא תשומת הלב לאותו אחד... תודה שהארת את עיני גם אם אני בטוחה כי הכוונה לא אלי... ליהי

מהיכן הבטחון במשפט האחרון?

אני רק מקווה שהחברה הטובה לא מעדכנת אותך בכל הפרטים!!!!!!!!

עוד לא ממש חשבתי על זה....

אולי כדאי שתקרא מה שכתבתי לאלת... נראה אם תמצא את הרמז ששלוח שם אליך... (רמז... אתה לא המיוחד שלי...)

לי28

New member
נימוסים ליד השולחן

קראתי את דבריך ומילותיך חקוקות בסלע, כאחת שחוטאת בחטא שתארת, אין אני יכולה לסנגר על עצמי, אלה רק להגיד שלעיתים אני רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה ולא תמיד אני מסוגלת להבחין כי מעשי אלה פוגעים באדם זה או אחר. ומכאן אני שולחת את סלחתי לכל אותם חברים נהדרים (ובאמת שיש פה כאלו) שפגעתי בהם במעשי ומבטיחה אני כי אשתדל לשים לב לפעמים הבאות. סליחה לי28

מודה ירוחם!!

אומץ ליבך להודות ולא להתחבא מאחורי גבו של הכלל ראוי לשבח הרבה יותר מקלס על חטאייך עכשיו רק לא תוכלי לטעון יותר כי לא היית מודעת..... נוכל להמשיך מהנקודה שהפסקת....

פנתרה

New member
לארבל...

אחרי תקופה שלא הייתי כאן...עוברת על הכתוב והדמות הבולטת שהחליפה מסכה..(כנראה)... זה אתה ארבל... האם זה אותו ארבלון נמרון של גל?...(ד``ש לגל...) ובקשר לנימוס וירטואלי- אתה בהחלט צודק בדבריך...אגב היא הייתה די נימוסית - הרי אמרה לך סליחה...חחחח...(סתםםם) וארבל לא להיות כבד מדי בעולם הורטואלי... סה``כ גם לך וגם לאחרים יש כאן יותר מחבר אחד וכל אחד מהחברים האלה רוצים לקבל יחס... בהצלחה פנתרה

נמר בשביל עצמי ועל יחס כזה מוותר!!!!

פנתרה שלא מוכרת לי(עדיין)-אינני משתתף בצ`טים הכלליים מאחר שבעצם לא נאמר בהם דבר וכל מי שהיה אוחז פרטיכל יומי של צ`ט היה מתמלא מבוכה על עצם יכולתו להשתתף בדבר כל-כך רדוד למדתי להעריך מכשיר הצ`ט במסלולו האדום בלבד ליצירת הכרויות או/ו העמקת הקיימות שכן יש דברים שבהחלט אין מקומם בפורום אך מאידך נפשך חפצה בהם ויש כאלה שמעדיפים את הצ`ט שלא משאיר עקבות כמו המייל או האי.סי.קיו ולסיום מדברי חז``ל-``תפסת מרובה לא תפסת``-הנסיון להעניק ``יחס`` לכולם באותו זמן בעצם מעניק זלזול בכולם למעט באלה שגם הם באמצע ריצת האמוק לתת ``יחס`` לאחר...

.גלcom

New member
נימוס וירטואלי/לפנתרה!

תודה על דברייך-מן הנימוס התחייבתי לענות לך! (ובאמת! לא צריך לשחק אותה ראש קטן בענין השמות) אני ממש לא מיסתורית(אולי אפילו יותר מדיי חשופה) מקווה שתנצלי את הכרטיס ששלחתי.....יש שם מלא פוטנציאל לכולם......מסרי ד``ש לארבלו עם העיצוב החדש שלקח על עצמו אני מזמן שכחתי שצריך שניים לטנגו/סלו אוהבת לרקוד.....רק סלסה עם יחזקאל.

מילקי1

New member
ארבל וסקסו - אפשר להצטרף?

ארבל - לא יכולתי שלא לחייך בהסכמה לכל מילה. אני יכול רק להציע לך את הפתרון שלי - פעם או פעמיים של ``חוסר נימוס`` (ההגדרה שלי הרבה יותר בוטה) אני מוכן לסבול. יותר מזה - המשמעות היא שאני לא מספיק חשוב בעיני ``הצד השני`` ואין שום טעם לדבר איתו יותר. ואם תשמרו לי מקום, אני דואג לעוגה עם הקפה...

למעלה