היש לי עתיד?

basket case

New member
היש לי עתיד?

רציתי לשתף אתכם במשהו שמטריד אותי. אז ככה: אני בת 18.5. לפני שנה סיימתי תיכון. הייתי אמורה להתגייס באפריל, אבל מספר חודשים לפני כן הוחלט שאני לא אגוייס, מסיבות רפואיות שלא אפרט כאן. החלטתי שאני אעשה שירות לאומי. בינתיים, עבדתי, וחיכיתי לספטמבר - אז הייתי אמורה להתחיל את השירות. הייתי במספר ראיונות, אולם לא התקבלתי לשום מקום שרציתי. כעת, אני לא ממש יודעת מה לעשות עם עצמי. אני עובדת, אבל זה בערך הכל, מה גם שאני שונאת את העבודה שלי ולא מצליחה למצוא משהו יותר סימפטי, שיעמוד בתנאים המינימליים (שכר מינימום, עבודה בלי "התלמדות ללא תשלום" וכד'). באשר ללימודים - אני מרגישה שזה מוקדם מדי בשבילי, ואני לא מספיק סגורה על מה אני רוצה ללמוד. וחוצמזה, כבר נאוחר מדי עכשיו להירשם לאוניברסיטה.. אז זהו, יש לי עכשיו שנה שאני לא יודעת מה לעשות בה. עברה כבר שנה מאז שסיימתי תיכון, ואני פוחדת סתם לבזבז עוד זמן יקר ולהתחרט אחרי זה. אבל אני פשוט לא יודעת מה לעשות!! בכלל, עבודה זה כרגע הדבר שממלא לי את עיקר הזמן. השבוע למשל, אין לי עבודה (ובנוסף, חבר שלי נסע לשבוע אבט"ש), ואני פשוט משועממת עד מוות. בנוסף, העובדה שאני לא עושה צבא גורם לי לחששות. אני חוששת שאני מפספסת דברים, שכולם יתבגרו ויעברו דברים ורק אני אשאר באותו מקום.. ודרך אגב, אל תציעו לי להתנדב כי זה כבר מאוחר מדי.. זה תהליך שלוקח כמה זמן, לפחות איזה כמה חודשים טובים, ואז עוד שנה-שנתיים שירות.. אני אשתחרר אחרי גיל 21...
מה אתם אומרים? מה אפשר לעשות?

גרא.

New member
basket case,יש לך שנה זמן,נהדר.

אם יש לך מספיק כסף,לכי לחנות של תרמילאים,מצאי בת זוג או בן זוג, והפליגי מעבר לים, לאן שתשאך הרוח.אם אין לך מספיק כסף,שימי לך למטרה לעבוד כמה חודשים באותה עבודה משעממת, שאת כל כך שונאת..ואחרי שתחסכי כמה שאת מעריכה שתהיה עלות הטיול,תוכלי לגשת שוב לאותה חנות..ולסגור עניין.

למעלה