היש בנמצא?

• פותח הנושא Grep
  • פורסם בתאריך

Grep

New member
היש בנמצא?

ובכן, אחרי תקופה ממושכת בגולה, שבתי לחיקה החמים של הרווקות. והנה אני מוצאת את עצמי, צעירה במיוחד אבל כבר לא כל כך הוללת, שוב בסחרור הדייטים האינסופי. והגברים, יש להודות, נחמדים בחלקם. אך גם מי מהם שצולח את השיחה הראשונה והמהוססת, נופל מיד עם תחילתו של הדייט הראשון. והסיבה, כנראה, טיפשית במידה: אלכוהול. קראו לי צרת אופקים, קראו לי שטחית. כמות המאבקים הנדרשת, כל פעם מחדש, על מנת להוציא את לסתותיהם הנעולות על בתי קפה דלוחים כדוגמת 'אפרופו' (בי נשבעתי) ולהעבירם לפאבים ראויים מוציאה את הרוח מהמפרשים. וזה עוד רגע לפני המפולת המוחלטת: הקורונה. הוגרדן. ויינשטפן. באקרדי בריזר. רד בול. אללי! איך אני, שתיינת לא קטנה, יכולה לצאת עם גבר שמוצא במשקאות העבשים האלו את סממני הגבריות האבודים שלו? מדוע, למען השם, אני לא מוצאת את אותו יחיד הסגולה שיזמן, בלי למצמץ, גינס מהחבית וצ'ייסר של שיבאס? נחרדתי לגלות עד כמה טעמו האלכוהלי של הבחור משחק תפקיד מפתח במשיכה שלי אליו. והפרדוקס הגדול ביותר הוא ככל הנראה העבודה שעד לפני מספר חודשים- חוקית- עוד היתה אסורה עליי השתייה בתחומי המדינה. האם זו רק אני? האם מי שמתאמץ להחליק מילר במורד גרונו יכול להסתיר בתוך תוכו גם אישיות חזקה ומתפרצת? האם אני שופטת מהר מדי? האם האלכוהול הוא, בסך הכל, אלכוהול? והאם יש בנמצא, איפשהו, יחיד הסגולה הנזכר לעיל? המלצות מנומקות על בעלי התשובה יתקבלו בברכה באימייל המצ"ב: [email protected]

sweetdreams

New member
היי.. אל תזלזלי בבירות!

קורונה זו אמנם נפילה, אבל הוגרדן זו אחלה בירה! (ואני מסכימה איתך שאין מה להשוות לגינס, אוקיי?
) שמעי, אני מזמן דגלתי בשיטת ה-"תגיד לי מה האלכוהול שלך ואני אגיד לך מי אתה", כך שאני יכולה להזדהות עם רוב מה שכתבת. אבל אחותי, בירות נכנסות אצלי לקטגוריה לא רעה בכלל. הרי היא האחות הקטנה של הויסקי מאלט, איך אפשר לזלזל בה ככה??

amaretto

New member
למה לעזאזל לקלקל פיינט גינס מושלמת

עם צ'ייסר של הוויסקי "לא מריח לא מסריח" שיבאס? עדיף את הג'יימסון שזול ממנו בהרבה, אך בעל אישיות רבה יותר (לטעמי, לפחות :) ), ואם רוצים להשקיע יותר, אז ג'וני בלאק (הטעם המעושן שיש בו משתלב טוב עם הגינס). ובכלל, עדיף לשתות בירה טובה, וויסקי טוב לחוד. יצא לך לנסות ארדבג?

MidNight Flame

New member
ווינשטפן?! משקה עבש?!?!?! ../images/Emo46.gif

ועוד שיבאס כצ'ייסר לגינס?! מצבך לא משו! מה רע בווינשטפן? ולמה לעזאזל מכל הויסקי האפשרי שיבאס בלע! ~Pissed Off~ Mike.

marsala

New member
גרפ,אז מכיוון שנולדת מחדש ממש

לאחרונה,הרשי לי להגיד קודם כל מזל טוב וברוכה הבאה. הנושא המועלה הוא חתיכת נושא.את מצפה מהגבר שלך להבין באלכוהול,ולהרשים באופן השתיה שלו,אבל לדעתי זאת טעות לשפוט בנאדם על פי אם הוא אוהב מילר/קורונה/מיץ תפוזים/או בריזר. פעם אמר לי מדריך דגול משפט מאד נכון מחיי ההדרכה: 'אל תשכח לשאול אם אין מסמר בנעלי חייל המסרב ללכת', ז'א:יצאת עם גבר בפעם הראשונה? נראה טוב? נשמע טוב? מריח טוב? (טוב לא נכנס לשאר..) הזמין בריזר?? תעצרי ותשאלי 'למה?' אם באינטואיציית הרגע הבחור שווה השקעה (אפילו אם לא..) לא שווה לעשות לו 'רגע של אלכוהול' ולתת לו כמה טיפים ? (אחרי הכל תחשבי על הבנות שעוד יבואו..) אולי יש לא ראש פתוח.. שלא לדבר על זה שפגישה השניה אתם סתם הולכים לסרט,נניח שהוא תותח קולנוע והחליט להזמין אותך לסרט כמו 'החיים הם נס' של אמיר קוסטוריצה הסרבי המהולל,בדרך לסינמטק את מספרת לו שאת חולה על שוורצנגר...נו,שהבחור לא יתבעס קמעה?אז הוא לא מנפנף אותך לעזאזל (כי ככה אנחנו הבחורים,ג'נטלמנים,מה לעשות?)אלא מסביר לך שכבודו של שוורצי במקומו מונח(כבודו אף פעם לא נח,אבל זה כבר סיפור אחר)אבל קוסטוריצה הוא גאון קולנועי שלא ברא השטן.. אז מקרים אבודים צריך לעקוף,מקרים מעניינים צריך לשאוף, ושיהיה לכולנו סופ'ש נעים ומבורך (לי לא כל כך-אני הולך לקלף טאפטים עקשניים במיוחד!) מוש

ואני חשבתי ש...

באקרדי בריזר/וודקה רד בול זה משקה של ילדים, מקסימום עד גיל 21, בני כמה הגברים? קורונה, זה בירה בסגנון העיקר שזה ממסטל ויורד מהר לבטן, שתן מוחלט. לגבי ווינשטפן והוגדרגן, אני מודה שהוגדרדן אני דיי לא סובל אבל במקרה הזה אני מאמין שזה פשוט עיניין של טעם (בניגוד לקורונה ודומיו יש לו טעם הוא פשוט לא הטעם שלי, ווינשטפן?, מה הבעיה?, בירה קלילה יש לה הרבה טעם, לא תמיד מתחשק הגינס הכבד (אני לא מאמין שאני כותב את זה כי זה רוב מה שאני שותה) ורוצים משהו אחר, חוץ מזה זה דבר טוב לגוון. טוב אחרי הכל אנחנו בארץ, לא ארץ של שתיינים, לא בכמות, לא בידע, לא בטעם, כדאי לנסות "לחנך אותם", נכון זה עצוב שאין להרבה אנשים טעם, מניסיון ה"חינוך" הזה במיוחד אם הבנאדם הוא פתוח יכול להיות דיי מהנה, יכול להיות שהוא יודה לך... הוא לא יבין איך הוא שתה משקאות-מותגים תפלים/של ילדים עד היום...

Chewbacca

New member
היה פעם כזה מייל

שרץ באינטרנט על "אמור לי מה אתה שותה ואני אומר לך מי אתה" ובואו נעזוב כרגע את הדוגמאות הספציפיות שמעלים פה. מישהו חושב שהמשפט הזה לא נכון? ואני לא מדבר כרגע על "פתאום מתחשק לי" אלא על משקה קבוע... לדעתי אפשר ללמוד קצת על הבנאדם לפי מה הוא מזמין באופן קבוע, ואני לא רוצה להעליב אף אחד אז נעזוב כרגע דוגמאות. Grep - אולי כדאי שתבררי לפני שאת זורקת את מזמיני הבריזרים למינים מכל המדרגות, האם זה שהם בד"כ שותים או שפשוט (ולפעמים זה קורה גם לי) לא התחשק להם משהו "כבד" יותר. ואולי אפילו יותר מעניין, בסיטואציה שאת מתארת, מה התגובה של הדייט שלך, כשאת מזמינה גינס עם צ'ייסר של וויסקי משובח אחרי שהוא הזמין קורונה?

למי שלא מכיר, הנה המייל ../images/Emo13.gif

(מי אמר שאני שומר כל דבר ששולחים לי?
) מעבר לטקסט המצורף (המשעשע), 2 האגורות שלי: רוב האנשים שותים את המשקאות הפופולריים, בגלל זה קוראים להם -- משקאות פופולריים
אותי גם מעניין לדעת מה הצד השני חושב כשאת מזמינה חצי גינס עם צ'ייסר (וביננו, שיבס? המתקתקות של האירים או האמריקאים הולכת יותר טוב עם המרירות של הגינס
)

Hakaris

New member
צודקת ב 100 אחוז

אני רואה זוגות שיושבים על הבר. הגבר מזמין מיילשייק גדול והבחורה יושבת עם חצי טובורג או משהו בסגנון זה מבאס (בעיקר אותי-הברמן) ומוציא את הגבר לא משהו אני באותו מצב כמוך (אבל להפך...) בחורה שיוצאת איתי ומזמינה הפוך גדול די הורסת את זה ובגדול.... אין דבר יפה יותר מבחורה עם וויסקי או כוס גדולה של בירה

amaretto

New member
מזכיר לי מקרה בו אני וחברתי ישבנו

בבר, הברמן מגיע, שואל אותנו מה ברצוננו לשתות, אז אמרתי "נתחיל במשהו קל". אני רואה את הברמן מחליף צבעים. ואז הוספתי בחיוך "פיינט של גינס ופיינט של גורדונס", וראיתי את הברמן פולט אנחת רווחה. המסכן אמר אח"כ שהוא באמת חשב שאנחנו מתכוונים להזמין קולה או משהו בסגנון. אגב, ארמניאק של מונסטקייה נותן תמורה ממש טובה לכסף.

amircn1

New member
לדעתי...

אל תשפטי אף אדם לפי המשקה שהוא שותה, כמו שאת בטח לא רוצה שיסיקו עלייך מסקנות מוטעות ואין שום דבר רע בחלק מהמשקאות שהזכרת תמייני את הגברים שלך בצורה ובדרך אחרת [ולא חסר...
] בהצלחה בחיפושים

Suskonitos

New member
האמת?

גינס מחבית וצ'ייסר שיבס? נשמע צפוני מעודכן במובן הרע של המילה. קודם כל שיפנים שצ'ייסר זה לא הכוס, אלא המשקה. מעבר לזה? שיבאס כמופת לאנינות? על זה נאמר: נו.

חי אדר

New member
מי ימצא

למצא את הגבריות בהתאם לטעם האלכהל, רעיון לא מבוטל. אולי זאת הכוונה של הפתגם הידוע שהאדם ניכר בכיסו ובכוסו ובעסו. כיסו כמה מוכן לשלם על המשקה, וכוסו מה טיב המשקה שהוא מערה לתוך מיעיו. וכעסו זה טיב הסוטול והיקף התפרסותו.

למעלה