הישר הבא:

backstreet girl

New member
הישר הבא:

no one else come close to you האם אתם אוהבים את השיר: 1)נו באמת...איזו שאלה....בטח...שיר מ-ה-מ-ם....שיר סוחף.... 2)כן..אני אוהבת אותו כי הוא שיר יפה... 3)שיר נחמד...קצת משעמם אבל נחמד... 4)שיר מכוער ומלוקק... מה השורה האהובה עליכם? מי שר שם הכי יפה? מה יותר יפה-המילים,המנגינה או הקולות....?

NarihS

New member
ווואאאאיייייי אני חולה על השיר הזה!

1. שיר מהמם! שיר סוחף!
מה השורה אהובה עליכם: ייא זה מזה קשה!!! המילים של השיר הזה כל כך מדהימות!!! אבל אם אני חייבת אז זה זה: But girl you know that I would never Ever let another's touch, come between the two of us Cuz no one else will ever take your place והקטע של ניק: Girl you know I'll always treasure Every kiss and everyday I'll love you girl in every way וכמובן שגם הפיזמון ממש יפה! מי שר שם הכי יפה: ניק המושלמי!!!!!!!!!!!!!!!!! מה יותר יפה: נדמה לי המילים! בעצם.. המילים והקולות הם בשיוויון!

sivanick

New member
me

no one else come close to you האם אתם אוהבים את השיר: 1)נו באמת...איזו שאלה....בטח...שיר מ-ה-מ-ם....שיר סוחף.... מה השורה האהובה עליכם? הבית של ניק...תמיד הבתים של ניק הכי יפים בשיר =) מי שר שם הכי יפה? ניקי מה יותר יפה-המילים,המנגינה או הקולות....? אממ ממש כמו שירני השילוב של הקולות והמנגינה =)

backstreet girl

New member
אני:

האם אני אוהבהת את השיר: 1)נו באמת....איזו שאלה....בטח...שיר מהמם...שיר סוחף... שורה אהובה: and whan i wake up to the touch of you'r hand on my sholder you'r my dream come true girl you know i always teasure every kiss in every day i love you girl in every way מי שר שם הכי יפה? ניק... מה יותר יפה...המילים,המנגינה או הקולות: המילים...

למעלה