הישרים והישרות

גואנו

New member
נראה לי

שסיכמת את זה דיי טוב
תודה על ההתייחסות הרצינית

miss tamborin

New member
אממ...

אני דיי בטוחה שזה מה שאמרו לפניי אבל בעיקרון, זה קורה או כהתנסות חד פעמית או בגלל שהאדם השני פשוט יש לו אופי שה"סטרייט" נמשך אליו, וזה לא משנה עם הבנאדם השי הוא גבר או אישה אלא שפשוט האופי הזה קוסם אל הבנאדם הסטרייט וגורם לו להתעלם מהמין של הבנזוג. קחי לדוגמא בנאדם ממש ממש מכוער, ברצינות, כזה שאין סיכוי שתמשכי אליו אבל יש לו את האופי הכי טוב בעולם בדיוק הטיפוס שלך מהבחינה הזאת, זה מעוור אותך לכיעור את רק רואה את היופי. משו כזה...

ג ו א נ ו

New member
הישרים והישרות

איך זה קורה שסטרייטים וסטרייטיות נופלים "ברשת" ההומאים והלסביות, נכנסים לקשר (פעמים רבות בגלל *אהבה*) ואח"כ מצהירים שהם עדיין סטרייטים, זה היה חד פעמי ובגלל אהבה.. אני לא מבינה דברים כאלה לפעמים מישהו מוכן להסביר? לתת דיעה בעניין? (ואל תגידו שהם מכחישים את היותם לסביות\הומואים כי יש מקרים רבים שזה באמת חד פעמי להמשך\לאהוב את אותו מין ואח"כ עוברים הלאה וכו') גואנו, ששבה מהמתים?

TwelveEyes

New member
למה?

חלק מכל הקטע של גיל ההתבגרות זה התנסויות מיניות. יש הרבה אנשים שנכנסים למערכת יחסים חד-מינית, כי הם לא בטוחים אם הם סטרייטים או לא, מנסים את העניין זמן-מה, ובסוף מחליטים שזה פשוט לא הקטע שלהם. לגיטימי. יש גם כאלה שזה עוזר להם לקלוט שהם בי. *משתעלת*

גואנו

New member
ואם זה יותר מאוחר

ואם זה בגיל 25 שכבר גיבשת לעצמך זהות של סטרייטית? ואם זה בגיל 18 שנכנסת למערכת יחסים חד מינית,את סטרייטית אבל מאוהבת בבחורה, לפני זה היה לך חבר,את נמשכת לבנים ואף בת לא מושכת אותך (חוץ מהצד השני בקשר) מה אז?

TwelveEyes

New member
לדעתי...

גיל ההתבגרות נמשך כל החיים. אבל פילוסופיה בצד, כנראה שיש לך נטיות ביסקסואליות. לא חייבים לרצות להיכנס לתחתונים של כל בחורה בשביל להיות אחת.

גואנו

New member
כנראה שלא הבנת אותי

אני לא בי או משהו כזה שאלתי שאלה פשוט על מקרים שהם נורא ידועים בעיקר אצל לסביות מה שנקרא, תופעת "הטוסטריות" אני אתן לך דוגמא לסבית פוגשת בחורה סטרייטית, (לא משנה גילאים כרגע), ופתאום הסטרייטית מגלה שהיא נמשכת לאותה לסבית אבל זו משיכה אחרת, משיכה של התאהבות כזו (נו לא יודעת להסביר) ואז הן נכנסות לקשר אבל אותה סטרייטית היא עדיין סטרייטית, אבל מאוהבת אך ורק בבחורה אחת ולא נמשכת לנשים אלא לגברים.. זה קורה דיי הרבה.. אז שאלתי ..אני כבר לא זוכרת מה שאלתי בהודעה הראשונה אבל מה ששאלתי שם.. אז לזה התכוונתי אם הבנתם..

DarlingAdam

New member
לדעתי האישית,

אין כזה דבר לאהוב את כל הנשים או כל הגברים. זו בעיה, תראה, אני לא אוהב את *כל* הנשים או הגברים, אני אוהב כמה מאלה וכמה מאלה. אתה מאוהב/נמשך לאישה אחת ומאתיים גברים? עדיין, יש "נשים" במשוואה הזו. וברגע שיש את אותה האישה, אתה לא מאה אחוז הומו או מאה אחוז סטרייטית. וזהו :)

fluppster

New member
ובאותו הקשר.......

האם ייתכן, לדעתכם, מצב בו דו-מיניים יחליטו פתאום שהם רק סטרייטים? או לחילופין, רק הומואים או לסביות? אני כבר הגעתי למסקנה שכמעט כולם דו מיניים, בעיקר הבנות, ופשוט יש רמות שונות של דו-מיניות. לפי דעתי כמעט ואין אישה שאף פעם לא נמשכה לחברתה או לתמונת עירום של אישה. פשוט יש כאלה שמחליטים לאמץ את הדו-מיניות כדרך חיים, ויש כאלה שמעדיפים להישאר עם מין אחד. מה אתם חושבים?

Iris Carmon

New member
אני לגמרי מסכימה

והסיבה שזה לרוב בנות זה כי האגו של הבנים גורם להם לחשוב שאם הם ימשכו לבנים הם לא בסדר אז לכן הם מדחיקים לדעתי את הצד הזה בהם

בבנים גם מטביעים הרבה יותר

את הרתיעה מהומוסקסואליות, ומקשר חד מיני. מכיוון שהחברה מכוונת אותם להיות מאצ'ואים, ומונעת מהם להביע רגשות זה מוטמ בהם הרבה יותר. הבנות מחונכות להביע רגשות, לחבק, לנשקק ולהחזיק ידים אחת עם השנייה כל הזמן, לכן הרבה יותר קל להם לקחת את זה רוק יותר. בעוד שהמגע בין גברים מכוון להיות טפיחה ידידותית על השכם, מקסימום חיבוק, וקשה להם הרבה יותר להשתחחרר מהתפיסות האלה בגלל זה.

tinkerbaby

New member
מסכימה לגמרי

לדעתי כולם בי. זה לא משהו שיכול לחלוף לה פתאום ואופס היא שוב סטרייטית..זה קשור לאהבה. אם היא מתאהבת בבן אז החברה תהפוך אותה לסטרייטית כי ככה נוח לה. ואם היא תחליט לעזוב את בן זוגה ולברוח עם השכנה ממול אז יעשו לה אוטינג בלי קשר למה שהיא מרגישה. אני מאמינה שבבוא הזמן יקבלו השקפות של פסיכולוגים/סוציולוגים שטוענים שטבעי לכולנו להימשך לשני המינים במידה שווה.

MadonnaFan

New member
תגובת השרה

דבר ראשון, יש להבדיל בין עניינים לא ישרים חד פעמיים ובין אירועים לא ישרים הנמשכים לאורך זמן רב. האירועים החד פעמיים: אינני מכירה את טבעם. ההשערה שלי היא שאלה אנשים שהם כמעט ישרים לגמרי, אבל לא לגמרי לגמרי. ולכן כאשר הם נתקלים במישהו ממינם שמוצא חן בעיניהם באופן קיצוני, מאוד קיצוני, אז זה מה שקורה. הלא חד פעמיים: במקרה זה של התנהגות בלתי ישרה בעליל אשר הישרים מתכחשים אליה וטוענים לישרותם בכל זאת, אני חושבת שההתעקשות הזאת נובעת מ: 1. חוסר מודעות עצמית מוחלטת או לחלופין 2. תפיסת המושג "לא ישר" כעניין שהוא גם תרבותי וחברתי או אולי אפילו משהו שכופה סטיגמה מסוימת. ומפני שלא מזהה את עצמו כבעל אותם מאפיינים חברתיים או תרבותיים, אשר הוא משייך לאנשים לא ישרים הוא חושב ככה. זהו סוף תגובת השרה The End

למעלה