הישרדות

galsamu

New member
הישרדות

קראתי בעיתון שתהיה תכנית ישראלית ושיש אודישנים וכאלה, יש למישהו מושג איך איפה ומתי מגישים לדברים האלה מועמדות? תודה.

MooTzk

New member
בשעה טובה

סוף סוף מביאים לארץ ריאליטי טוב ולא פורמט צואתי א-לה הדוגמניות/יורדים בגדול/אמא מחליפה. יהיה מעניין(אני מקווה).

Woogyman

New member
אוקיי, קראתי, ../images/Emo110.gif

אבל אני לא ממהר לשמוח עדיין. בדרך כלל בעיתונים הגדולים כשמפרסמים משהו שקשור לבידור (מה שממש רחוק מתחום ההתמחות שלהם) זה עדיין לא סופי ולא סגור. דבר שני - זה ערוץ 10, כך ש99.9% שזה יהיה כישלון מר. אבל נראה, הלוואי שזה יצליח. אם מישהו שומע עוד פרטים שישים
...

amitooshacham

New member
וואו,

אם לא הייתי מתגייס הייתי הולך לאודישנים
אני רק מקווה שזה באמת יהיה כמו הישרדות האמיתית ולא יביאו פתאום איזה סדרה על אי בודד שלא מעיפים בה אנשים כל פרק או שפתאום מחליטים שיהיה זוכה אחד גבר וזוכה אחת אישה או משהו כזה. שיהיה כמו הישרדות.

survivor online

New member
חח האמת שלדעתי

כמו כל מה שהולך פה בישראל רוב הסיכוים זה "תשלחו SMS למתמודד שאתם רוצים שיקבל חסינות אישית" זה יהיה כל כך עצוב חחחחח

survivor online

New member
בדיוק ראיתי

זה נראה מענין אבל לדעתי צפוי לכישלון מקווה שיצליח, אבל אישית לא הייתי ממהרת להירשם :\

Woogyman

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif

נראה עונה אחת קודם ואז נחליט אם ללכת
...

Doji

New member
לא קשה לנחש מראש שזו תהיה הפקת זבל

אין לערוץ 10 יכולת להפיק סדרה כמו הישרדות, או כמו הצל של הישרדות. זה בכלל לא בקנה המידה של הסטנדרטים של תוכנית שניתן ליצור בארץ. כמו שהשיקוץ המקומי "כוכב נולד" הוא ממש לא הגירסה המקומית לאמריקן איידול. כנ"ל לגבי כל שאר ה"הפקות הריאלטי" של טדי-הפקות-טמירה-ירדני-ומשפחתה.

Nameless One

New member
אף אחד לא מצפה ליצירת מופת טלויזיונית.

אבל היי, "הדוגמניות" בטח לא הייתה ANTM אבל זה לא מנע מהסידרה להיות מבדרת ב"טראשיותה". חוץ מזה, דיי קשה לפשל עם קונספט כמו הישרדות, במיוחד בגלל שמדובר בישראלים שנוטים להיות הרבה יותר חמי מזג מחבורה של אמריקאים מתחסדים, הפוטנציאל בהחלט שם.

viveros

New member
סוף סוף!!!

עבורי זה חלום שמתגשם. דיברתי היום עם ערוץ 10, והם אמרו שיפרסמו מועדים לאודישנים בפרומואים. אני כמובן מקווה שייבאו את הפורמט המקורי, ולא ימציאו כל מיני חוקים מטופשים רק כדי להתחמק מתשלומי התמלוגים, וכמובן - בלי אס.אם.אסים!!!!

האודישנים יהיו כראה בחודש הבא

כי הצילומים של הסדרה מתחילים עוד חודשיים, שזה גרוע לסטודנטים שנופל להם על תקופת המבחנים:{

למעלה