הישרדות

galsamu

New member
הישרדות

קראתי היום בעיתון שהולכת להיות תכנית ישראלית ושיש אודישנים וכאלה, מישהו יודע איך ואיפה מגיעים לדברים כאלה? תודה.

snier1991

New member
פרויקט Y החדשה מנסה להיות מעין

הישרדות(המיקום) בשילוב עם פארדייז הוטל(התככים והסקס) בשילוב עם אמריקן אידול(צורת ההדחות) אבל הישרדות אמיתית אי אפשר ליצור בארץ זה ייעלה יותר מדי כסף אפילו בחיקוי למירוץ למיליון המקום הכי רחוק שנסעו אליו זה קפריסין

ANadav

New member
הכתבה בYNET:

|לינק|http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3386492,00.html|סלינק|

TheLost

New member
נשמע כאילו גם אם ישקיעו 20 מיליון

דולר לפרק זה לא יישמע לך טוב.

snier1991

New member
זו בדיוק הבעיה אני בטוח שהם לא

ישקיעו 20 מיליון דולר(בכל זאת מדובר בערוץ שהריאליטי הכי מושקע שלו זה הדוגמניות) והישרדות היא הריאליטי שדורש הכי הרבה כסף(חוץ מהמירוץ וגם זה אני לא בטוח) תחשוב כמה יעלה לשכור אי גדול הם בטח ישכרו משהו כמו אי הגלות יש עוד בעיה שבארץ אין מספיק גיוון אתני הם יכולים להביא ערבי אשכנזי ספרדי הומו ונגמרה להם הרשימה(אני מניח שדתיים לא יוכלו לבוא בגלל כשרות) אפרופו כשרות זה יייפסול לא מעט אנשים פוטנציאלים

snier1991

New member
כשאני חושב על זה

גם אשכנזי ספרדי לא רלוונטי אז במקום ישימו אתיופי ורוסי תשווה את זה להיספני שחור אסיאתי איכר דרומי יהודי הומו שחור שהוא גם מוסלמי(מישהו צריך אחת ולתמיד להסביר למה הם מודחים ישר על ההתחלה) לבן מהקולג'(דבר שלא רלוונטי בארץ כי אין קולג'ים) יוצא מלחמתץ העולם השנייה בארה"ב זה ממש מפגש בין הגטו לבין העיר לבין הפרברים לבין הדרום השמרני לניו יורק הליברלית ועוד ועוד.בארץ אפילו זה לא קיים כולם חיים בתוך כולם ומכייון שהמתנחלים לא רלוונטים(מטעמי דת) לא יהיו הבדלים אמיתיים ושנאה אמיתית בין אנשים כמו בהישרדות ארה"ב

sweet fairy

New member
יש מלא אנשים בארץ

שאין להם בעיה לאכול כשר והם לאו דווקא רוסים או אתיופים.. אז מהבחינה הזאת לא תהיה בעיה

snier1991

New member
דיברתי על זה שאלה המיעוטים

שנותרים(כי הדתיים מתנחלים חרדים ושאר מיעוטים נפסלים בגלל כשרות) ודוקא מבחינת האתיופים רובם שומרים כשרות אבל אני לא מאמין שתהיה בעיה למצוא כאלה שלא

למעלה