הישרדות

השורד

New member
הישרדות

היי. המון זמן לא הייתי כאן... לפי הכינוי שלי אתם בטח מבינים לאיזו סדרה אני סוגד, מכור ונושם. אני נטול YES ולכן הפסדתי לצערי את העונות האחרונות של הישרדות. את עונה 5 ראיתי וכרגע אני לקראת סיום עונה 6 המצוינת. אני מחפש את הפרקים של עונות 7-9, רצוי מאד בתרגום לעברית. להוריד מהאימיול לוקח שנים... אז אם למישהו כאן יש אותם ומוכן לצרוב לי או לשלוח לי למייל/מסנג'ר (אפשר גם לדבר על תשלום), תבורכו. אפשר לפנות אלי לתיבה האישית, אני לא אכנס שוב לפורום (מפחד להיתקל בספוילרים)... תודה

LOVEtheMcMAHONS

New member
שלום וברוך השב

לגבי קבלת הפרקים ועניינים כאלו - הפורום ותפוז לא מאפשרים להשתמש בהם לצרכים אלו. לכן לא תקבל תגובות כאן לגבי עזרה (מי שיש לו משהו רלוונטי להגיב לך - יעשה זאת במסרים).

מנצלש להישרדות !

טוב אז יש לי כמה שאלות : א - מישו יודע באיזה תאריך תתחיל העונה ה10 של הישרדות ??? ב - מאיפה אני יכול להוריד ג'אווה ?! רשום לי בתפוזON שיש קישור בקישורים של הפורום , אבל אין כזה ! נראה לי שזה גם מה שעושה לי בעיות עם האתר של CBS
ג - רון , זה שירשור מספיק גוסס לנצלש אליו ???

LOVEtheMcMAHONS

New member
כמה תשובות

א - 17/02 (חודש ויום מהיום) - זה התאריך שפורסם בתכנית הבוקר של CBS לפני מספר ימים. ב - http://www.java.com/en/index.jsp תלחץ על free download מצד ימין למעלה בצבע ירוק (המלבן הצהוב) ג- כן

LOVEtheMcMAHONS

New member
רק טעות בכתבה

""הישרדות", האמא של הריאליטי וזוכת פרס ה"אמי", מתחילה את העונה העשירית בארצות הברית... למיטב ידיעתי הישרדות לא זכתה באמי - המירוץ למליון גרף את הפרס בשנתיים האחרונות. אולי הישרדות זכו ב"אמי" בקטגוריות טכניות אבל בצורה שהם מציגים את זה אפשר להסיק שמדובר בפרס ה"חשוב" ביותר בקטגוריית הריאליטי.

pinkishhh

New member
הישרדות זכתה באמי בשנת 2001 לא?

ויש מצב שיס ישדרו את העונה ה-10 בהפרש קטן יותר מזמן השידור שלה בארה"ב כאילו פחות מעונה 9?

amitooshacham

New member
עוד תיקון

"חשפנית מלאס וגאס שהיא גם מאלפת דולפינים" - אין כזאת חיה. יש אחת שהיא חשפנית מלאס ואגס, ויש אחד שהוא מאלף דולפינים. זה לא אותו אדם.

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif

למה אלוהים !!!!!!!!!!!!!!!! הטמבלים של YNET שמו קישור לאתר של הישרדות ונואטו ! וניכנסתי וגיליתי מי הזוכה
למנה החיים שלי אכזריים כל כך !?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo163.gif למה בכלל נכנסת לשם ?

הם רשמו שם שמי שלא יכול להתאפק שיציץ באתר - הצצת נפגעת.

חשבתי שזה האתר של הישרדות 10 !

הם רשמו מי שלא יכול להיתאפק , חשבתי שהם היתכוונו להיתאפק עד שהעונה העשירית תגיע לארץ ! וגם ככה רציתי להיכנס לאתר של העונה ה10 כדיי לראות ת'סירטונים ! אכלתי אותה

למעלה