הישרדות

Fair Play

New member
הישרדות

למה לא עושים הישרדות בארץ? נגיד לוקחים 18 אנשים, תוקעים אותם רמת הגולן או כל מקום פורא אחר (ויש) ופשוט עושים תוכנית.

TheCharm

New member
או יותר טוב -

למה שלא יעשו את עונה 13 בישראל או בקרבה? :)

LuNaTiC

New member
נהה, אני חושבת שהם מעדיפים מקומות

שלא נמצאים תחת איום תמידי
. אבל היה יכול להיות כיף
. ובנימה אחרת שלא כל כך קשורה: או מיי גאד, נראה לי שעליתי על פורמט!!! (אודי שניר סטייל-כזה). אני חייבת לישון על זה, אבל זה קשור לריאלטי, ולתנ"ך
.

amitooshacham

New member
אתה מתכוון להישרדות ישראלית?

או הישרדות אמריקאית בישראל? הישרדות ישראלית ניסו לעשות פעם וויתרו בגלל קשיים כלכליים.

Fair Play

New member
הישרדות ישראלית

לא שאמריקה תבוא לישראל (למרות שזה רעיון טוב). כמה כבר זה אמור לעלות? מילא המצלמות וכל זה אבל זה מאד אפשרי. במיוחד עכשיו שלקשת יש מלא כסף וערוץ 2 יכול לעזור

Yaki J

New member
תנסה 1.2 מיליון דולר לפרק. ככה זה

יעלה. מה גם שאין פה בארץ אפשרות (טכנית אפילו) להפיל 18 חדרי עריכה במשך 24 שעות רצוף במשך כמעט 3 חודשים.

dht160

New member
18 חדר עריכה ? ווווואי זה טירוף

וכמה זמן יש הפרש בין המתרחש באי למה שמשודר באמריקה ? זה משהו שתמיד סיקרן ואתי

LOVEtheMcMAHONS

New member
בדרך כלל

עוברת תקופה של כחודשיים בין סיום הצילומים באי עד לעליית הפרק הראשון בארה"ב.

Fair Play

New member
אולי זה אפשרי בישראל

השאלה היא האם זה משתלם =] וגם אם, כשחושבים על זה אז אין איפה לשים אותם. אין כאן שטחים פראיים שאפשר לקטוף מהם פירות וכל זה.

dht160

New member
לא יהיה. זה לא משתלם בגרוש

לקשת השגריר עולה 1.1 מליון דולר והם גם ככה נקרעים מזה (עקצתי את אבי ניר פעם ששאלתי אותו איך אחרי החפרפפרת הם לא מפחדים לעשות השקעות כאלה בפרים טיים) זה יהיה הספד כלכלי כל כך גדול שאף אחד לא יעשה את זה גיא

עזוב פירות

אין שום שטח פתוח שלא יבואו אילו עשרות סקרנים כל יום בשביל להציק. אנשים יהפכו את זה לאתגר למצא אותם, ישראלים, אתה יודע איך זה. אולי רק אם זה יהיה בחצר האחורית של הוילה של אריסון או משהו כזה.

לפי דעתי

לא צריך לעשות הישרדות בארץ לא שישראלים ישחקו יעני שיעשו את זה ולא שיבואו אותם לארץץ כי ישראלים מעתיקים!!!!!!!!! מזה סוף הדרך והבולשיט הזה !!! זה כזה וואנהבי המירוץ למיליון מספיק אנחנו מעתיקים לא צריך עוד

anatile

New member
לפי דעתי

כל ניסיון ל"הישרדות ישראלי" יצא כמו חיקוי גרוע ביותר

למעלה