הישרדות

sako10

New member
הישרדות

אני ממליץ לכולכם לראות את ההשרדות האמריקאית !!!

כי ההישרדות הישראלית פשוט גרוע ברמות.
כל המשתתפים ב VIP הם מפגרים שמנסים להיות עוד יותר מפגרים.

thisisme4

New member
אני זוכרת עונות אדירות של הישרדות

אבל משום מה ב-יס הפסיקו לשדר אותן..

sako10

New member
למה את צריכה את YES

אני הורדתי את כל העונות של הישרדות מהרשת. רק את 2-3 העונות הראשונות בתחילת שנות ה 2000 ראיתי בטלוויזיה . זה היה בערוץ 2 אם אני לא טועה.
בכל מקרה אני ממליץ לך בחום לראות את העונות שבהם ראסל האנץ השתתף . את תיראי את העונות האלה את תעופי . לא תאמיני איזה דברים ואיזה מהלכים היו שם.
תורידי את 4-5 העונות האחרונות שהיו את לא תצטערי.

thisisme4

New member
ראסל מגעיל רצח

אני אנסה להוריד אבל תהרוג אותי אבל אף פעם לא הצלחתי להוריד באמת סרט...
יש לי לפ טופ דפוק בקושי סוחב למרות שאמור להיות טוב...
אני לא יודעת כל כך איך להוריד. זו האמת

sako10

New member
אין על ראסל, הבן אדם מלך

תורידי אמיול או ביטורנט ותתחילי להוריד.

omer719

New member
דווקא להתחיל עם העונות של ראסל לא הייתי

ממליץ. אם כבר רק 19, ולא לראות את 20 ישר אחרי.. כי זה אולסטארס.
עונות טובות שווה לראות בתור התחלה - 15, 12 ו- 24. אלו ההמלצות שלי.

sako10

New member
אתה צודק

רצוי להתחיל עם העונות היותר מוקדמות ולסיים עם 19 ו 20
פשוט בעונות 19 ו - 20 קרו דברים פשוט מטורפים לגמרי ו עונה 20 נחשבת כעונה המוצלחת ביותר

דווקא העונות האחרונות ברובן לא משהו

חוץ מהאחרונה בהחלט.

עונות 2, 6, 7, 12, ו-15 הן עונות שמומלצות למתחילים - אנשים מעניינים, חדשים, חיי מחנה, והרבה אסטרטגיה משובחת. אני הייתי ממליץ גם על האחרונה, 24.

sako10

New member
האמת שהעונות האחרונות הם כן משהו

אז נכון שהעונה שהסתימה אכשיו (24) היא לא הכי אטרקטיבית אבל עדיין ניהול המשחק של המנצח/מנצחת היה מושלם
הייתי ממליץ מאוד על העונות האחרונות 19, 20, 22, 23
אבל עונות 2, 6, 7, 12, 15 גם כן מאוד טובות.

אורישקי

New member
ראסל

חרא שחקן חברתי. אסטרטגית עשה כמה דברים נחמדים אבל אני מאמין שההפקה מאד עזרה לו.
ועונה 19 הייתה עונה שכל כך סבלתי ממנה. אני מעריץ אדיר של הפורמט ואדום בפורום והוא אחד השורדים שהכי תיעבתי, וראיתי את כל העונות.
עונה 16 אדירה אבל היא חצי אולסטארס. אחריה העונות הכי טובות הן 12,15,6,7,20

איך אפשר להגיד שראסל הוא חרא שחקן חברתי?

הוא בין השחקנים החברתיים הכי טובים אי פעם, אחרת לא תצליח להסביר את המהלכים שלו. אני בכללי לא מאמין באסטרטגיה, לכן חוץ מגאונות חברתית אי אפשר להגדיר את המשחק שלו אחרת.

אורישקי

New member
זה מה שנקרא אסטרטגית

חברתית הוא נורא ואיום כי פעמיים הוא הגיע לגמר כשכל המושבעים שנאו אותו. וגם בעונה השלישית שלו הוא היה כל כך שנוא בשבט שלו, ואל תמציאו לי תירוצים. שחקנים חברתיים טוובים הם כאלה כמו סנדרה וסירי.

חח סנדרה שחקנית חברתית?

בערך כמו סו ונאונקה

וסירי לדעתי השחקנית החברתית הכי טובה אי פעם

ראסל הצליח בקשרים שלו להערים על כולם. אח"כ הוא זרק אותם, שזה היה הפאק היחיד אצלו, אבל ברמה המשחקית עצמה הוא היה שחקן חברתי מעולה.

אורישקי

New member
אויש תלמד כבר לפרגן

מבלבל לי בשכל שסנדרה לא שחקנית חברתית. הבחורה הגיעה פעמיים לגמר, בלי לקבל נגדה קולות, ואז בגמר פעמיים קיבלה את הרוב הדי גורף של המושבעים לניצחון. ראסל היה שנוא על הרבה אנשים באי.

אבל קשה לי לפרגן למי

שהגיעה לגמר כי היא הבנאדם הכי פחות מאיים במשחק, וככה היא מתקדמת. אני לא רוצה להשוות אותה לכריסטינה מ24, אבל זה די בלתי נמנע
מה שטוב בסנדרה, זה שהיא מודעת לזה ומשתמשת בזה כאסטרטגיה, בניגוד לשאר הכריסטינות למינהן.

ללא ספק

הגרסה האמריקאית מעולה, ובדיוק הסתיימה עונה מופתית. אבל לדעתי לפי רמת המשכל פה בפורום, זה חסר טעם לשכנע אנשים לראות את זה.

למעלה