אני הורדתי את כל העונות של הישרדות מהרשת. רק את 2-3 העונות הראשונות בתחילת שנות ה 2000 ראיתי בטלוויזיה . זה היה בערוץ 2 אם אני לא טועה.
בכל מקרה אני ממליץ לך בחום לראות את העונות שבהם ראסל האנץ השתתף . את תיראי את העונות האלה את תעופי . לא תאמיני איזה דברים ואיזה מהלכים היו שם.
תורידי את 4-5 העונות האחרונות שהיו את לא תצטערי.
אני אנסה להוריד אבל תהרוג אותי אבל אף פעם לא הצלחתי להוריד באמת סרט...
יש לי לפ טופ דפוק בקושי סוחב למרות שאמור להיות טוב...
אני לא יודעת כל כך איך להוריד. זו האמת
אז נכון שהעונה שהסתימה אכשיו (24) היא לא הכי אטרקטיבית אבל עדיין ניהול המשחק של המנצח/מנצחת היה מושלם
הייתי ממליץ מאוד על העונות האחרונות 19, 20, 22, 23
אבל עונות 2, 6, 7, 12, 15 גם כן מאוד טובות.
חרא שחקן חברתי. אסטרטגית עשה כמה דברים נחמדים אבל אני מאמין שההפקה מאד עזרה לו.
ועונה 19 הייתה עונה שכל כך סבלתי ממנה. אני מעריץ אדיר של הפורמט ואדום בפורום והוא אחד השורדים שהכי תיעבתי, וראיתי את כל העונות.
עונה 16 אדירה אבל היא חצי אולסטארס. אחריה העונות הכי טובות הן 12,15,6,7,20
הוא בין השחקנים החברתיים הכי טובים אי פעם, אחרת לא תצליח להסביר את המהלכים שלו. אני בכללי לא מאמין באסטרטגיה, לכן חוץ מגאונות חברתית אי אפשר להגדיר את המשחק שלו אחרת.
חברתית הוא נורא ואיום כי פעמיים הוא הגיע לגמר כשכל המושבעים שנאו אותו. וגם בעונה השלישית שלו הוא היה כל כך שנוא בשבט שלו, ואל תמציאו לי תירוצים. שחקנים חברתיים טוובים הם כאלה כמו סנדרה וסירי.
מבלבל לי בשכל שסנדרה לא שחקנית חברתית. הבחורה הגיעה פעמיים לגמר, בלי לקבל נגדה קולות, ואז בגמר פעמיים קיבלה את הרוב הדי גורף של המושבעים לניצחון. ראסל היה שנוא על הרבה אנשים באי.