הישרדות VIP

הישרדות VIP

קראתי שהעונה הבאה של המירוץ למיליון תהיה של סלבס בלבד. חשבתי שיכול להיות מדליק אם תהיה עונת VIP של הישרדות. היה פעם כזו בארה"ב? אם הייתם צריכים להכין רשימה של 22 סלבס לעונה שכזו - את מי הייתם בוחרים ולמה?

איך סלבס ישרדו? ../images/Emo233.gif

חחח נראה לי שהם יצטרכו התערבות של ההפקה
מי שעתידה להיות סלב רשמית שאני בוחר היא מיי, כי אני מרגיש שהיא מוכנה למשוך בחוטים.

Volldemort

New member
לא הייתה כזאת בארה"ב

אבל היה באוסטרליה/בריטניה (לא זוכר מי מהן
)

חחח ממש הסלבס ישרדו,

איך בדיוק הסלבס ישרדו, בלי איפור, בלי פן, בלי מיליון בגדים להחלפה ... אני ממש לא רואה את זה קורה. אם כבר אני צריכה לבחור, היתי מאוד רוצה שישלחו לאי בודד את רון קופמן. גם ככה הבן אדם עצבני אש, ואם הוא בנוסף יהיה רעב, בכלל זה יהיה צחוקים היסטריים. חבל רק שנצטרך להתבונן בו בלי חולצה... מהבנות, כמובן את בר רפאלי. היא גם ככה רגילה להיות בבגד ים, אף אחד לא ידיח אותה בחיים (כי למי אכפת מפרס של מיליון שקל כשאפשר להסתכל על בר בביקיני...) וככה היא תגיע לגמר בדילוגים קלילים.

והסלבס שלי...

נינט טייב - אבל שתודח בפרק הראשון בר רפאלי - אני חייבת לראות אם היא אכן כ"כ יפה בתנאי טבע, בלי איפור אסי עזר- הוא מותק. מעניין איך הוא במצבי לחץ מאיה בוסקילה - היא כ"כ סבלה באח הגדול, שגם פה בהכרח יהיה משעשע אייל קיצס - מי אמר טיפשוני ולא קיבל? ואני אחשוב על עוד שהבוקר יעבור

play me

New member
חבל שאין חקיקה על גניבות וירטואליות :p

ניחנת בזה חופשי...מקוריות לא הצד החזק שלך.

AdMish

New member
תודו שהיה מעניין לראות את........

משתתפתי האח הגדול VIP הישרדות בשבילם תהייה פשוט וידוא הריגה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תשובות

1. מנחם בן- שירביץ תורה ושירה במתמודדים. 2. אמיר פיי גוטמן- שיהיה באותו שבט עם מנחם. יהיה מעניין לראות אותם יחד באותו השבט, לאחר שהיו באח הגדול. 3. יוסי בובליל- האחד והיחיד שיעשה צחוקים ויעלה את הרייטינג. 4. עינב בובליל- שתתעצבן על כל מה שלא נראה לה. 5. אגם רודברג- חמודה ומעניינת. 6. מייקל לואיס- המתמודד החזק שינצח במשימות. 7. אלי יצפאן- שיעשה חיקויים של המתמודדים. 8. עידו רוזבלום- שישאל את המתמודדים שאלות טרויה בנושא הישרדות. 9. יהודה לוי- בלי נינט. 10. גל גדות- על תקן הדוגמנית. 11. הראל סקעת- זמר שאני אוהבת. 12. אייל גול- עוד זמר שאני אוהבת. 13. מלי לוי- על תקן האישה הבלונדינית. 14.יעל בר זוהר- מעניין יהיה לראות אותה איך היא תשרוד במשימות ובמועצת השבט יחד עם בעלה גיא. 15. גלית גוטמן. 16.ליאור אשכנזי. 17.אברי גלעד- לא יכול בלי ארז טל. 18.ארז טל- לא יכול בלי אברי גלעד. 19. רן דנקר. 20. עופר שכטר.

למעלה