העונה הזו משתפרת
התחילה כשעמום טוטאלי, אבל מהאיחוד מתחיל להיות מעניין
בפרק שסרג' הועף הימרתי על ברית של אלייזה, סקאוט, טווילה וכריס, אבל ירדתי מזה מזה מיד בגלל הסלידה והשנאה בין סקאוט ואלייזה. לא ציפיתי למהלך האדיוטי של ליאן P: באמת שעד עכשיו לא הבנתי למה ליאן רצתה להעיף את אלייזה ולהשאיר את כריס. אם היא לא היתה עושה זאת אלייזה היתה נשארת בברית הבנות ולא היתה לה כל סכנה, ופרק אח"כ היא יכלה להעיף את אלייזה כמו כלום. לדעתי זה המהלך האסטרטגי הכי אדיוטי שהיה במהלך כל העונה הזו. גם לא הבנתי איך איימי לא עמדה על שלה כרגיל ונתנה לליאן לשרוף את ברית הבנות... סקאוט ניצלה בנס מהבור שחפרה לעצמה בפרק הקודם, רק בגלל היוזמה המטופשת של ליאן... ליאן עשתה צעד מטומטם והגיעה לה לעוף, אבל עכשיו אני לא כל כך מאושרת עם הסיכויים של סקאוט להגיע לפיינל פור, כשלדעתי ממש לא מגיע לה. מה ההימור שלי כעת? אמממ יש שתי אפשרויות 1] הברית של סקאוט, אלייזה, כריס וטווילה מחזיקה מעמד והם מגיעים לפיינל פור, ומשם אני מהמרת כטווילה על המנצחת. אם אלייזה תזכה זה יהיה ממש מצחיק D: 2] ג'ולי מתחילה לעשות אקשן באחד הפרקים הבאים ומשתחלת לאחת הבריתות. כעת אני מעריכה מאוד את ג'ולי. היא היחידה מכל השחקנים שיכולה לפנות כעת לכל צד, וכולם סומכים עליה לחלוטין. היא מצליחה להחזיק ולהצביע בברית הבנות, אבל כעת לאחר שברית הבנות מסוכנת היא תוכל בקלות לפתח אסטרטגיה אחרת ולפנות לבריתות אחרות לחלוטין. בקיצור, אני מהמרת שאיימי בכל מקרה לא תחזיק מעמד יותר, האמפריה שלה קרסה לדעתי באופן סופי. סתם כתחושת בטן, אהמר בפיינל 3 על ג'ולי, אלייזה וכריס- כשג'ולי מנצחת. מקווה לעוד פרקים מעניינים ולראות את סקאוט עפה בקרוב ^^
התחילה כשעמום טוטאלי, אבל מהאיחוד מתחיל להיות מעניין