הישרדות 911

I Tusha I

New member
העונה הזו משתפרת

התחילה כשעמום טוטאלי, אבל מהאיחוד מתחיל להיות מעניין :) בפרק שסרג' הועף הימרתי על ברית של אלייזה, סקאוט, טווילה וכריס, אבל ירדתי מזה מזה מיד בגלל הסלידה והשנאה בין סקאוט ואלייזה. לא ציפיתי למהלך האדיוטי של ליאן P: באמת שעד עכשיו לא הבנתי למה ליאן רצתה להעיף את אלייזה ולהשאיר את כריס. אם היא לא היתה עושה זאת אלייזה היתה נשארת בברית הבנות ולא היתה לה כל סכנה, ופרק אח"כ היא יכלה להעיף את אלייזה כמו כלום. לדעתי זה המהלך האסטרטגי הכי אדיוטי שהיה במהלך כל העונה הזו. גם לא הבנתי איך איימי לא עמדה על שלה כרגיל ונתנה לליאן לשרוף את ברית הבנות... סקאוט ניצלה בנס מהבור שחפרה לעצמה בפרק הקודם, רק בגלל היוזמה המטופשת של ליאן... ליאן עשתה צעד מטומטם והגיעה לה לעוף, אבל עכשיו אני לא כל כך מאושרת עם הסיכויים של סקאוט להגיע לפיינל פור, כשלדעתי ממש לא מגיע לה. מה ההימור שלי כעת? אמממ יש שתי אפשרויות 1] הברית של סקאוט, אלייזה, כריס וטווילה מחזיקה מעמד והם מגיעים לפיינל פור, ומשם אני מהמרת כטווילה על המנצחת. אם אלייזה תזכה זה יהיה ממש מצחיק D: 2] ג'ולי מתחילה לעשות אקשן באחד הפרקים הבאים ומשתחלת לאחת הבריתות. כעת אני מעריכה מאוד את ג'ולי. היא היחידה מכל השחקנים שיכולה לפנות כעת לכל צד, וכולם סומכים עליה לחלוטין. היא מצליחה להחזיק ולהצביע בברית הבנות, אבל כעת לאחר שברית הבנות מסוכנת היא תוכל בקלות לפתח אסטרטגיה אחרת ולפנות לבריתות אחרות לחלוטין. בקיצור, אני מהמרת שאיימי בכל מקרה לא תחזיק מעמד יותר, האמפריה שלה קרסה לדעתי באופן סופי. סתם כתחושת בטן, אהמר בפיינל 3 על ג'ולי, אלייזה וכריס- כשג'ולי מנצחת. מקווה לעוד פרקים מעניינים ולראות את סקאוט עפה בקרוב ^^

TheCharm

New member
פרק נחמד... סופסוף

הגיעו החברים וזה. חיכיתי לזה כל העונה.

d58

New member
שאלה על השרדות

תסלחו לי על השאלה המטומטמת אבל הייתי בחו"ל תקופה ארוכה ופספסתי את תחילת העונה. מההתחלה ידעו על הנטיות של איימי סקאוט וליאן? (נטיות מיניות התכוונתי) ודרך אגב היה פרק גדול וחבל שליאן עפה

amitooshacham

New member
ליאן לא לסבית.

בקשר לאיימי וסקאוט, אם "ידעו" הכוונה למפיקים, אז ברור שכן, ואם הכוונה לצופים, אז לא.

LOVEtheMcMAHONS

New member
השאלה היא מי ידע

לא יודע אם איימי וסקאוט חשפו את נטיותיהן המיניות בפני השורדים כחלק מההיכרות הראשונית איתם אבל עובדת היותן לסביות הייתה ידועה לצופי הסדרה מתוך התכנית שהציגה את השורדים ושודרה לפני העונה. אני מניח שבהדרגה מתוך השיחות השורדים למדו את הפרטים - סקאוט דיברה על השותפה שלה לחיים אנני בגלוי. לי-אן לא ממש קשורה והרמיזות לגבי נטיותיה המיניות מוטלות בספק ואין שום אישור לכך.

Uri04

New member
ליאן היא לסבית מזויפת..

היא יודעת לשחק על הקו הזה רק כשזה לטובתה... לא הדביקו לה את הכינוי המצחיק 'אן הייש'.

ההימור שלי לגבי ההמשך

פרק הבא אם איימי לא מקבלת חסינות היא מועפת. לאחר מכן אם אני אלייזה או כריס או גולי אני מעיף בהדרגה את סקאוט ואת טווילה. ואז כשנשארים 3 לדעתי לכריס יש סיכוי טוב לזכות בחסינות, במידה והוא לא זוכה אני כאלייזה או גולי מעיף אותו. וככה נשארות 2 הבנות שאני בעדם.

הציניקן

New member
אני לא מבין, איפה ראית שליאן

מנסה להיראות לסבית? ולמה שהיא תחשוב שזיוף לסביות תעזור לה? הרי הלסביות המוצהרות, איימי וסקאוט, לא בדיוק היו בנות-ברית הדוקות(גם לפני הפרק של אתמול).

m L m

New member
לא סובלת את טויילה

פשוט לא סובלת! היא מזכירה לי מישהי שעבדה איתי ועד היום גורמת לי לסיוטים
היא וסקאוט צריכות לעוף ב ד ח י פ ו ת! אני לא מבינה מה הבעיה של הבנות עם אלייזה?! אז היא מדברת הרבה. לפחות היא חכמה ולא מדברת שטויות. דרך אגב, איך אתם יודעים שהיא יהודיה?! ג'ולי - סתם רקע לעונה.. איימי - אהבתי אותה מהתחלה. לדעתי זה נכון שיש לה מין השפעה שכזאת על מי שמסביבה. היא עשתה הרבה טעויות בזה שהיא מאוד ישירה ולא איכפת לה להגיד למי שיעוף שהוא עף. בכל מקרה, אם היא תזכה אני אהיה מאושרת

הציניקן

New member
לי אלייזה מזכירה

את כל הבנות שלמדו איתי בביה"ס, ובגלל שהן ידעו לכתוב הרבה ולשפוך הכל הן היו מקבלות 100, למרות שהן היו די נחותות מבחינה אינטלקטואלית. וזה קיים גם באוניברסיטה. אלייזה היא מקרה כ"כ מובהק של בחורה כזו, בלימודי מכינה למשפטים, עם מימון של אבאל'ה (אני מנחש). אבל כל זה לא אומר שלא הייתי מעריך אותה אם היא היתה משחקת טוב. אבל היא לא. אלה שאישרו שהיא יהודיה הם כאלה שכבר יודעים איך הסתיימה העונה ויכולים לבדוק באתרים את זהותה הלאומית. אבל אפילו בלי לבדוק- בחייך, תסתכלי עליה: כל המאפיינים שלה, הן החברתיים הן הפיזיים, מצביעים על יהדותה באופן מובהק.

הציניקן

New member
מאפיינים?

מבחינה פיזית, היא נראית יהודיה, ואת זה אני לא יכול ממש להסביר. כשאתה רואה אמריקאי, אתה לא יכול בהרבה מקרים לזהות אם הוא יהודי? אז ככה היא נראתה לי- עם הפנים הכהות, ומבנה הפרצוף וכו'. מעבר לכך, ההתנהגות- הנוירוטיות, הפרנויה (המוצדקת), וגם ההתנשאות חסרת הבסיס של "בחיים לא נכשלתי לפני זה" כשלא נראה שהיא עמדה בפני מבחן רציני בחיים לפני זה- הכל מאפיינים שנראים קלאסיים ליהודי אמריקאי מהמעמד הבינוני-גבוה.

SurvivorLoki

New member
רואים שאף פעם לא היית באמריקה

ממש ממש ממש לא האמריקאי היהודי\ה הקלאסי. הקלאסי הוא בדיוק אית'ן מהישרדות3.

הציניקן

New member
לא רק הייתי, אפילו חייתי. ודייק:

לא כתבתי "היהודי הקלאסי" וזהו, אלא "היהודי הקלאסי מהמעמד הבינוני-גבוה". אני מתכוון לילדי-שמנת כאלה, מהסוג שתיארתי בקצרה בתגובה הקודמת. בכל מקרה, כשאני כותב על X קלאסי, כשX הוא לאום או גזע, בפירוש מדובר בהכללה שטחית כדי להעביר נקודה, ולא במשהו אחר. מן הסתם אין באמת יהודים קלאסיים, כמו שאין שחורים קלאסיים או לסביות קלאסיות. בכל מקרה, כשראית את אלייזה, לא זיהית שהיא יהודייה אחרי מעט זמן?

MilanFan

New member
בהחלט פרק מעולה!

סוף, סוף פרק הישרדות ראוי לשמו שמוציא את העונה הזו מהשממה שלה והחזיר את העניין. ההצבעה טרפה את הכל..רק נקווה שימשיך ככה.

what3689

New member
תוגבות על הפרק...שלי!

אחלה פרק...סוף סוך קורה משהו מעניין בעונה הנ"ל...למרות שאני די אוהב את איימי נמאס לי שכולם שפוטים שלה...קצת גיוון לא מזיק כלל! חבל לי שליאן עפה...אבל היא לא הפסד גדול לעונה... אני בעד ג'ולי שתנצח...אני חושב שיש לה מראה של סתם אחת יפה וחמודה שכולם אוהבים ולא מזיקה לאף אחד...אבל בעצם היא לא מטוטמטת והיא יודעת איפה היא...והיא ידעה איך להסיט את טוווילה מהבנים..והיא ידעה גם לשמור על קשרים עם כריס (מעשה מאוד חכם מבחינה)...עכשיו יהיה לה יותר קל ליצור אולי ברית עם כריס ואלייזה ולהעיף את איימי סקאוט (הדוחה!!!!!!!!!!!!) וטווילה... אני רוצה שהפיינל פור יהיה טווילה אלייזה כריס וג'ולי!

למעלה