הישרדות 911

הציניקן

New member
הישרדות 911

אני ברצינות רוצה לדעת כמה אנשים כאן ניחשו שזה הולך לקרות כשכל הבנות הסכימו על העפת אלייזה. מעניין אותי לדעת כמה אני קלולס. באמת. כי אני לא הבנתי כלום. כבר התכוונתי להספיד את טויילה, ולוותר על כל הסימפטיה שלי כלפיה. אבל היא עשתה את הצעד ההגיוני ביותר מבחינתה ומבחינת סקאוט כרגע- ולמרות שאני אישית לא סובל את אלייזה, טוב לראות קצת פלגנות ולא כ"כ הרבה לכידות מזוייפת. העובדה שאלייזה, למרות שהאמינה לכריס, התלבטה, מאוד מוזרה בעיניי. הרי לא היתה לה שום ברירה אחרת. הערות טקטיות נוספות (אולי) בהמשך. וואו, איזו הפתעה! הם לא באמת באינטרנט, הם בעצם כאן! וואו, הם מתחרים איתנו באתגר! וואו, כריס בטוח שהוא הולך הבייתה ובעצם הוא לא הולך! הפתעות מדהימות עבור אלו שלא ראו הישרדות בשמונה העונות האחרונות... למה איימי לא נישקה את החברה שלה? היה יכול להיות מגניב... סקאוט מודה לאימא של אלייזה שהורידה את החולצה וגרמה לה קצת נחת. איימי, סקאוט, וטויילה טובות. כריס ואלייזה רעים. ג'ולי-מתלבט, נוטה לרעים.

למה דווקא עלייזה נחמדה

תאמת הייתי בעד צאד או סארג, אבל מכיוון שזה לא יצא לפועל אני בעד אלייזה/טווילה עכשיו. איימי לא אוהב אותה. וגולי היא ניטרלית כזאת תאמת לא אכפת לי אם היא תזכה. אבל היום באמת היה פרק מדהים וכול הכבוד להם שהם הצליחו לנטרל את ההגמוניה של איימי וליאן.

אריה31

Member
מנהל
אחד הפרקים הענקיים בתולדות הסידרה

זו בכלל עונה גדולה, לא חושבים? והפרק הזה גם מפתיע מאוד וגם פרק שכנראה שינה הכל! אני יצאתי ממנו מרוצה ולא מרוצה, אבל בעיקר מרוצה. כתבתי כבר בעבר שלדעתי המפתח לנצח בהישרדות זה ליצור בריתות אמיתיות. כל מי שמפר ברית, אם הוא לא מספיק חכם וחד, נפגע בעצמו. ליאן עשתה טעות אדירה. מה פתאום להעיף את אליזה?! הרי ראית שסקאוט וטווילה כמעט בגדו בברית, אז למה להסתכן ולהשאיר את בן הברית הפוטנציאלי שלהם, כריס? בפעם הראשונה שאמי לא מקבלת את ההחלטה, בפעם הראשונה שהיא וליאן מפסידות בהצבעה (עד היום כל הצבעה שלהן העיפה מישהו (דולי, מיה, באבה, ליסה, רורי, לי, צ'אד). אם אמי לא היתה זוכה בחסינות, היו מעיפים אותה. אבל אני שמח שזה לא קרה. אהבתי מאוד את ליאן עד היום, אבל היא עשתה טעות ושילמה עליה. ועכשיו הכל פתוח, חוץ מסקאוט-טווילה, אני לא רואה שום ברית אמיתית. אבל מי יודע אולי כריס ואליזה יתחברו. בכל מקרה אני בעד אליזה בעונה הזו. היא נאמנה ב-100% לבריתות שלה, עובדה שהיה קשה לה להיענות להצעה של כריס. רק הפעם ורק בפרק השני בו ממש עמדו להצביע נגדה, היא עשתה סוויצ' והעיפה את דולי וליאן.

הציניקן

New member
מסכים איתך ברוב, אבל אלייזה...

אכן, ליאן היתה צריכה לשמור על טקטיקת "הנשים מאוחדות" ולהעיף את כריס. אחרי זה, הן היו יכולות להעיף בקלות את טויילה וסקאוט, ואז-את אלייזה. נדמה לי שליאן וג'ולי פשוט נתנו לתחושת הסלידה שהן ואיימי חשות כלפי אלייזה לנצח את ההיגיון. גם אני שמח שאיימי לא עפה, גם כי אני מחבב אותה וגם כי ליאן היחידה שלא היה לי אליה שום יחס עד היום. אלייזה- קודם כל, אני לא אנסה לעשות רציונליזציה ליחס שלי כלפיה. לפני הכל, היא עולה לי על העצבים בכל ההתנהגות שלה, בלי קשר לכלום. אבל מעבר לזה- נאמנות לברית? אני חושב שמדובר כאן בהליכה אחרי העדר ולא בנאמנות שכלתנית. תסתכל איך כריס היה צריך לשכנע אותה בדבר שברור לחלוטין שהוא הכרחי מבחינתה (בהנחה שהיא מאמינה לכריס שהבנות החליטו להעיף אותה). אני חושש כאן מאוד שיחזור כאן מקרה ליל מעונה 7, שהובלה כל הזמן ע"י אחרים בהיותה כף-מאזניים, ובסוף הגיעה איכשהו לפיינל 2. למרות שהימרתי שזה לא יקרה, אני עדיין חושש מזה. עוד דמיון מעונה 7- מסתמן כאן מצב, כמו שכתבת, שחוץ מטווילה-סקאוט אין כאן ברית רצינית(עכשיו, כשליאן בחוץ ואיימי וג'ולי בסכנה). הכל נראה כאוטי, ובשביל ההנאה והמתח אני מקווה שסדר ההעפות גם יהיה כאוטי, כמו בעונה 7. ושאלייזה תעוף, ובמהרה בימינו אמן.

SurvivorLoki

New member
לדעתי לא כזה פרק גדול

לא היה כזה מפתיע כי כריס, טווילה וסקאוט הרבה זמן ניסו למצוא דרך לנצח את הברית של איימי. ה2 טעויות העיקריות של איימי היו (א) להקשיב לליאן, היא חמודה, אבל לא מבריקה, ועכשיו הרסה את הברית הזאת (ב) להגיד לטווילה וסקאוט שהן מקום 6 ו5.. הרי ברור שהן לא יסכימו לזה, זה היה דבילי, היא הייתה צריכה להבטיח להן 4 ו3 ואז לבגוד בהן לדעתי

SurvivorLoki

New member
ולמרות שהיא לסבית, אני אוהב את איימ

היא חמודה איך שהיא צעקה "i love my girl" כל האתגר, ובכלל אני לא מתנגד לראות אותה בכמה אקטים לסביים

הציניקן

New member
הימור השבוע

אחרי שבשבוע שעבר הימרתי שליאן תנצח את ג'ולי בגמר, השבוע אהמר הימור חדש, כי זה כנראה לא יתממש... אני רק רוצה לציין שיש לי תחושה משום מה שבשבוע הבא יבוא טוויסט, והמועפים לאו דווקא מחוץ למשחק, אבל אני מתעלם ומהמר בהנחה שאין טוויסטים נוספים. ובכן, סדר ההדחות שאני מהמר עליו הוא: ג'ולי, אלייזה, כריס. בפיינל 3, לתחושתי, איימי תקבל חסינות. היא תעדיף להעיף את סקאוט. בגמר: 4-3 לאיימי. זה ההימור שלי, אחרי השבוע הבא הימור חדש. בקשה משאר הגולשים שכבר יודעים: לא לרמוז לי, בשום צורה שהיא, אם ההימור צודק או לא. אם אני מתווכח עם מישהו על הצבעות בגמרים קודמים, שהוא לא יעיר לי באמצע הויכוח הערה שמשתמעת ממנה מידת הצלחתי בהימור כרגע. רגישות כלפינו, הלא מורידים, זה מה שאני מבקש. תודה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחח גם אני כתבתי פה פעם שמרוב שהיא מרזה בתכנית היא היא דומה לגולגולת!! אבל היא מותק.(כי היא יהודיה...)

הציניקן

New member
עוד הערות על הפרק

הפרק הכניס בי זריקת אדרנלין רצינית, ולכן אני מחזיק כרגע בשש מתוך עשר ההודעות בשרשור זה. פשוט פרק שפותח אפשרויות. הדבר שהכי הדאיג אותי הוא האפשרות שהזוכה בסוף תהיה מישהי שאין לי עליה ממש דעה, כמו אמבר בעונה שעברה או כמו שהיתה יכולה להיות דארה בעונה 7. זה כבר לא יקרה. כל השורדים הנותרים מעוררים בי משהו, חיובי או שלילי. איימי- אני מחזיק ממנה כשורדת יותר גדולה מרוב מריאנו סטייל, שהגיע עד הסוף רק בגלל הטמטום של בני שיבטו. אז הנה ההזדמנות שלה להראות לי אם צדקתי. הברית שלה קרסה-האם היא תלך? בכל מקרה, מכיוון שהן מבחינת מוח אנליטי הן מבחינת יכולת פיזית היא מהשורדים בעלי הכושר הגבוה כאן, יש לה סיכוי טוב לפלס את דרכה לפיינל 4 לפחות עם חסינויות. למעשה, ההימור שלי שג'ולי תעוף בשבוע הבא מבוסס על ההנחה שאיימי תזכה בחסינות, ושהברית המרובעת הרעועה שנוצרה אתמול תחזיק מעמד לפחות לפרק הבא (ולא יותר ממנו, להערכתי, פשוט אין סיבה). כדאי להזכיר שגם ג'ולי היא חתיכת פליירית. היא הרי זו שהסיתה את טויילה לנטוש את הגברים וללכת לברית הנשים. כמובן, ניתן לחשוב עכשיו שבעצם טויילה לא "הוסתה" בכלל אלא חיכתה בסבלנות למצב הנוכחי שבו היא שולטת בעניינים. נקודה למחשבה. אלייזה- שווה לה עכשיו לקפוץ לברית עם כריס ואיימי, ולא להישאר עם טויילה וסקאוט. שווה לה לעשות את זה עכשיו, כי זה הזמן הכי טוב לשכנע את איימי לעשות את זה. אני מהמר שאם ג'ולי עפה שבוע הבא, איימי מתחברת לסקאוט וטויילה כמו גדולה, והן יעדיפו אותה על פני אלייזה וכריס, ולו רק מטעמי העדפה אישית/מגדרית. השאלה היא אם אלייזה תעז לעשות את הצעד הזה. הרי היא עזבה את הברית של אתמול רק אחרי שכריס האכיל אותה בכפית. כריס- עם כל הריספקט שנתתי לו כתככן-על, גם מוצא את עצמו בתוך ברית שולטת רק כי אמרו לו. יותר חכם מאלייזה, ולכן הבין את הפוטנציאל החדש מייד, אבל עדיין לא כזה תותח. בכל מקרה, אין ספק שמגיע לו כבוד על כך שהעדיף לנצל את הרמז של טויילה ולסכן את הכל (הרי הוא יכול היה לעוף אתמול בגלל זה, כמו טיואנה בעונה 7). שווה לו עכשיו להיצמד לאלייזה, ואולי גם לג'ולי, שיכולה בהחלט לנטוש את איימי עכשיו. האם הברית בין טויילה וסקאוט אכן כה הדוקה? מה בדיוק הן אמרו אחת לשנייה אחרי העפת צ'אד שגרם להן לעשות את הצעד הנוכחי? האם אלייזה יהודיה? היא נוירוטית כמו יהודיה. יש לה פרצוף כהה כמו ליהודיה. היא מין שוויצרית לא-מבריקה במיוחד שלומדת במכינה למשפטים כמו יהודיה. מה עם ברית לסביות בין סקאוט לאיימי? לא לא, אל תחשבו שזו סתם דעה קדומה. אם איימי היתה כ"כ מקובעת על ברית נשים, למה שלא תנצל את הבמה לעמדה פוליטית על "הכוח הגאה" או משהו? לא נשמע לי שיא המופרכות.

הציניקן

New member
קראתי עכשיו את השרשור המספויילר של

הפרק לאחר שידורו בארה"ב, והדברים שכתבתי כאן על איימי הם העתק כמעט מדוייק של מה שכתב שם BORAN/ירון, כולל השוואה לרוב מריאנו וכו'. משעשע.

למעלה