הישרדות 911

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 911

התרחיש שהעלית הוא אפשרי, אבל אני בספק אם איימי תצליח לשכנע את אלייזה שוב לקפוץ לצד השני. היא וג'ולז רשמו את השלם של אלייזה על פתק באותו ערב - הן לא יכולות להתכחש לזה. ואלייזה לא תסתכן לחבור לג'ולז ואיימי כדי ליצור תיקו 3-3 מול הברית של כריס טווילה וסקאוט. שוב - הפחד מפני האבן הסגולה או הסלע האדום או מה שלא ימציאו הפעם לשבירת התיקו משתק כל נסיון כזה. אלייזה תצטרך לקוות לטוב ואני עדיין רואה אותה מגיעה בסיטואציה כזו או אחרת לפיינל 2. כל מה שצריך זה לשתול מספיק ספקות במח של בן אדם או שניים לגבי אדם שלישי בברית המרובעת שלהם והופ - היא בפיינל 3 ואולי בפיינל 2. והנה תמונה חביבה.

../images/Emo58.gif

אז בוא נקווה (לפחות אני מקווה) שאיימי תצליח לעורר ספקות באלייזה. איימי יכולה להפיל את כל אופן ההצבעה נגד אלייזה על ליאן וכך אלייזה יכולה לחזור לבטוח בה,ג'ולי תפעיל עליה לחצ,לך תע. את אלייזה אפשר לסבן כל עוד היא תישאר במשחק לא אכפת לה את מי היא תעיף. אני עדיין חשוב שאיימי צריכה לפנות אלייה ולהגיד לה שכל הצבעה סקואט טענה שאלייזה צריכה ללכת ובגלל זה אחרי שאיימי וג'ולי ילכו אז היא אחריהן. אני לא חשוב שאלייזה תסתפק במקום רביעי,אבל אל תשכח גם את תחרות החסינות,איימי הראתה כוחות מסויימים. אני רק יודע שאני מאוד מאוד רוצה לראות את הפרק הבא,אני 79%בטוח שאיימי תצא מזה.. מאיפה הביטחון? אין דלעת היא פשוט נראית לי השחקנית הנשית הכי טובה בהישרדות !

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

אני לא יודע אם זה ספויילר עתידי או לא. לדעתי זה נראה כמו 100 אחוז עבודת פוטושופ.

חח כן! הרגע ראיתי שזה פוטושופ!

אני תמיד מאמין לכל דבר

Uri04

New member
אלייזה בעצמה חיזר..(אין ספוילר)

והנה ההוכחה

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מסכים איתך. אני חושב שאליזה אנחנו רואים גישת אקסטרים של סנדרה מהישרדות 7. היא תעשה הכל, ממש הכל, כדי להשאר עוד 3 ימים על האי. ראינו את זה בבירור כשהיא הצביעה לליאן יחד עם 2 הנשים שהיא הכי לא מסתדרת איתן כל המשחק. אלייזה לא מפגרת. איימי ממש חכמה. אני לא חושב שיש לאיימי בעיה להראות לאלייזה שעם הברית הנוכחית שלה, יותר ממקום רביעי היא לא לוקחת. וגם אם זה לא יעבוד (למרות שאני לא רואה סיבה שלא). איימי יכולה ללכת לכריס, להגיד שהיא לוקחת אותו לפיינל 2 ו"לנטוש" את ג'ולי. הבעיה בברית המרובעת היא שזה ברור לכל הארבעה שהברית מורכבת מ-2 נשים שיצמדו אחד לשניה (טווילה וסקאוט), ועוד 2 נודדים שהצטרפו רק בשביל לא לעוף. בשורה התחתונה - אני לא רואה את איימי עפה בפרק הבא, זה פשוט קל מדי.

../images/Emo58.gif

לדעתי אלייזה לא הוכיחה שהיא לא מפגרת, להפך, בשביל להגיע למצב שבו כל הבנות רצו להצביע נגדה לפני שנגמרו הגברים (ולא מפחד כי היא איום או סופר דומיננטית סטייל מריאנו) זה מראה על זה שהיא לא הסתדרה עם אף אחד, היתה דרמטית מדי, לא הלצליחה לשלוט ברגשות אף פעם כמעט ונפלה לכל בור שטמנו לה לא מראה על חכמה. היא נחלצה מזה בגלל הרצון להעיף את הגברים קודם בכל מחיר ובפרק האחרון בגלל שלא היתה לה שום בררה חוץ מלהצטרף לטווילה וכריס. אם כריס לא היה פונה אליה היא היתה עם המושבעים עכשיו. זה ממש לא היה בזכותה. בכל מקרה יהיה מעניין לראות את איימי מתמודדת וקשה לדעת מה יהיה. כרגע נראה שיהיה קשה להן להפוך את המצב.. אבל לכו תדעו, אולי דוקא כריס ירצה להחליף צד..? הוא פרי לאנסר..

willo

New member
../images/Emo58.gif ניחוש לעתיד

אם לכריס ולאלייזה יש שכל הם צריכים לפעול כדלקמן:- תוכנית הבאה איימי בחוץ (אלא אם כן היא זוכה בחסינות). אח"כ לכרות ברית עם ג'ולי ולהעיף את סקאוט וטווילה (לא בהכרח לפי הסדר הזה). בסוף הם נשארים שלושה - כריס, ג'ולי ואלייזה,אם ג'ולי לא זוכה בחסינות אז אלייזה וכריס בגמר והכל פתוח - הבנים בעד כריס יחד עם סקאוט, ליאן ואמי בעד אלייזה כי היא בת וטוילה וג'ולי - פתוח.

למעלה