הישרדות 9(?)

amitooshacham

New member
הישרדות 9(?)

אז כולם אמרו שעונה 8 תהיה אחרונה.. אבל אתמול נפתחה ההרשמה להישרדות 9!! אז אולי יש עוד תקווה!

axnholic

New member
הלוואי!

כן אני יודע שרובכם חושבים אם לא כולכם שהרעיון מיצה את עצמו אבל אני פשוט אוהב את התוכנית הזאת. זה כמו שמסיבה לא ברורה ראיתם כוכב נולד עד הפרק האחרון... אוקיי אז לפני שתתחילו להרצות לי שכל אחד והדעה שלו (שמעתי את זה כבר) או שתתפלאו ותגידו שכוכב נולד זו תוכנית שווה ונינט שולטת (לא!) פשוט אל תעשו את זה. שאלה- יש עוד כל מיני שמועות על עונה 9? אני ישמח לשמוע

amitooshacham

New member
עוד שמועות?

איזה שמועות כבר יכולות להיות, אם רק נפתחה ההרשמה?
בכל מקרה, גם אני מאוד שמחתי לשמוע שאולי תהיה עונה 9. אמנם 9 עונות זה הרבה מאוד, אבל שום דבר לא ממצה את עצמו בהישרדות.. תחרויות חדשות, טוויסטים חדשים, אנשים חדשים.. הכל חדש בכל עונה, ולי לא אכפת אם ימשיכו את הישרדות גם לעונה 20.

axnholic

New member
אתה רואה

מגלים משהו חדש כל יום... ואם לא הבנת אותי התכוונתי אולי למקום, כי אם יש עונה 9 אני די בטוח שכבר החליטו על מקום, ועל דברים בסיסיים אחרים

axnholic

New member
חשבתי

שהפורום דוגל בזה שלכל אחד יש דעה משלו. רק רציתי להסביר למה אני חושב שהישרדות לא מיצתה את עצמה וההשוואה הייתה הדרך הכי טובה.

jt7785

New member
בסדר אבל אף אחד לא אמר

לפחות בשרשור הזה שום דבר על השרדות, בטח שלא דברים רעים, אז למה היית חייב להזכיר את כוכב נולד? ולא הסתפקת באיזו מילה או שתיים, היית חייב להגיד כמה זה גרוע וכו'... סתם מיותר.

axnholic

New member
דברם רעים?

בסך הכל אמרתי שאני לא מבין איך ראיתם עד הפרק האחרון- בצחוק, נכון שאני לא אהבתי את התוכנית הזאת אבל לא הכנתי עצומה נגד עונה שניה, סתם אמרתי שאני לא אוהב את זה. אם אתה רוצה תחליף את כוכב נולד בקחי אותי שרון ואני בטוח שגם לזה יבוא מתנגדים. זו דעה! ויש אנשים שתאמין לי חושבים שכבר היה עדיף שהתוכנית תגמר אחרי עונה 4, כי הם הורסים כבר את כל הרעיון אבל שוב זו גם דעה! אז אתה יודע מה, עזוב את זה!

jt7785

New member
אף אחד לא הכין עצומה גם להשרדות

אבל מילא, עזבתי. רק תדע שיכולת להעביר את הנקודה טוב יותר בלי שום דוגמה שפוגעת בסדרות אחרות. במיוחד כשאף אחד לא אמר שום דבר על עוד עונה של השרדות... רק אתה הנחת שזה מה ש"רובינו" או אפילו "כולנו" חושבים. לא יודע עד כמה זה מבוסס...

למעלה