הישרדות 9 - פרק 2

הישרדות 9 - פרק 2

אני בשוק. בשוק!!! דולי עפה כל כך מהר?
אני לא מאמינההההההההה אני כמעט בכיתי כשהיא הלכה משם... היא הייתה היחידה שכבשה אותי ממבט ראשון! לא תיארתי לעצמי שהיא תעוף כל כך מהר!
אבל ידעתי שהיא סיבכה את עצמה כשהיא חפרה יותר מידי אצל כל הבנות... למה היא דיברה כל כך הרבה?!? זה הרס לה הכל.. מישהו ראה בכלל את הפרק?

MilanFan

New member
זה נהיה גרוע מדודלי לדולי../images/Emo7.gif

שוב פרק מאכזב ואני מקווה שיהיה יותר טוב כי שמעתי שהפרקים שבאים עוד מעט יותר טובים ומעניינים, בינתיים זה דומה להישרדות 6.. בהצלחה לאלייזה

הציניקן

New member
בבקשה אל תספר מה שמעת

על הפרקים הבאים, גם אם מדובר במידע מעורפל כמו זה. יש אנשים, כמוני, שלא מעוניינים לדעת שום דבר על מה שקורה בהמשך, ולא לשמוע אפילו את הרמז הקל שבקלים.

LOVEtheMcMAHONS

New member
חיובי

יס וויקנד כשמו כן הוא משדר רק בסוף השבוע. לכן פרק על בסיס יומי לא אפשרי (ולטעמי גם ההנאה מהסדרה בצפייה יומית היא פחותה ושונה).

גם אני הייתי בהלם שדולי עפה ....

מפני שבפורום פה דיברו עליה יחסית הרבה ובגלל זה הדחה שלה הייתה הלם אני חשבתי שהיא תודח בשלב מאוחר יותר. בכל אופן אין על השרדות,העונה הזאת נראית מבטיחה וכמובן שנמשיך לצפות בה.

JoHnYmYsTeR

New member
איי דולי'לה דולי'לה...../images/Emo80.gif

איך קברת לעצמך את הבור הזה? למה ללכת ולספר לכולם מה ההתלבטויות שלך.......? חבל שהיא עפה.. היא ניראתה מאוד מבטיחה ..

n l m

New member
לא יודע מה השם אבל

כנס לעמוד הזה http://www.hometown.aol.com/jefferios/media.html יש שם כל מיניי גרסאות של השיר

SweeT DeveL

New member
אני לא מאמינה שהעיפו אותה..../images/Emo7.gif

אותה ואת מיה אני הכי אוהבת! היו צריכים להעיף את ליאן!
אהבתי את הריקוד שמיה עשתה.. חח
האתגר של החסינות היה כמו האתגר החסינות שהיה באולסטאר שהם חיפשו חלקים של ריבוע רק שבזה זה היה 3 פאזלים.. איזה פרצוף היה לג'יי פי כשאני לא זוכרת איך קוראים לו אמר לו שהוא איום.. כאילו הוא עומד להרוג מישהו

willo

New member
היא פשוט לא הבינה את המשחק

דולי הייתה כל כך תמימה (כמו כבשה) שהיא עפה. המשחק הזה פירושו לא רק ברית, אלא שהשותפים שלך לברית יסמכו עליך, איך אפשר לסמוך על מי שהולכת ומספרת לכולם שהיא לא איתם? הגיע לה לעוף. זה הכל (חמודה ויפה ככל שתהיה)

בדיוק.

לא נראה לי בכלל שהיא הבינה איך הולך המשחק... היא סיפרה לכולם מה היא חושבת!!! היא משוגעת?! אם היא הייתה שותקת ונשארת בצד 100% היא היתה נשארת.

למעלה