הישרדות 8

חוצפה - השרדות 8 (ספויילר קטן)

למה הם מכניסים לשם שוב את ריצ'רד, זה שזכה כבר בהשרדות 1 , אני לא מבינה, שילך להשקיע את 2 הדולר שנשארו לו בבורסה!!! לא יכולה לסבול את הפרצוף שלו, לא יודעת למה פשוט בלעעעעעע חוצפה להכניס אותו שוב, זכית יופי, זהו!

ohaddd3

New member
הישרדות 8../images/Emo39.gif

שאלה: מישהו יכול להגיד לי מיהם המתמודדים לעונת האולסטאר? אני פוחד להכנס מחשש לספויילרים... תודה לעונים...חשוב מאוד. ופתחתי הודעה חדשה כי לא נראה לי שהיה קשור לפרק הסיום של 7...חחחח

אגב ../images/Emo58.gif משתתפים להישרדות 8

מה את לחוצה על זה שריצארד ניצח והוא חוזר לשחק... טינה גם שם וגם היא ניצחה ג'נה גם שם וגם היא ניצחה איתן גם שם וגם הוא ניצח מה זה משנה הם שיחקו כל כך טוב שההפקה רצתה אותם שוב ריצארד אומנם מעצבן בגאווה שלו וההתנשאות שלו אבל הוא המציא את המשחק והישרדות בלעדיו לא היתה ניראת כמו שהיא ניראת עכשיו

Boran

New member
"טאגליינס" בשורה הכחולה

כל הפרטים על משתתפי הישרדות אול-סטאר. השירשור נטול ספוילרים.

munecita

New member
אממ

תיכנס לאתר www.yesreal.tapuz.co.il יש שם על כולם ויש מידע והכל.. ואין שום ספולייר בהצלחה לך !

Boran

New member
אני מדגיש שוב

יש אנשים שלא רוצים לדעת כ-ל-ו-ם על הישרדות 8, ואפילו לא את שמות השורדים שמשתתפים בה. לכן גם שמות של שורדים מעונה 8 נחשבים כספוילר לכל דבר.

ohaddd3

New member
סורי...לא חשבתי על זה...

ועדיין לא הבנתי מה הקטע אלה המתמודדים...לא אכנס לזה.. בכל מקרה תוכל לשלוח לי מסר על מה שרשמתי בבקשה?

LoCo PoR CaMiLa

New member
אמממממממממממ *ספוילר*

זאת לא העונה ששודרה בערוץ 2 לפני כמה שנים וטינה זכתה??? כי היא ברשימה!!! ואני זוכר שהיא זכתה!!! ואיך רופרט שמה לעזאזל?!!?!

Boran

New member
../images/Emo58.gif

העונה ששודרה בערוץ 2 היא העונה השניה. העונה השמינית היא עונת אול-סטאר, שבה ישתתפו רק שורדים בולטים מ-7 העונות הראשונות.

yes REAL

New member
זה טפשי, אני לא מבין את האנשים האלו

הרי לו הם היו חיים בארה"ב הם היו רואים את הפרצופים שלהם ניבטים אליהם מכל עיתון סופרמרקטים, כמה וכמה שבועות לפני שהסדרה בכלל עלתה לאויר. CBS עצמה משדרת ספיישלים ופרומואים עם השמות והפנים של כולם, אז מה ההיתממות הזאת? מה ספויילר בלדעת שם של אדם?

../images/Emo41.gif נצל"ש

מתי מתחילים לשדר את העונה ה-8 של השרדות? בשבוע הבא אני מקווה?

למעלה