הישרדות 7

מטר9

New member
הישרדות 7

רק עכשיו ראיתי את הפרק שהיה היום וזה פשוט מחליא כל העריכה הפרו-רופרט!! בתחילת הפרק כשהראו מה היה בפרק שעבר השם של רופרט הוזכר 6 פעמים! זה פשוט לא הגיוני מה שהם עושים לו... חוץ מזה, כשהוא אמר שהוא מוכן כבר להעיף את שון מהאי שלו ומהחוויה שלו אני פשוט רציתי להקיא. חוץ מזה 2, חבל שטריש עזבה, היא יכלה להיות שחקנית טובה.

buffa

New member
מה שאותי מאוד מצער זה

שהמשחק של ג'ון פיירפליי הוא הכי לא פיירפליי שיכול להיות... (והקול של כריסטה. ג'יזסס. אלייזה והיא יכלו להיות שילוב בלתי נשכח). בכל אופן, רופרט הגיע בגישה מאוד שונה ועם ערכים אחרים מאשר לשאר השורדים שעל האי ומשום מה הוא מאוד מצא חן בעיניי ההפקה, ובסופו של דבר גם בעיניי השורדים. טריש ניסתה לעשות את המהלך החכם וההגיוני וסילוקה הוכיח שלרופרט באמת יש את מירב הכוח כרגע. אם כי רופרט באמת צדק כאשר אמר שלשבט אסור להפסיד את האתגר בשום אופן. זו הטעות של 'דרייק'. עד שהם לא היו במועצת השבט הם לא באמת נכנסו למשחק אסטרטגי שמפלג את השבט בסופו של דבר וחיו להם בבשפע ושששון. מעניין היה לראות איך העונה הייתה מתפתחת אם 'ומרגן' היו נאלצים לסלק עוד אנשים ו'דרייק' היו נשארים שלמים.

הציניקן

New member
בריוניון אחרי התוכנית פיירפליי סיפר

שהוא קרא לעצמו כך כסוג של בדיחה, בגלל שהוא משחק הכי לא-הוגן שאפשר. את הבדיחה, כמובן, לא כולם היו אמורים להבין בהתחלה, אבל אני מניח שבשלב הזה הם כבר התחילו להבין. אגב, אני מבין שאת שם הזוכה את יודעת, אבל תני אינדיקציה אם את רוצה לדעת עוד משהו או מעדיפה להישאר במתח.

הציניקן

New member
ולגבי רופרט והגישה שלו,

אני חושב שמדובר בגישה שונה משל שאר השורדים בשבט שלו כי הוא הבין שהוא מלכתחילה שורד שונה בשבט שלו. ברור שאדם בולט פיזית וחזק כמוהו עלול להוות מטרה, ולכן הוא ניסה באופן עקבי להנחיל לשבט סגנון הדחה "מורגני". כמו שבמורגן הדיחו את כל שלושת האנשים הראשונים פה אחד (או לא פה אחד, במקרה של ראיין ש', אבל הנקודה ברורה), הוא ניסה לבסס את ההדחות בדרייק על אותו עקרון, עקרון של "מי תורם הכי פחות לשבט", ולא בריתות וכאלה. הרצון הזה הוא תוצאה ברורה של מעמדו ההתחלתי כעוגן פיזי בשבט.

buffa

New member
זה הגיוני ../images/Emo6.gif פלאס שאלת ../images/Emo58.gif

איכשהו נראה לי הרבה יותר הגיוני להדיח את שון מאשר מישל שנראה וכי דואג יותר למיליון דולר מאשר איך להגיע שם. לא הבנתי איך רופרט כתב את השם שלה ולא שלו אחרי שאמר כ"כ בבירור שהוא רוצה את שון בחוץ. יש הרבה שורדים כמו דארה למשל שלא רק שלא מקבלים זמן מסך אלא גם אנחנו לא יודעים עליהם כלום. כל ההתמקדות על שבט מורגן נעשית בצורה מהירה ויבשה יותר מאשר על דרייק. חבל.
כמה שאלות לגבי עונה 7 עם מי סנדרה נשארה בפיינל 2? מתי רופרט מודח? עד כמה רחוק פיירפליי הגיע? זהו לבינתיים

amitooshacham

New member
תשובות - ../images/Emo58.gif לעונה 7

סנדרה נשארה עם ליל בפיינל 2. פיירפלי סיים במקום השלישי. רופרט מודח אמ.. קצת אחרי האיחוד
לא זוכר מתי בדיוק

הציניקן

New member
השלמה לגבי רופרט ../images/Emo58.gif לעונה 7

רופרט עף בפרק שישודר כמדומני ביום ב' הקרוב, והוא השלישי שעף במיזוג.

buffa

New member
../images/Emo58.gif עונה 7, הגמר

עכשיו אני מבינה איך סנדרה זכתה. ולעזאזל, למה ליל למה? זה אומר שיש עוד הרבה זמן לסבול אותה :( ואני כבר קיוויתי...

הציניקן

New member
הערה אישית: תהרגי אותי אם אני מבין

למה את רוצה לדעת את הסוף של העונה. בהישרדות 9 אני עוד מבין, כי זה משודר כל שבוע(למרות שאני נלחם כרגע בכל אפשרות להיות מספויילר). אבל כאן זו עונה שמשודרת יומיום, וזו עונה פאקינג טובה (בעיניי לפחות). למה להרוס לעצמך את המתח ככה?

n l m

New member
יש אנשים שלא מחשיבים

ידיעה לגביי המנצח כמשהו שהורס להם ת'תכנית, להייפך זה מוסיף ריגוש ונותן להם זווית ראיה הרבה יותר מהנה אני יודע את זה כי אני בין האנשים האלה

הציניקן

New member
אוקיי, אם אתה יכול

לנסות להסביר מה בידיעה המוקדמת גורם לך הנאה, אשמח, כי זה די מסקרן אותי.

n l m

New member
נסה לדמיין

כרגע נגמר פרק 10 של השרדות ואנואטו צ'אד הודח פאגונגינג נמשך, אתה יודע מראש שליאן תודח בפרק הבא, זה לא יגרום לך יותר התרגשות וציפיה לפרק, תגיד את האמת זה לא ישמור אותך יותר עירני שהפרק יתחיל? וחוץ מזה זה לא כיף לצחוק לשורד בפרצוף כשהוא מדבר על כמה שהוא בטוח.

הציניקן

New member
זה אכן היה שומר אותי עירני יותר

מההתחלה, אבל זה גם היה הורס לי את המתח לקראת ההצבעה עצמה. 3-2 לאלייזה, 3-3, הקול האחרון... מה הוא יהיה? הלב הולם... אתה לא אוהב סוג כזה של מתח? אם אתה בוחר לעצמך פייבוריטים ושנואים, אתה לא אוהב לחוש את התקווה שהאהוב יצליח, או שהשנוא ייפול?

n l m

New member
מתח זה גורם חשוב נכון

אבל העניין הוא שלכם יש את המתח הזה במשך שניה וחצי ולי יש את זה במשך כל הפרק, שלא תבין אותי לא נכון, אני לא יודע הכל, רק ת'מודחים ות'מנצח, בזמן שאתם חייתם כל השבוע במחשבה שיהיה פרק שבו יעיפו את הבנים אני ידעתי שמעיפים את ליאן וכל השבוע הייתי במתח כדיי לראות איך זה יתבצע

buffa

New member
זו הבעיה, שזה לא תמיד בשעות שנוחות

לי ומאחר וראיתי את העונה הזו בחלקה זה כבר לא מסקרן אותי. העונה הזו באמת טובה ולא איכפת לי לדבר על הסוף שלה, מאחר ומילא ידעתי את רובו, כולל המנצחת, עוד לפני שיס+ החלה לשדר. אז מה זה כבר משנה.

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gif מעליי להישרדות 7

סתם, כשירות מאוד מאוחר לציבור. המחשב שלי חזר לתפקד רק היום.

הציניקן

New member
"האי שלו" "החוויה שלו"- אתה יודע,

זה סגנון של ביטוי, זה לא חייב להיות יותר מזה. את הגועל מהעריכה הפרו-רופרטית אני מבין; אתה באמת חושב שמזווית-ראייה של פרק 6 סביר לפרש את סגנון הדיבור הנ"ל של רופרט כמשהו מיוחד?

מטר9

New member
אני בהחלט רואה את כמשהו מיוחד...

הבעיה העיקרית של רופרט, היא שהוא נכנס לתוכנית בלי שום מידע, כאילו שהוא בעונה הראשונה. על פניו זה לא כזה בעיה, היו כמה וכמה שורדים נוספים שהגיעו בלי מידע מוקדם (איימי וג'ון .ק. מונואטו, למשל) אבל רופרט, להבדיל משאר השורדים, גם לא מנסה בכלל להסתגל למצב הנתון, ונשאר במחשבה של אני-מספק-אוכל-לכל-השבט-ולכן-אני-המנהיג-ששולט-כאן. לא כל כך רע אם מדובר בעונה הראשונה או השניה, אבל כבר הגענו לעונה השביעית - הגיע הזמן לשינוי.

הציניקן

New member
אני מנסה לחשוב על כל השורדים האחרים

שאני זוכר (שזה לא המון), ולחשוב האם היה ביניהם מישהו בולט כמו רופרט- גם בולט מבחינה פיזית, וגם בולט מבחינת יכולת ההתמצאות שלו באי והמנהיגות שלו שמוקרנת מאליה. רופרט הוא בולט בנוף "הישרדות" לדורותיה. אני מניח שרופרט הבין שכך הוא נתפס, וניסה לשחק על הקלף הזה ככל הניתן, בכך שהוא יראה לשבט שלו שהם צריכים אותו. והשווה את גורלו בינתיים מול גורלו של שורד חזק אחר, ברטון: ברטון הלך עם בריתות וניסיון להעיף אחרים, ועף ראשון בשבט דרייק. לעומת זאת, אתמול, כשטריש וג'ון ניסו להעיף את רופרט וסנדרה הלשינה, מה כריסטה אמרה? היא אמרה: "הוא לא היה עושה לנו את זה, אני סומכת עליו לחלוטין". ואני מניח שהיא לא התכוונה לכך שרופי הוא מותק, אלא לכך שהיא מבינה שאם הם יעברו למיזוג בפרק הבא, רופרט יישאר נאמן במקרה הצורך לברית הגרעינית שלהם. איך הוא השיג את המוניטין הזה? בדיוק בהתנהגות שלו עד עכשיו, וזו התנהגות מרשימה יותר בשבט מפולג מאוד מבחינת בריתות (לעומת מורגן, למשל). ורק הערה קטנה לגבי "האי שלי" וכו': מדובר בסגנון דיבור. גם ג'ון ושון דיברו בצורה דומה כשהצביעו, ואני באופן אישי חושב ששחצנות כזו היא די חביבה. מבחינת הנאה מהתוכנית, טוב שיש שורדים שמדברים ככה, זו פשוט טלוויזיה טובה.

למעלה