הישרדות 7

gah

New member
תיקונים קטנים:

שמועות אומרות שמספר 5 ו-10 זאת אותה אחת ושמה הוא Darrah Jhonson כי ידוע שדארה היא נייטיב אמריקן... מספר 11 לעומת זאת היא כנראה Wendy Cotton. 6 ו-7 זה כנראה אותה אחת. מספר 15 זאת כנראה Michele Tesauro. פורסמו עוד כ-10 תמונות של אנשים אחרים, ככה שיש לנו כאן כ-25 אנשים שאת חלקם כנראה נראה בתוכנית ואת חלקם לא, כנראה שהם צולמו בשדה תעופה או בראיונות שעושים לפני שבוחרים את האנשים, בכל מקרה, כנראה שכמה יופיעו באמת וכמה לא.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

בקשר לדארה ג'ונסון, אתה צודק אני התבלבלתי זאת באמת תמונה מספר 10. 11 היא וונדי, נכון. 6 ו-7 זה אותה אחת??? בכלל לא דומות.

gah

New member
הנה זה בא, ה-16 האמיתיים:

כנסו לתמונה כאן: http://www.survivorfever.net/images7/pearlislands.jpg הפרצוף עדיין מוסתר אבל מחר כבר יהיה לנו את התמונות של כולם, נראים צעירים מאוד!

amitooshacham

New member
קבל ח"ח על התמונה../images/Emo45.gif

נראה מעניין מאוד!!! אני לא יכול לחכות! ודווקא לא נראים כולם צעירים, מצאתי לפחות 4 מבוגרים.

amitooshacham

New member
בקשר לתמונה../images/Emo58.gif

מספר 3 זה בטח דארה הידועה
קשה לי לזהות את אוסטן, אני מגלה אותו בדרך כלל לפי הצמות
טובבבבב נו אז אני אחכה למחר.. רק אני מקווה שאני אראה את זה לפני שאני אטוס, למרות שלא נראה לי

gah

New member
->

צריך לשים ספויילרים כל פעם שמדברים על עונה שמינית? אם כן, פשוט תגידו לי... בכל מקרה, דארה זאת או 3 או 16, כנראה 3 כי אמרו שיש לה שיער כהה וארוך. את אוסטן מזהים גם לפי הצבע עור, מה שאומר - 6.

למעלה