הישרדות 7(701)

דווקא אצלי זה לא נתקע

buffa

New member
נצל"ש הישרדות 702

שני דברים הפריעו לי בפרק הזה: 1. רופרט בקשר לצלצל שלו "אני רוצה את הצלצל שלי. אני צריך בשר. אני אני אני". ההתייחסות אל הצלצל כשלו הכעיסה אותי מאחר והצלצל הוא של כולם כקבוצה ולא שלו כפרט וגם אם הוא אבד עדיין אפשרי למצוא אותו גם בלי לגרום למי שאיבד אותו (ששכחתי את שמו) להרגיש חרא עם עצמו. 2. ליל אמרה "צריך לדוג יותר" כאשר ג'ף שאל אותה מה צריך לשפר בשבט. לעזאזל, השבט שלך מפורק ודייג לא יעזור לו. מה שיעזור לו זה לקחת את עצמכם בידיים ולהתחיל הכל מהתחלה. בהמשך מופיע
ככה שמי שלא מעוניין, מוזמן להמשיך הלאה אל "הוסף תגובה לתגובה" או סתם לצאת.
אוסטן, למרות בקשתו, לא הועף ובקומו סקיני ראיין נפרד מהישרדות לשלום. מתי זה בדיוק שאוסטן יועף וג'ף יחליט שההצבעה פסולה? לא הבנתי את זה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
ההודעה מעלי ../images/Emo58.gif להמשך העונה

וגם בהודעה זו
קצת לפני המיזוג יחזרו המודחים בשבט שלישי וישלחו את מורגן ודרייק להדיח אחד מכל שבט. אוסטן יבקש מחבריו לשבט להצביע נגדו כי הוא לא מסוגל יותר. בפעם הזאת יקרה מה שתיארת לגבי אי קיום ההצבעה וההחלטה של ג'ף לא להעניק לאוסטן את הפרידה הרגילה אלא להניח את הלפיד שלו ולפרוש.

buffa

New member
../images/Emo58.gifרק החלק ה-2 שלה מספולייר :)

מכל באופן, זה אומר שאוסטן עומד להיגרר עוד כמה פרקים עם ה"אני רוצה לפרוש, הגוף שלי קרס?" נו, באמת!

Uri04

New member
לא, מה פתאום.. ../images/Emo58.gif

הוא רק השורד הכי חזק נפשית ופיסית שהיה בתכנית מעולם. חכה חכה, הוא עוד יגיע רחוק..:)

RedDevil16

New member
אתה באמת רוצה לדעת? ../images/Emo58.gifל-7

בפרק 4 או 5, אוסטן הופך לשורד הראשון שמפחד משקנאי. בפרק 8, אוסטן הופך לשורד הראשון שפורש מהמשחק, ועוד בגלל "תשישות פיזית". איזה אפס.

הציניקן

New member
הערה לי אליך ( ../images/Emo58.gif לעונה 7)

אתה, לפי כל הצבעותיך והערותיך במשחק, אוהד אנדרו. עכשיו, כבר הערתי על זה אבל אולי לא שמת לב: אנדרו, למרות היותו בולט ו"מנהיג" הקבוצה, לא עמד בשום מבחן בולט בעונה 7. הוא לא עמד בסכנת הדחה (ובכלל ההצבעות במורגן היו מאוד "חלביות" ומשעממות באופי שלהן), ובכלל כמעט לא עשה משהו ממשי. בפעם הראשונה שהוא כן עמד במבחן ממשי הוא עף, ולא ממש ראינו שהוא עושה עבודה גדולה בנסיון לשכנע את ליל לשנות את דעתה ולהצביע איתו. אז אין בעייה עם אהדה שלו כי הוא נראה טוב, או שהוא נראה עם פוטנציאל להצליח. זה כמו שיש כאלה שאוהבים את ראיין ש'(והוא אפילו נבחר למשחק כאן). אבל לא יותר מזה. אני רק מעיר את זה כי לגלגת על אהדה לאוסטן. אז אולי אוסטן הוא דוגמה קיצונית לשורד מגוחך, אבל לא נראה לי שלאהדה של אנדרו יש יותר היגיון מאהדה של שון או של מישל.

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gifהישרדות 7

אנדרו היה כלי. לא יודע אם הוא היה שחקן מי-יודע-מה, וברור שהוא טעה כשהלך להנהיג. ובכל-זאת, ההנהגה שלו העידה במידה מסוימת על האופי שלו: פייטר ואיש חזק. בהיותי סטרייט לחלוטין, לא חיבבתי אותו בגלל המראה, אתה יכול להיות רגוע
ולגבי אוסטן, הוא הרי השורד המגוחך ביותר אי-פעם. כזה אפס מנופח, זה לא ייאמן.

הציניקן

New member
../images/Emo58.gifהישרדות 7

אוקיי, סביר. לגבי אוסטן, אני חושב שהאפסיות כאן היא יותר של הסדרה שבחרה אותו מלכתחילה. ראו קלטת של כושי שרירי, ואמרו: הנה, יש לנו אחד חזק. ואם תשים לב, גם השבט שלו מתייחס אליו ככה אפילו אחרי הפרק השני, כאילו שהחוזק הגופני שלו יכול לנצח את המנטליות הדפוקה שלו.

הציניקן

New member
הערה ושאלה על 703 ( ../images/Emo58.gif עתידי)

הויכוח בין פיירפליי לסנדרה סיקרן אותי, ומסקרן אותי מה חושבים עליו אלו שמאמינים ברמיזות של עריכה. ג'ון אומר בווידוי שהוא יכול להבטיח שסנדרה לא תזכה במיליון. עכשיו, בד"כ לא מדברים בשלב כ"כ מוקדם על זכייה במשחק כולו, נכון? מעניין אם כל הויכוח (כשעד עכשיו לא ראינו כמעט פוליטיקה פנימית בדרייק) הוקרן כדי לרמז על העתיד... ואולי לא.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif מעלי מתייחס לזהות המנצח/ת

אפשר להגיד שכן , אפשר להגיד שלא. אני מאמין שכן. בוודאי היו ביניהם המון וויכוחים ואני כמעט בטוח שהאמירה הזו לא נכנסה (על פני אמירות אחרות שבטח לא) סתם ככה.

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gifזוכה עונה 7

יש טענות כאילו בעונות האחרונות מארק משתדל להכניס לעריכה "Key confessional", יעני וידוי מפתח. אחד כזה שמוביל אותך לזהות המנצח. התיאוריה הזו החלה נדמה לי אחרי עונה 6, והוידוי הזה של ג'ון, כשבעקבותיו זכיית סנדרה, הפכה את התיאוריה לפופולרית. הבעיה עם וידוי המפתח היא שבדר"כ מוצאים אותו בדיעבד. באול-סטארס אנשים ראו באמירה של קולבי "I know Jerri doesn't have a chance of winning this game" את וידוי המפתח, אבל בדיעבד טוענים שמדובר בוידוי של רוב לגבי זה שהוא ואמבר יחיו ביחד ויחלקו את המיליון שלו, מקסימום את שלה. לגבי עונה 9, אני עדיין תוהה. יכול להיות שמדובר במילים האחרונות של מיה לגבי זה שטווילה היא הבאה בתור?

הציניקן

New member
נשאלת השאלה (המשך ../images/Emo58.gif לזוכה)

למה שמארק יעשה כזה דבר? לערוך בצורה שתגרום לצופה הממוצע לאהוב יותר שורדים מסויימים ולהפוך אחרים לשנואים- זה נראה לי הגיוני ומתאים. אבל למה שמארק ירמוז על זהות הזוכה? מה זה נותן לו? ואני שוב מחמיא לך על הזיכרון- אני זוכר טוב את עונה 7 כי ראיתי אותה כל יום, וזכרתי את הריב בין ג'ון לסנדרה, ועדיין לא זכרתי את ההערה הספציפית הזו של ג'ון. אתה לעומת זאת זוכר הערה של מיה במילים האחרונות, והעונה הזו משודרת פעם בשבוע, ואתה רואה כל פרק פעם אחת. מרשים.

למעלה