הישרדות 7(701)

shabi16

New member
הישרדות 7(701)

שלום,התחלתי לראות אתמול את העונה השביעית ביס,וזו הפעם הראשונה שאני רואה,אני מבקש ממכם בכל לשון של בקשה שלא תגלו לי ספויילרים ולסמן ספויילרים שקשורים לעונה
מראש

הציניקן

New member
אם ככה, אני ממליץ לך

לא להסתכל על "מדליקים לפידים". עלולים להיות שם ספויילרים מרומזים.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo41.gif עכשיו בסטאר אמריקן איידול

למרות שמדריך השידורים הדיגיטלי של YES מראה שאמור היה להתחיל רק ב-15:00 ואין מידע על התכנית הנכחית. יש עוד שידורים חוזרים היום - ב-17:30 ויותר מאוחר. תעקבו.

n l m

New member
אני אף פעם לא אבין

ת'רצון הזה של אנשים לא לדעת אבל לא משנה, אכבד את בקשתך דרך אגב גם אני רואה פעם ראשונה

buffa

New member
אם כבר בהישרדות 7 עסקינן

מאחר ולא ייצא לי לעקוב אחרי הישרדות 7 באופן קבוע (וגם לא יצא לי לעקוב אחריה כשעוד שודרה, מין מזל רע שכזה) יש לי כמה שאלות שהתשובות אליהן בוודאי יישאו ספויילר רציני בתוכן, ולמקרה שגם השאלות, אז
- עד איפה הגיע רופרט בהישרדות 7? - מה היה הסיפור עם אוסטן? - למה לכל הרוחות מישהו הגיע לשם עם חליפת ארמאני, ואז גזר אותה?! (לא במובן של 'הוא היה זקוק למכנסיים קצרות' אלא במובן של לעזאזל בנאדם, מי גוזר ארמאני?!) - ושאלת המיליון: מי זכה?

RedDevil16

New member
שבי, אל תיכנס להודעה ולזו שמעליה

אם נכנסת, צא. 1. רופרט סיים שמיני, החבר השני של המושבעים. 2. בפרק 7ב', הפוסט-טוויסט, אוסטן ביקש מחבריו להדיח אותו בטרייבל קאונסל, כי הוא היה תשוש פיזית. אחרי שבמועצה ג'ף וידא שכולם מתכוונים להצביע לאוסטן, הוא ביטל את ההצבעה, וההתייחסות לאוסטן היא כאל פורש. כלומר, לא ניתנו המילים האחרונות שלו, ובמסע הסיום של שלושת האחרונים הם לא חלפו על פני הלפיד שלו. 3. אנדרו הגיע עם חליפת ארמאני כי הם חשבו שהם יוצאים לכמה ימים לצילומי הכנה לתכנית, ולא למשחק עצמו. לאחר-מכן, הודיעו להם שהם לא יכולים לקחת את התיקים, וזרקו אותם לים. אני, אגב, לא זוכר שהוא גזר את החליפה. 4. הזוכה היא סנדרה.

buffa

New member
(תמשיך לא להיכנס שבי)

1. לפי מה שהבנתי, בדיבורים מאוחרים יותר, ממש ניסו 'לדחוף' לרופרט את המילון דולר. יש לכך ביסוס או סתם שמועות? 2. סליחה על הבורות, פוסט-טוויסט? 3. הוא גזר ועוד איך גזר בפרק הראשון (is that a tear?) 4. תודה.

RedDevil16

New member
(עדיין)

1. עונה 8 ראית? מועצת השבט של אמריקה? על זה מדברים כנראה. 2. בפרק שהיה אחרי הטוויסט הגדול, שאגב היה חזרת ששת המודחים הראשונים כשבט חדש. 3. אולי הוא מכר אותה בכפר הפנמי כדי לקבל תמורתה אוכל או משהו כזה.

buffa

New member
(ועדיין)

1. ראיתי. וכנראה שלזה הכוונה. 2. הו, זה עומד להיות מעניין! צריך להכניס את הוידאו לפעולה או משהו. 3. הנימוק היה "מכנסיים קצרות". גוועלד.

הציניקן

New member
תשובות עם ../images/Emo58.gif לעונה7 כולל זוכה

למה לקחת סיכונים? אם מישהו לא הבין, יש כאן ספויילר: א. רופרט עף בפרק התשיעי- היה החבר השני בחבר-המושבעים. ב. אוסטן פרש. ג. כשאתה משחק בשביל מיליון דולר, הגיוני לגזור ארמאני. ד. סנדרה.

אממ עוד משהו בקשר ל-701...

גם אני רואה את העונה בפעם הראשונה עכשיו, ומכיוון שאתמול לא יצא לי לראות את הפרק- נאלצתי "לראות" אותו היום בשידור החוזר - ולמה המרכאות אתם שואלים? בגלל הגשם הנחמד, ראיתי רק את ה-20 דקות הראשונות של הפרק (עד לאתגר הראשון) ומשם - בעיות טכניות... מישהו יכול להגיד מה קרה בערך מאז? (ב-TvTome לא ממש מפרטים, ואני לא יודע עד כמה ה-Previously של 702 יוכל לפרט).

LOVEtheMcMAHONS

New member
קבל קישור

מדובר בסיכום קצת אלטרנטיבי, קצת הומוריסטי והרבה שונה. אל תסתובב יותר מדי באתר ההוא כי יש שם ספויילרים לעונות 7 ו-8. הקישור הוא קישור ישיר לסיכום הפרק הראשון - אתה יכול להחליף את המספר פרק ולקבל את הסיכומים הבאים לכשיבוא הזמן וזה יעניין אותך. http://www.geocities.com/survivor_israel/ep1.html

../images/Emo51.gif רבה../images/Emo70.gif

ואת העונה השמינית ראיתי כבר... (ראיתי את 1 ו-2 בערוץ 2, משם הפסקתי - וכשהעונה השמינית שודרה ב"יס" ראיתי אותה - עכשיו אני בהשלמת פערים
נשארו לי רק עונות 7 3 ו-4... ואולי אני אתן עוד צ'אנס ל-5 ששיעממה אותי), ולצערי עקבתי אחרי הודעות פה ובטעות ספיילרתי לעצמי את הזוכה בעונה הזאת... אבל לא נורא- זה עדיין יהיה מעניין ממה שהבנתי...

וד"א...

עכשיו אני מפסיד את 702 בדיוק מאותה הסיבה שההפסדתי את 701... נראה לי שאני פשוט אנסה את המזל שלי במירק עם העונה הזאת...

למעלה