הישרדות 7- פרקי השבוע

maya567

New member
../images/Emo41.gif השרדות 7 פרק 3

אני בהלם שאין הודעה... פרק שולט לחלוטין. בורטון הזה כזה אידיוט, כל המהלך ה"גאוני" שלו להפטר מאנשים שהוא רוצה להפטר מהם Bit him in the ASS! פיירפלי פשוט תותח. גם שחקן טוב וגם מצחיק. הבנאדם הורג אותי מצחוק. עם הסי-מייל, השתיה, הבדיחות, פשוט מעולה. הכי מצחיק שאפשר לראות שג'ף פשוט לא סובל אותו. אני מתחילה להבין למה אמריקה חולה על רופרט - ואני חייבת להודות, גם אני אוהבת את הביג-גאי. הבנים באמת הגזימו עם הירידות עליו. אני גם בהחלט מבינה למה העונה הזו נחשבת לעונה טובה כל כך. בינתיים היא בהחלט מהנה.

mAdGirL2

New member
הישרדות 7-רשמים!

שלום! אני חדשה בפורום..כבוד!
אני לא ממש מכורה לטלוויזיה..אבל להישרדות כן! מהעונה הראשונה! העונות האהובות עליי עד עכשיו הם הראשונה והשישית בגלל הקאסט-הוא היה מעניין. לאחר הצפייה בפרק הראשון התאכזבתי כי המשתתפים העונה פשוט נראו לי לא מעניינים! חוץ מרופרט וסנדרה נגיד, לא היה שום משתתף שהתבלט מבחינת האופי (או גם מראה חיצוני!) הם פשוט משתתפים משעממים חסרי עמוד שדרה, ואל תגידו לי שאתם אוהבים את ג'ון כי הוא סתם מעצבן שיעוף מהר.למשל, דארה ומישל, בקושי הם מתראיינות למצלמה, וגם כשכן, הם אומרות דברים שטחיים וידועים, שום לכלוך כמו שכולנו רוצים, אוהבים ומצפים! טוב, אני לא ארחיב את דעתי על כל משתתף אך צריך לחול שיפור. אהבתי מאוד את הקטע של הטוויסטים וההפתעות (המעבר של רופרט ל"מורגן") סטייל "פרדייז הוטל", זה מתאים מאוד לקאסט משעמם כמו השנה! לאחר הצפייה בפרק השלישי הבנתי למרות התתאכזבות מהפרק הראשון שזו הולכת להיות עונה נהדרת!! ומעניינת! בגלל החידושים! המועמדים המועדפים שלי לזכייה: אנדרו, רופרט או סנדרה. מה איתכם?

maya567

New member
נצל"ש ../images/Emo41.gif השרדות 7x05 ../images/Emo41.gif

העונה ממשיכה להיות טובה מאד. יש לי כמה הערות לגבי הפרק - רופרט לדעתי עשה את טעות חייב כשבעצם ניצח למורגן את תחרות הריוורד (איך באמת קוראים לזה בעברית?) - הוא רצה להוכיח שהוא הכי חזק, והוא הוכיח את זה - וזה ידפוק אותו. אני חושבת שדרייק יעיפו אותו עוד לפני המיזוג, ואם לא לפני המיזוג (כי הם לא יגיעו לטרייבל) אז ישר אחריו - כי רופרט הוא מסוג האנשים שיכול לנצח בכל צ'לנג' ולהגיע ככה לפיינל 2. ואף אחד לא רוצה להשאיר את הבחור הכי חזק - לא משנה עד כמה הוא נחמד וחביב. חוץ מזה, פיירפלי ממשיך להוכיח את עצמו כדמות טלוויזיונית משעשעת במיוחד. מצחיק לראות איך ג'ף פשוט לא סובל אותו

pertal

New member
הוא לא רצה להוכיח שהוא הכי חזק , הו

הוא רצה להראות להם שלדעתו הם לא משחקים נכון, וכנראה להחזיר להם על זה שהם הושיבו אותו בצד כדי להפסיד בכוונה. הם כבר יודעים שהוא הכי חזק..... ד"א באמת נראה שג'ף שונא את ג'ון, ומה לעשות זה מצחיק.

עליי הכי מעודפ רופרוט ו....

סנדרה...וליל..... אין על הישרדות 7 אני תאמת ראיתי כבר את העונה והיא ממש פצצה הולך להיות טוייסטים ענקיים לא ארחיב פה.... אני אומר לכם לא כדאי לגלות כי זה הרס לי תעונה רק שתדעו זה קרוב כאילו אז אל תהיו סקרנים מידיי... בקשר להישרדות אין אני מכור נפשי כל העונות ראיתי ואני מחכה לתשע כמו נרקומן לסם.. הכי אהבתי עונה שנייה ועונה 4 שישית היתה חמודה 7 פצצהההההההה זה שינה ב7 את משחק לדורות אין אין על השרדות כמה שאני אוהב את הסדרה הזאת אפ אחד לא יודע אני צריך לפחות ביום לראות פרק מכל עונה לא חשוב רק לשמור על המודעות חחח משוגע יתתכן אבל ככה אני ... שרופ תמיד!! (אגב אתמול עשיתי קעקוע אז נאי רוצה מזל טוב )(כן זה כאב ירד דם אבל זהו איזה כיף לי עשיתי טארבל(שזה יד חופישת מין ציור לא מוגדר))

Boran

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני לא מסכים שבעונה הזו יש אנשים בלי חוט שדרה. זה רק הפרק הרביעי, תזכרי שיש לעורכים הרבה אנשים ומעט זמן לשים וידויים, אז מן הסתם יש אנשים שלא שומעים מהם וידויים, ומאלה ששומעים- שומעים ממש מעט. חכי שיעופו קצת אנשים, ואז לכל אחד יהיה יותר זמן בוידויים. העונה הזו היא הטובה ביותר ב"הישרדות". ואם חשבת שהטוויסט שהעבירו את רופרט למורגן
היה גדול, עוד לא ראית כלום
לדעתי אנדרו / סנדרה צריכים לזכות.

ran110

New member
ני שונא את השון הזה הוא נחש בוגדני

אני ממש מקווה שהוא יעוף. ומישל חמודה אבל בלונדינית- למה לא עשית את מה שהיית אמורה לעשות. אני לא מאמין שהשבט הלא יוצלח הזה מורגן יכול מחר להיות בשיויון.

פרק גדול!!

ברגע שרופרט עבר למורגן הייתי בטוחה שכריסטה הולכת.. אבל מסתבר שחברו הטוב של בורטון דפק אותו..
ובקשר לרופרט, מהפרק הראשון, כשהוא גנב את הנעליים התאהבתי בו- אין הוא גדול!

פרק פשוט מ=ד=ה=י=ם!!

גאד! טוייסט גאוני!! חחח! הייתי ממש המום מזה ששון בגד בורטון!! וג'ון פשוט מעצבן! אני שונא אותו!(לא נראה לי גם שג'ף מתלהב ממנו בלשון המעטה..). חח אני מת על רופרט!! עכשיו אני מבין למה אמריקה כ"כ התלהבה ממנו!! לגבי הבריתות בשבט דרייק: אני אישית מעדיף את הברית של סנדרה כריסטה וכו'! אבל אני גם לא רציתי שמהברית השנייה תעוף מישל!! אבל לדעתי אם דרייק יפסידו באתגר החסינות אז לצערי מישל תלך הבייתה! ולא הבנתי עדיין למה שון בגד בחברו הטוב! לגבי מורגן: הסימפטיה שלי כלפי השבט הזה רק גוברת! חח דארה

talrv

New member
פרק מצויין!

בכלל, עד עכשיו הפרקים האלה היו הנאה עצומה ברמה שהייתי מתאמצת ומשנה את כל הסדר יום בשביל לא להפסיד פרק.. רופרט ענקי.. כל כך אוהבת אותו.. וגם ג'ון מצחיק, במיוחד כשהוא שיכור (או שהוא כל הזמת שיכור?).. וכל הקטע ששון הצביע נגד ברטון נשמע מעניין.. נראה מה יקרה פרק הבא ואיך כולם יגיבו לזה ואם רופרט זה באמת מה שמבדיל בין השבטים.. טל. (חדשה בפורום, מכורה ליס ריל, שירלילו בכוכב נולד, וכבר הרבה זמן בקטע של ריאליטי טיוי..)

למעלה