הישרדות 7 - מידע

amitooshacham

New member
הישרדות 7 - מידע ../images/Emo58.gif

צבעי השבטים - לפני האיחוד שבט אחד יהיה כתום, ושבט אחר ירוק בהיר (ראו תמונה). השבט המאוחד יהיה שחור. אבל, תמיד ישנה אפשרות של שלושה שבטים, ואז צבע שחור הוא הצבע של השבט השלישי. אחד מהשורדים התגלה (כמעט 100% שהיא תהיה) - קוראים לה Darrah Johnson היא בת 22. עוד שורד שהתגלה, לא בטוח שהוא יהיה, הוא: Osten Taylor בן 27.

amitooshacham

New member
שמות השבטים../images/Emo58.gif

שבט אחד: Drake שבט שני: Morgan שבט שלישי: Balboa שתיים מהשמות זה על שם פיראטים מפורסמים, ושם אחד זה על שם נווט מפורסם.

amitooshacham

New member
עוד מידע ../images/Emo58.gif

שבט אחד שכן על האי "מוגו מוגו" (Mogo Mogo) השבט השני שכן על האי "גיבראלאון" (Gibraleon) ואני מצרף תמונה של הטרייבל קאונסיל

Gal6

New member
דווקא את התמונה הזאת ראיתי לפני

איזה חודשיים בסורביבור פיבר

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifספוילרים עתידיים

שתי המועפים הראשונים הם כנראה אישה צעירה, נראית אתלטית, כנראה בלונדינית. השני הוא גבר צעיר, שנראה חולה (כנראה עף בגלל שהיה חולה).
הפיינל 2 הם כנראה שתי נשים, אחת מבוגרת ואחת צעירה. מקום שלישי כנראה סיים גבר עם זקן.
הטוויסט - הטוויסט כנראה יהיה קשור בשורדים שעפו מהמשחק, ויקחו חלק במשחק אחרי שהם עפו. לא ברור מה יהיה חלקם במשחק זה המידע שיש בינתיים.. אני בטוח שאחרי שהשורדים יתפרסמו, יהיה עוד מידע.

14מתן

New member
זה לא הורס לך שאתה יודע מי יעוף ?

ומי יהיה כנראה בפיינל ?

amitooshacham

New member
לא.

קודם כל, שום דבר לא בטוח. דבר שני, לדעת מי יהיה כנראה בגמר נותן נקודת מבט מאוד שונה בפרקים, נקודת מבט שמעניינת אותי יותר מלנסות לנחש מי יגיע.

Gal6

New member
חח אתה עוד זוכר איך נראית הישרדות

במסך הטלויזיה? אגב סתכל על השעה, תיכף תכתוב לי הודעה לחזור

Boran

New member
תמיד אבל הצבע של שבט האיחוד

הוא הצבע של הפס האמצעי בלוגו

AngeL WomaN

New member
איפה משודרת עונה 6../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

שבישראל יכולים לראות.. ואיפה תשודר עונה 7