הישרדות 1505

Boran

New member
../images/Emo58.gif 1505

עוד פרק מעולה מבית היוצר של הישרדות 15. - הבחירה שלי לשניים שעוברים לפיי לונג היתה בדיוק ההיפך מפרוסטי ושריה - הייתי לוקח את ג'יימי ואריק. הם נראים הרבה יותר חזקים גם פיזית וגם מנטלית משריה ופרוסטי. - ז'אן הו היו ממש מטומטמים שהם לא עלו על זה שגם פיי לונג קיבלו פתק כזה. כן, ברור, פתאום תקבלו שני אקסטרא ממברז מהשבט השני... - הייתי מעדיף שפיי לונג יפסידו חסינות ושריה תלך - הסוויצ'רו היה ממש לא הוגן. בעצם חרצו את דינם של מי שעבר. זה בעצם היה "תבחרו איזה שחקנים מהשבט השני אתם רוצים להעיף". היה חסר לי פה עוד איזה טוויסט מתוחכם, משהו כמו תחרות חסינות אישית או משהו, כדי שייתן לאנשים שעברו עוד צ'אנס. - ג'יימי חמודה
- היה טרייבל מעולה. - חבל שהעיפו את ארון, הוא היה יכול להיות הרבה יותר מעניין אחרי המיזוג. וחוצמזה, למה להם להשאיר את ג'יימס? הוא לא מתחבר איתם, והם כבר לא צריכים אותו כדי לנצח בתחרויות - אני מקווה שעכשיו זה ייאלץ את אמנדה וטוד לקחת את קורטני לברית שלהם. - מסתמן איחוד של 5:5. באמת יהיה מעניין. אני רק מקווה שלא יעיפו את כל המעניינים בהתחלה והמשעממים כמו שריה ודניס יישארו לסוף, ואז זה סתם יהרוס את העונה המצויינת הזאת.
לפרומו לפרק הבא...
שובו של הגרוס פוד צ'לנג'! נחמד מאוד. אבל היה נדמה לי, או שראיתי בפרומו בתחרות הזאת שלושה ספסלים לקבוצות?

Boran

New member
ועוד משו ../images/Emo58.gif

אמרו כ"כ הרבה פעמים בפרק "בהנחה שהמיזוג יהיה ב-10", שזה כבר גורם לי לחשוב שהוא לא יהיה ב-10. אם אכן יהיה כזה טוויסט, זה יהיה הטוויסט הכי מיותר ומטומטם העונה. באמת, העונה הזו היתה אמורה להיות חזרה למקורות כמו עונה 1, למה להרוס אותה? אני באמת לא רואה איך אפשר לעשות מיזוג אחרי הטופ 10 ושזה עדיין יהיה הוגן.

adi007

New member
../images/Emo58.gif

מה הבעיה שלכם עם ג'יימי? אחלה החלטה לדעתי. אחלה עונה. אריק בתול!

*superstar*

New member
לא מבינה למה..../images/Emo58.gif

כולם אומרים שהם שונאים את ג'יימי פתאום.. הרי כל הרעיון הזה היה בכלל של פי ג'י!

../images/Emo58.gif

כי הרעיון של פיג'י הוא נכון אסטרטגית. הביצוע של ג'יימי הוא מחריד, נוראי, מבחיל וגורם לך לרצות לזרוק משהו על המסך. בסדר, תזרקי אתגר. אבל אף אחד לא אמר לך לעשות פרצופים למצלמה, לחייך, למלמל וכו' וכו'. אל תשמחי לאיד. זה הכל. ומילא אם היא הייתה שמחה לאיד של מתמודד רע, ג'יימס ואהרון נתנו את הלב ואת הנשמה כדי לשרוד במשחק. היא יכלה לזרוק את האתגר ולא לצאת כמו ילדה קטנה בנשיונל טלוויז'ן. זה למה
חוצמזה שהיא כבר נענשה. יהיה לה את הסקס הכי גרוע בסדרה.

*superstar*

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

ובהקשר של לעשות צחוק מהאתגר, אני מאוד מסכימה עם מה שטרי אומר בבלוג. אני מאוד מקווה שג'יימס יעשה כל מה שהוא יכול בשביל לעבור את המיזוג, ואז זה יחזור אליהם כמו בומרנג.

Woogyman

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

אהבתי את ג'יימי עוד קודם ועכשיו אחרי ההתנהגות הקורעת שלה בפרק הזה - אני אוהב אותה אפילו יותר. נו, אז היא לא התמימה וטובת הלב שכולם חשבו, ויש לה קצת גנים ביצ'יים. Even better!

wissenly

New member
בקשר לפרק הבא

נראה שבאתגר החסינות (אני משער שזה יהיה חסינות) עם החדרים פי ג'י ואריק באמת ממהרים ומנסים מנצח- לא קצת מוזר?... או אולי המוח נעלם להם והם רוצים לנצח?

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מבין את רובכם שטוענים שהמהלך של ג'יימי ופיג'י לא נכון. המהלך שלהן פשוט, קל ונכון. במצב של חסרון של 7 מול 5, צריך לחשוב צעד אחרי צעד ולא לחשוב רחוק עד למיזוג. בינתיים, לפחות לשני הפרקים הבאים, צריך להעיף שני חברי פיי לונג בעוד יש להן את הכוח לעשות את זה, ואחרי זה, במצב של 5 על 5, במקרה ולא יהיה מיזוג, לחשוב הלאה. העיקר קודם להגיע למצב של שיוויון 5. מה עדיף, לנצח באתגר ולהתפלל שפרוסטי ושריאה לא יעופו ? עדיף לקחת את הכדור לידיים שלהן ולהעיף מישהו מפיי לונג. אבל ההחלטה הגאונית באמת היא להעיף את אהרון במקום את ג'יימס. ברגע שג'יימס וויתר ככה על המשחק, הכי מתבקש זה להשאיר אותו מדוכא במשחק ולהעיף את השחקן שעוד מחפש איך לשחק את המשחק - אהרון. החלטה מצוינת מצידן של בנות ז'אן-הו. כמה שג'יימס חזק פיזית, הן שברו אותו מנטלית והוא לא באמת יוכל לזכות באתגר חסינות הבא לבד. שוב, אני לא מבין למה כולם נגד ג'יימי ופיג'י. פשוט מהלך מתבקש שיעזור להן בהמשך המשחק. גם אם זה כולל את "הבושה" בלהפסיד בכוונה. ביג דיל.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

דבר ראשון, הבעיות עם ג'יימי זה לא שהיא זרקה את התחרות, אלא שהיא עשתה את זה בלי קלאס ווטסואבר, כשהיא מצחקקת ואפילו לא מנסה להסתיר את זה. אני לא חושב ככה, אבל ככה אנשים חושבים. דבר שני, כמו שבריאן כתב (ואני לפניו), ג'יימי ופי ג'י שיחקו מעולה עם הקלפים שחילקו להם. מה שלא בסדר זה, שלא היו צריכים לחלק להם קלפים כאלה מלכתחילה.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

האמת באסה מאוכזב מאד שאהרון עזב אבל בתכלס אני מאשים את ההפקה כי היא אשמה במצב הזה ברגע שעשו את הטוויסט הזה אהרון וגיימס נדפקו היו צריכים לתת להם איזה חסינות או נגיד באתגר החסינות איזה תחרות שהייתה נותנת להם חסינות נראה שהמפיקים לא רצו שהשבט של אהרון וגיימס וטוד ואמנדה ינצחו ויוציאו את הקבוצה השנייה אחד אחרי השני ויהיה משעמם(מה שמוזר ששבוע שעבר התלוננו שזה יכול לקרות וקיווינו שאיזה טוויסט יהיה שישנה את זה....)

Boran

New member
../images/Emo58.gif

והנה החוו"ד של אית'ן מהישרדות 3 על הפרק הזה. גם כאן הרבה דברים שחשבתי עליהם בעצמי. Did anyone else notice that those disks in the immunity challenge looked almost exactly like the symbols for the Dharma Initiative? Finally, the answers to Lost that we've all been waiting for: - The Pearl Station was originally created to house the members of the survivor jury. - Charlie didn't really drown in the underwater station. He's just living in one of the immunity challenges that will be revealed later. - Where did Michael + Walt go when they left the island? China, of course! - Mark Burnett is the smoke monster! - Locke will host future seasons of Survivor!

למעלה