הישרדות 1505

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1505

החלטה מעוררת שאלות. אני בדרך כלל ממש נגד זריקת תחרויות והפסדים בכוונה, אבל מאחורי ההפסד הספציפי הזה והנימוקים של ג'יימי ופיג'י יש הרבה הרבה הגיון וזה הימור שעשוי להשתלם. במיוחד אם באמת יש מיזוג ב-10. קצת הרג אותי הפיגור של ג'ון הו שלא הבינו שגם השבט השני בוחר שני שורדים. הזריקה של התחרות הייתה כזו מצחיקה. הפרצופים של ג'יימי פשוט זהב. לא מבין איך אף אחד בשבט השני לא חשב על משהו דומה ואיך אהרון וג'יימס לא הבינו עד שפרובסט דיבר על זה במועצה. סך הכל הפרק היה עמוק בדינמיקות שאני מאוד אוהב במקום פרקים שלמים (למשל מעונה קודמת) שכל מה שהיה שם זה תחרות פרס, תחרות חסינות וזה בערך כל מה שקורה בפרק. אם ההימור של פיג'י וג'יימי ישתלם - יהיה מאוד מעניין לראות מה יקרה במיזוג כי המצב יהיה צמוד. אם לא - לא נורא ולא הפסד גדול. העונה הזו תמשיך להיות טובה ומרתקת.

retard boi

New member
../images/Emo58.gif

ההחלטה של פי ג'יי היתה נכונה לדעתי , לפחות בנוגע להעפה של אהרון. ברגע שיהיה מיזוג הוא יחזור חזרה לאמנדה וטוד והם יהיו בחיסרון. זה היה עדיף להפטר ממנו מאשר מג'יימס בגלל שלג'יימס יש כישורים חברתיים גרועים ובכל מקרה כולם יראו אותו כאיום אחרי המיזוג. ג'יימי שקרנית ממש נוראית , היא יכלה לפחות לנסות להעמיד פנים ולא להתפקע מצחוק כל שנייה במיוחד תוך כדי התחרות עצמה. למרות שמבחינה טכנית האסטרטגיה שלה טובה הביצוע שלה היה די מזעזע והיא מצטיירת באופן מאוד ילדותי, דבר שיכול לפגוע בה מאוחר יותר.

../images/Emo58.gif

stupid people. stupid stupid people הייתי מצפה מטוד האסטרטג המורמוני הגדול שיעיף לכל הרוחות את פרוסטי ושרייה. הו וול. אהרון, you'll be missed. ג'יימי, אינשאללה תיכלאי באיזה צינוק סיני עם חמוס מורעב. לא סובל אותך. יודח ז'אן רוברט!

../images/Emo58.gifוכמובן

שההפקה יוצאת הכי מטומטמת כאן כי היא יכלה לתת לכל המוחלפים חסינות להצבעה הראשונה כפי שנעשה בעבר. מצד שני, אלה האנשים שהביאו לנו את הדונאטוס.

|../images/Emo58.gifBBUS8

דניאללל

Boran

New member
../images/Emo58.gif

חשבתי על זה. אבל אז יוצא מצב שבז'אן הו מי שיילך הביתה יהיה אחד מתוך 3, וזה לא פחות גרוע מלחרוץ את גורלם של שני החדשים.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

עיצבנו אותי 2 דברים בפרק הזה, כשהשני מעצבן במיוחד לאור הראשון קודם כל באמת בלי לתת חסינות למי שמועבר ההפקה די חזרה גזרה את דינם, ולדעתי לזרוק את תחרות החסינות היה הדבר הכי חכם לעשות, אלא אם אתה ז'אן קלוד ואף אחד בשבט שלך (או בעולם) לא אוהב אותך הדבר השני שעיצבן אותי היתה התגובה של אלוהים עצמו, ג'ף פרובסט, בזמן ובסוף הצ'לנג' עצמו, וגם הנימה השיפוטית שהוא השתמש בה בטרייבל. אתם גרמתם לזה עם הטוויסט המטופש שלכם, עכשיו תתמודדו. כבר הרבה עונות שג'ף מרשה לעצמו יותר מדי, אבל הפעם זה אקסטרא הפריע לי. שמישהו יעיף אותו כבר (או לפחות שיגידו לו להפסיק לקריין את התחרויות, אם אני רואה שמישהו קפץ למים סביר להניח שאני אבין שהוא.. קפץ למים).

MooTzk

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

טוויסט גרוע. אם בערבוב רגיל יש אלמנט של מזל וסיכוי כלשהו להנצל, כאן זה פשוט היה אבוד מראש. אהרון ללא ספק נדפק BIG TIME, וג'יימס נראה די בצרות. אלא אם הוא יצעק לפיי לונג באתגר חסינות הבא "תזרקו את התחרות! הם רוצים להעיף אותי", ואז תהיה תחרות שאף אחד לא רוצה לנצח ופרובסט יתפוצץ. בקשר לאתגר, זריקת תחרות כזאת שקופה וברורה לא נראתה כבר הרבה זמן. אני מקווה שפיי לונג יפסידו באתגר הבא, רק כי הם יותר סימפטים, יותר מדי זמן מסך לז'אן הו החדשים יעשה לי רע. בקשר לפרק הבא - מה הקטע עם דניס שעושה hulking-up בפרומו לפרק הבא? נראה משעשע.

E r u

New member
../images/Emo58.gif

בואנה, זה היה אחד הפרקים!! כל כך נהנתי, הפרק כל כך הצחיק אותי! בהתחלה כשראו את דניס וג'יימס [שאגב היה חושק בה, מה לעזאזל?!] חשבתי שדניס ההבאה בתור, לפחות ככה זה בטופ מודל, דיי שכחתי שהיה אמור להיות טוויסט. ואז החליפו וזה היה פשוט כיף טהור. ג'יימס כל כך אידיוט, מה הוא חושב לעצמו שהוא צועק עליהם ככה ואומר שאחת מהבנות צריכה ללכת, משהו נדפק שם בזמן שהוא קובר אנשים.... הפרצופים של ג'יימי היו ענקיים, זה היה ממש מצחיק ובמיוחד כשג'יימס עדיין לא הבין שהם זרקו את התחרות. מן הסתם, זה היה הצעד הכי חכם ולמען האמת קצת הופתעתי כשראיתי שאהרון הוא הבא בתור, חשבתי שג'יימס יעוף במיוחד אחרי איך שהוא דיבר בטרייבל. הפנים של אהרון היו מצחיקות, במיוחד כשהוא הצביע לג'יימס, לא יעזור לך פה גולדן בוי. בכל מקרה אני גם כועס על פרובסט, הוא לא אמור להתערב ובטח שלא ישפוט, הוא באמת מרשה לעצמו י-ו-ת-ר מדי. הפרומו נראה טוב, מחכה בקוצר רוח לפרק הבא

Little Savage

New member
../images/Emo58.gif

פרק לא רע. מצד אחד הבנות עשו מהלך חכם כשבחרו להפסיד בכוונה, אך מצד שני זה מאוד לא ספורטיבי ומוריד מההנאה של הצופה. את השורדים כמובן שלא מעניין מה ספורטיבי ומה לא. העיקר לשרוד. העונה עד עכשיו הייתה לא רעה בכלל. נקווה שתמשיך כך ואף תשתפר.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

תגידו לי, איפה אתם חיים? באיזה עולם של הישרדות אתם נמצאים שלהפסיד זה טוב בו???? מה שנותר לי לומר זה שאם אני ג'יימס, אני עושה את מה שרוירי לעולם לא הצליח לעשות - ושורפת את המחנה!!

ThEgReEnKiNg

New member
../images/Emo58.gif

לא אכפת לי אם זה טוב "אסטרטגית" לזרוק אתגרים זה הדבר הכי דוחה שיש בהשרדות ואני שונא את זה , אהבתי את ג'יימי בפרק הקודם עכשיו אני פשוט לא סובל אותה פשוט עוד סתומה פי ג'י חייה באיזה עולם שהיא יודעת מה שהיא עושה , אבל היא לא תאריך חיים במשחק הזה. פשוט לקחו את אהרון וג'יימס שנראו כל כך טוב ובטוח בשבט שלהם וזרקו אותם לכלבים עם שבט של שתי סתומות ואחד שהוא הנקבה של שתיהן שלא ינצחו אתגר גם בעוד מליון שנה , פשוט רצחו לאהרון וג'יימס את ההעונה ממש דוחה ומפגר וטויסט אידיוטי. אחד הפרקים המאכזבים ממש יורד לי מהעונה הזאתי עכשיו, נראה לי ההפקה ידעה שג'יימס ינצח את כל האתגרי חסינות הבודדים אחרי המיזוג אז החליטו להעיף אותו מהמשחק , כל הכבוד.

viveros

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר. פרק מעצבן שבהחלט הופך את העונה הזאת לפחות אטרקטיבית. ההחלטה לזרוק את האתגרים היא פשוט מטומטמת. נקודה. עד היום היו כבר 14 עונות בהישרדות, ואם יש דבר אחד בטוח הוא שבריתות משתנות. לפעמים הסוויץ' גורם להן להשתנות ולפעמים לא, אבל שום דבר לא בטוח - וג'יימי ופי-ג'יי היו צריכות לדעת את זה. מה שעוד בטוח הוא שטוד יגרור לתוך הברית שלו את פרוסטי או את שרייה, ולשרייה, שגם ככה לא הרגישה חלק מהברית הדי רעועה של ז'אן הו, לא תהיה שום סיבה לחזור לחברים הקודמים שלה. ואכן - זה היה טוויסט טיפשי במיוחד. זה כמובן לא אינטרס של ההפקה ששבטים יתחילו לזרוק תחרויות, ולכן ההפקה הייתה צריכה לחשוב על זה היטב.

Snake Plissken

New member
../images/Emo58.gif

איזה עצבים סעמק ג'יימס המתמודד האהוב עליי כרגע העונה, ותקעו אותו בשבט מעצבן. אהבתי שהוא צעק על פי ג'י שהיא שאלה אותו מי רוצה להישאר יותר זמן... אני מקווה שפרק הבא ג'יימס באמת יצעק לשבט האדום להפסיד בכוונה ולהעיף את שיריאה... ואני מקווה שהם ינצחו בפרס ככה הם יחטפו את ג'יימס ואולי טוד ייספר לו על האליל חסינות החבוי... לא יודע...

verdax

New member
../images/Emo58.gif

פרק מעולה וסוף-סוף בהישרדות יש מצב בו הפסד מכוון אינו צעד אווילי (כמו של אוזי בלהעיף את בילי). פי.ג'י. מניחה ששריה ופרוסטי ישארו נאמנים לשבט המקורי ושהמיזוג יהיה ממש קרוב. הגיוני. ג'יימס יכול לפוצץ את הכל בכל מיני דרכים יצירתיות (ועדיין לעוף, אבל לפחות לגרום נזק), אחרי שג'יימי הודתה שהם זרקו את התחרות בכוונה. יהיה הכי מעניין אם לפני האתגר הבא הוא יצעק לשבט השני ויידע אותם במה שקורה. טוויסט לא הוגן במיוחד, אהרון נדפק. לא נורא, העיקר שיהיה good TV.

verdax

New member
../images/Emo58.gif

בתחילת עונה 13 כשהיתה חלוקה ל-4 שבטים ע"פ גזע, אוזי שיכנע את השבט הלטיני להפסיד בכוונה באתגר חסינות כדי להעיף את בילי.

למעלה