הישרדות 1505

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

בעונה 13 אוזי לא היה שחקן אסטרטגי והעפה של בילי בכל מקרה לא היתה משמעותית כי היו מעיפים אותו בכל מקרה מתישהו . ואזי הגיע רחוק רק בזכות עצמו. אז ככה שלהפסיד בכוונה באתגרים לא נותן יתרון גדול כל כך. גם בעונה 7 שבט דרייק הפסיד בכוונה אבל גם שם היתרון של דרייק לא בא בגלל אסטרטגית הפסד טובה אלא בגלל השבט השני. ובחזרה לעונה ולפרק. יכול להיות שזו אסטרטגיה טובה ויכול להיות שפרוסטי ושרייה ישארו נאמנים לשבט שלהם. למרות שזאן הו ניראו כשבט מאכזב כבר מתחילת הפרק הראשון (אפילו האי שלהם ניראה כמו אתר בנייה בבלאגן) ועוד דוגמא לכך כמו שכבר אמרו, שהשבט הזה כל כך טיפש, לא העלו בדעתם שגם השבט השני קיבל את המכתב הזה. אולי ג'ימס מתאים לשם כי גם הוא לא העלה בדעתו שהבנות הפסידו בכוונה. ג'יימי לא יודעת לשקר , אם ניראה עד הפרק הזה שהיא שחקנית אסטרטגית טובה, הפרק הזה הרס אותה. אבל גם אני אם הייתי משחקת בהישרדות והייתי במצב של לשקר הייתי מתפוצצת מצחוק. יש אנשים שפשוט לא יודעים לשקר. ו"3 הבנות" של שבט זאן הו לא יודעים לעשות זאת. הפרק הזה היה הרבה אריק לעומת הפרקים הקודמים אבל זה לא גרם לכך שיחשבו שהוא חכם, כי הוא לא. והבנות בכלל לא שיתפו אותו באסטרטגיה שלהם. פיג'יי לא היתה אמורה לעוף בפרק הראשון? בנתיים ניראה שתגיע רחוק וזה יהיה גרוע. כי היא גרמה לג'יימי לסור מדרך הטובה. ובקשר לפרומו של הפרק הבא : אתגרי אוכל באמת נחמדים. רואים את קורטני אוכלת פרווה (איככככס) טוב לפחות היא אוכלת משהו... ורואים אותם באתגר השני פורצים לבתים נטושים- ממש צבא לוחם... ובקשר למציאת הפסלון החבוי לפי הפרומו גם אמנדה וגם פרוסטי קשורים לזה... ניראה שהפרומו הוא בתם הטייה. אין מצב שטוד יחפש את הפסלון שכולם במקום...

Snake Plissken

New member
../images/Emo58.gif

בקשר לאתגר אוכל נראה לי שקורטני אוכלת באלוט... המאכל האהוב על איאן

../images/Emo58.gif

כמה מפגרים הם פי ג'י והבלונדה ההיא. הם פשוט ילדות מכוערות עם פלולה באמצע הפנים ומטומטמות רצח ... עלאק "אנחנו לוקחים להם 2 אנשים והיחס בין השבטים ישתנה מ7:5 ל5:7". פשוט להחטיף להם סטירה ועוד הם זורקות אתגר, כאילו יהיה איחוד בעשרה אנשים.. ואם הוא לא יהיה בעשרה? אם אתם פשוט תפסידו ותפסידו ותפסידו? אפילו אם הם ינצחו באתגר הבא זה 6 מול 4.. וג'יימס בכלל לא רוצה לשתף איתם פעולה.. זה מצב שרק גברת פלולה יכולה להכניס אותם אליו.. בוא'נה היא מכוערת רצח .. או שיוציאו אותה מהתוכנית או שלא יצלמו אותה .. מי קיבל את הדבר הזה עם הפלולה הזו על הפנים??

gulek1

New member
../images/Emo58.gif

מה יש להגיד. עונה מעולה שהתרסקה בבת אחת. הפרק התחיל כאחד המעניינים והטובים אבל הפך כנראה לפרק השנוא עליי בהיסטוריה של הסדרה. מתקרב רק להדחה של שי-אן (בגלל טעות שלה) ומישל מהעונה שעברה (בגלל טויסט דומה). אין לי בעיה עם ההתערבות של ג'ף, אבל הוא והמפיקים יכולים לבוא בטענות רק לעצמם על שבישלו את הדייסה הזאת. ג'יימי הפכה מאחת האהובות ליצור הכי בלתי נסבל בסביבה. חבל שאין תנינים באזור, הם מוזמנים לבלוע אותה ואת פי ג'יי. מקווה שג'יימס יצליח לשרוד עד לאיחוד איכשהו.

wissenly

New member
../images/Emo58.gif

OMG אני לא מאמין אני-שונא-את-ג'יימי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שונא אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בפרק הזה נראה המהלך הכי לא אתי שהיה בחמש עשרה העונות של הישרדות. אני פשוט לא מאמין שזה נעשה. אני פשוט מחכה שג'יימס יצעק באחד האתגרים בפרק הבא לפיי לונג: "תפסידו! אתם חייבים להפסיד כדי להיפטר מאחד מהשניים! זה מה שהם עושים לי פה ובגלל זה הפסדנו!". העונה הזאת משגעת אותי...
אני פשוט רוצה לחנוק את ג'יימי ופי ג'י. אני מצטער על התגובה הזועמת, אבל זה מה שאני מרגיש. אולי בבוקר אני אירגע ואכתוב תגובה נורמלית.

wissenly

New member
טוב נרגעתי קצת../images/Emo58.gif

נתחיל מתחילת הפרק. ז'אן הוא הראו חוכמה יוצאת דופן כשחשבו על הטוויסט המדהים של לקיחת שניים מהשבט השני בלי שייקחו שניים מכם- מסתבר שאף אחד שם לא באמת חכם. מעניין שכל שבט בחר את השניים מהשבט השני משיקולים שונים. בז'אן הו בחרו את מי שיוכלו להעיף אחר כך (שיקול נורא מבחינתי, גם באולסטאר הראשון עשו את זה וזה היה טיפשי) ובפיי לונג בחרו את מי שיתאים לשבט ויוכל לעזור לו. ראינו בקושי שנייה מפיי לונג בפרק הזה אז אני לא ממש יודע מה קורה שם (אם אני לא טועה ראו את הבוקר שאחרי ששיריה ופרוסטי עברו ולא ראו יותר, זאת אומרת שום דיוני אסטרטגיה) אבל אני מקווה שטוד עובד על לצרף את שיריה ופרוסטי לברית שלו (מוהאהא). מצידי אפילו ששיריה תגיע רחוק. היא כל כך כלבה שזה יכול לעזור לה (אבל אסור לנו לשכוח את מה שדניס אמרה, איך שהיא קראה לז'אן רובר מנהיג. זה היה גם כלבתי במקצת). לדעתי הטוויסט הרס במקצת עונה שהייתה יכולה להיות הרבה יותר טובה. אם מעכשיו לא יהיה שום טוויסט אני אשתגע- צריך לנקום בג'יימי ופיג'י המרושעות. אם כל החוסר בהגינות לטוויסט הזה, אני מקווה שבפרק הבא הטוויסט יהיה "כל המתמודדים מקבלים חסינות חוץ מג'יימי פיג'י". אני פשוט שונא אותן. הוהוהו, ובפרק הבא תהיה חטיפה. אני חושב על זה שז'אן הו כל כך בונים על זה שהם לא ינצחו באתגרים אז הם גם לא ינצחו באתגר הזה ואז אני ממש מקווה שפיי לונג יחטפו את ג'יימס וג'יימס יספר להם הכול. אם לא אז הייתי רוצה שג'יימס יצעק משהו באתגר (אבל יש לי הרגשה שהם לא יעשה את זה כי אחרי הכול הוא לא מי-יודע-מה חכם). משג- רואים את טוד ואמנדה בחיפושים נמרצים אחר האליל. זאת אומרת שטוד באמת קיבל רמז נוסף- אני מקווה מאוד שזה מג'יימס... למי שטען שיש שלושה ספסלים באתגר- דמיינת (עדיין). אבל בכל זאת אולי יש איזו מסורת פרו אולסטאר שבעונות שלפני האולסטאר נותנים הזדמנות שנייה לאלה שעפו. ואז ארון וג'יימס יחזרו למשחק, פי ג'י ושיריה יעופו וג'יימי ואריק יתמזמזו כל היום כי אין להם שום דבר לעשות כדי להישאר במשחק. אני מקווה שהפרק הבא לא יהיה משעמם כי שנראה שהוא יהיה. אני חייב שינוי בעניינים, אסור-לג'יימס-לעוף! זה יהיה כל כך נורא אם הוא כן! ואם הוא כן, אני רוצה באיחוד שאחרי זה שג'יימי תטוס הביתה. אני רוצה שהיא תישאר באותה מידה שהשיניים שלה קטנות (היא ממש מכוערת ונראית נורא אבל זה לא כזה קשור אז לא משנה). אני קורא לאיחוד בפרק הבא!!!
למרות שלא יהיה, זה היה יכול להיות הצעד ההגיוני שהמפיקים היו יכולים לעשות אחרי הנזק העצום שהם גרמו להוגנות המשחק. בעצם אמרו: "הממ, בוא ניקח את ארבעת השחקנים הכי טובים, ורק הם יהיו מועמדים להדחה!" פשוט רעיון גאוני. בעעע שוב אתגר אוכל מגעיל, ואני בדרך כלל לא אוהב את האתגרים האלה כי הם לא מעניינים ומותחים. אני מקווה שג'יימי תקיא את המעיים שלה ויצטרכו לפנות אותה מהתחרות- זה יהיה יום טוב בשביל כולנו. ונסיים בדברים שג'נה כתבה בבלוג שלה באתר הרשמי: "All I can say is JAMIE what an embarrassment you are to all Survivors and the game." יאי ג'נה שונאת אותה
. היא אמורה להבין עניין. אוך, אני רוצה שג'יימי תעוף...

maya567

New member
../images/Emo58.gif פרומו

באמת יש 3 ספסלים. אבל אם מסתכלים טוב רואים שזה פשוט בגלל שלפיי לונג יש 7 אנשים והם קצת לא נכנסו בספסל אחד
מה שכן - אצל ז'או הו רואים רק את 3 הבנות - פיג'י, ג'יימי ואריק - מה שמעלה את השאלה - איפה ג'יימס? טוב מצפייה נוספת רואים אותו באתגר מול דניס. אז עזוב את התאוריה שלי

Boran

New member
לא מסכים ../images/Emo58.gif

דבר ראשון, אז מה אם ג'נה אמרה את זה, זה לא כאילו ג'נה כזו חכמה... באותה מידה הייתי יכול להגיד "וואו, אמבר אוהבת אותה!". ההבנה שלהן במשחק זה כמו ההבנה שלי בפיזיקה גרעינית. המשפט שהייתי משתמש בו כדי לתאר את מה שקרה בפרק הזה, הוא אך ורק "הפירצה קוראת לגנב". האשמה - מלוא האשמה, 100% של האשמה - מונחת על ההפקה שהגתה את הטוויסט הארור הזה. זה שג'יימי ניצלה את הפירצה כדי לקדם את עצמה קדימה, ולא משנה באיזו דרך - יכול להיזקף אך ורק לזכותה. צריך להאשים את מי שפתח את הפירצה, לא את מי שהיה חכם מספיק כדי לגלות אותה ולעבור דרכה. גו ג'יימי (למרות שאני אומר את מה שאמרתי מנקודת מבט אובייקטיבית לחלוטין, ולא רק כי אני אוהב את ג'יימי) אם יחזירו את הטוויסט של עונה 7, זה יהיה כמו לקחת מוס שוקולד נפלא ולפזר עליו צ'ילי חריף ומלח.

Boran

New member
הפלא ופלא ../images/Emo58.gif

התחלתי לקרוא את הפוסטים של השורדים מעונות קודמות באתר של סי בי אס. תראו מה בריאן מעונה 11 כתב בתגובה למה שג'נה כתבה: In fact, (sorry, Jenna) it made me like Jaime and PG even more because it was so CLEARLY the right move given the cards they were dealt. The problem is, they never should have been dealt those cards in the first place. זה ב-ד-י-ו-ק מה שאני אמרתי.

retard boi

New member
../images/Emo58.gif

אני באמת לא מבין את ההתלהמות הגדולה סביב מה שקרה בפרק הזה ואת ההתלהבות מגיימס. כמעט בכל עונה יש ערבוב שבטים וזה אף פעם לא הוגן, בסך הכל פי ג'יי עשתה מהלך נכון כי אין מצב בעולם שאהרון היה נשאר איתם אחרי המיזוג והעובדה שהיה לה מספיק שכל להפטר ממנו קודם כל מראה על חשיבה אסטרטגית חיובית. וחוזרים לגיימס. מה כל ההתרגשות? לבן אדם יש יכולת שיכלית של ילד בן 4 , הוא גועלי , שובניסט וחסר כל אינטואיציה בסיסית בכל מה שקשור לשיפוט ולתקשורת עם אנשים אחרים (להזכיר שהחבר הכי טוב שלו בתחרות הוא ז'אן רובר). אז הוא חזק ועובד קשה , ביג דיל. אם הייתי רוצה לראות אנשים מגודלים גוערים הייתי מתחיל לראות היאבקות. בן אדם כזה הופך את החיים אחרי המיזוג למאוד לא הוגנים בכל מה שקשור לתחרויות חסינות , אני באופן אישי רוצה שהמשחק יתבסס קצת יותר על אסטרטגיה ליחסים בין אנשים ופחות על מי אתלטי או חזק יותר. אני ממש לא מעוניין לראות בשלשה האחרונה או בגמר עוד בן אדם שלא שום דבר במשחק מלבד לזכות בחסינויות זה לא מעניין וזה לא הוגן.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

מסכים לגמרי. במצב שפיג'י וג'יימי היו בו, הבחירה בלהפסיד בכוונה כדי לצמצם את המספרים של חברי השבט המקורי הייתה נראית מאוד מאוד הגיונית גם אם זה אולי לא ספורטיבי אבל במשחק שבו המטרה היחידה היא לזכות במליון דולר וכל האמצעים כמעט קדושים - להפסיד בכוונה נראה לא כזה ביג דיל. ניקח לדוגמא את עונה 9. גם שם היו חילופים ושם דווקא כן נטו להאמין שכן נרקמים יחסים חדשים - ומה קרה שם ? תמיד יש את הסכנה שהחלוקה המקורית לשבטים משחקת תפקיד גם אחרי המיזוג. אני מבין שהחילוף שם את ארבעת המוחלפים בעמדה מאוד נחותה. אני גם בתחילה סברתי שהם יקבלו חסינות אוטומטית - במיוחד שהתמקדו בפיג'י מדברת על איך הם רוב של 3 מול 2 ושולטים מי יעוף, ובצד שני ההתמקדות בז'אן רובר על איך הם חייבים להעיף את שיריה או פרוסטי ולהוריד ממנו את המטרה. אם הם היו נותנים חסינות זה היה קצת לא הוגן עבור מי שנשאר בשבט - נגיד אם ז'אן רובר היה המטרה של פיי לונג והוא פתאום היה מוחלף לשבט השני, אז פתאום הם תקועים והם צריכים אולי להעיף מישהו מהברית ששלטה בפיי לונג. ולהפך - שיריה בוודאות הייתה הבאה בתור ללכת מג'ון הו ועכשיו הרביעיה הנותרת הייתה נאלצת להדיח מישהו אחר.

../images/Emo58.gif

7- נקודות לאריק וג'יימי על כך שמסתמן רומן בתוכנית. 15- נקודות לג'יימס על זה שהוא אמר שהוא היה נמשך לדניס. 10- נקודות לכל השבט הצהוב המקורי שאפילו לא חשב על האופציה שהשבט האדום גם קיבל מכתב. 6- נקודות לז'אן רובר על זה שהוא ז'אן רובר. 3+ נקודות לאריק על שהציע להביא את אהרון רק כדי להעיף ממנו. 3- נקודות לאריק על זה שהוא בתול. 9- נקודות לג'יימי ופיג'י על זה שהן חושבות שדינמיקה זה דבר שלא משתנה ושאין שום סיכוי שפרוסטי ושריאה יצרו קשרים עם אנשים בשבט החדש שלהם. 2+ נקודות לאהרון שניסה ליצור קשרים עם האחרים והצביע לג'יימס. 4- נקודות לג'יימס שלא עשה כלום עם עצמו. 4- נקודות לג'יימי ופיג'י על משחק גרוע. 5- נקודות לג'יימי ופיג'י על התנהגות דוחה במחנה ובטרייבל. 10+ נקודות לטוד, קורטני ואמנדה על זה שהם בתוכנית. סה"כ טוד: 10+ קורטני: 10+ אמנדה: 10+ אהרון: 2+ דניס: 0 ז'אן רובר: 6- פרוסטי: 10- שריאה: 10- אריק: 17- ג'יימס: 19- פיג'י: 28- ג'יימי: 35-

wissenly

New member
../images/Emo58.gif

בהרבה עונות ראינו שבאמת תחלופה בשבטים כן משנה בריתות. לצערנו, לא יכולנו לראות אם זה באמת קרה כי הראו לנו בערך לשנייה וחצי את פיי לונג...

willo

New member
../images/Emo58.gif

אני לא אוהב כשזורקים אתגרים באופן עקרוני ולדעתי זה לא היה מהלך חכם של פיג'י וג'יימי (דבר שמבטיח שזה הדבר החכם ביותר כי תמיד אני טועה...). עד היום מי שהפסיד בכוונה לא הצליח בכך, מעניין מה יהיה עכשיו. עושה רושם שאריק יהיה הכלבלב של ג'יימי זו הייתה ההזדמנות שלו לחבור לאהרון ולג'יימס ולהבטיח את עצמו הלאה. טוד עשה מהלך חכם, הוא אומנם היה בטוח עם אהרון אבל הוא הבין שהם יקחו אותו ולכן הוא לקח את השניים שהוא חשב שיוכל להתחבר אליהם, אני מקווה שהמהלך הבא יהיה להפסיד בכוונה ולהעייף את ז'אן רובר (בעל פוטנציאל העריקה הגדול). אני חשבתי שטוד יקח את אהרון הצידה, יספר לו על האליל, אהרון ימצא אותו ופיג'י תעוף. חבל שזה לא נעשה. סה"כ העונה ממשיכה להיות מעניינת, מעניין איך רייטינג שלה?

willo

New member
../images/Emo58.gif נ.ב.

הקטע הגדול יכול להיות אם נאמר ג'יימס יעוף, ואז ישארו 10, ופתאום הטוויסט של עונה 7 יחזור, יחזירו שניים (אהרון וג'יימס) ויעיפו שניים (פיג'י וזאן רובר למשל) ופתאום הכל התפוצץ להם בפרצוף....

Boran

New member
../images/Emo58.gif

וואלה, דוקא העלית משהו שלא חשבתי עליו. בהנחה שבאמת המיזוג בטופ 10, מה שאומר שנשאר לנו עוד פרק אחד של הדחה שבטית. כרגע המצב הוא 5 ז'אן הו, 5 פיי לונג, 1 ז'אן רובר עם פוטנציאל עריקה עצום. בפרק הבא יכול לקרות אחד מהמצבים הבאים: 1. פיי לונג לוקחים חסינות - ג'יימס עף - המצב הוא 5 צהובים, 4 אדומים, 1 ז'אן רובר עריק -> פיי לונג המקוריים מודחים. 2. ז'אן הו לוקחים חסינות איכשהו - שריה/פרוסטי עפים - המצב הוא 5 אדומים, 4 צהובים, 1 ז'אן רובר עריק -> 5 מול 5 בטרייבל. ז'אן רובר מבין שעדיף לו להצטרף לאדומים, אבל בשלב מסויים בוגד בהם. 3. ז'אן הו לוקחים חסינות - ז'אן רובר עף - 5 צהובים, 5 אדומים. בכל מקרה, פיי לונג לא יכולים להיכנס למיזוג בייתרון מספרי.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

אתה מחשב כאילו זה עניין של מה בכך שז'אן רובר עורק לצד השני. מה האינטרס שלו ללכת מברית אחת שהוא לא נמצא בה בראש סדר העדיפויות לברית שניה שבכלל לא מכירה אותו וגם שם הוא לא יהיה בראש סדר העדיפויות ? הוא אאוטסיידר טוטאלי ולא תהיה לו אחיזה כי בכל ברית שהוא יכנס אליה הוא יהיה הראשון שיעוף במקרה הצורך. נכון שלווילד קארד יש הרבה כח - אבל הכח הזה הוא טוב בדיוק לפרק הזה שהוא בוחר לאיזה צד ללכת. הוא לכל היותר משחק על מקום חמישי ולא משנה באיזה ברית הוא נמצא.

למעלה