הישרדות 15- סין

הישרדות 15- סין

כמו שאפשר לראות חוץ מהפרק הראשון והשני לא היו כאן בכלל שירשורי פרקים. אז הנה מעין שירשור מסכם. מה אתם חושבים עד עכשיו על העונה? את מי אתם אוהבים? את מי פחות? מה אתם חושבים שיקרה? מאיזה פרקים הכי התרשמתם וכו' וכו'. אני לוקח על עצמי לפתוח שירשורי פרקים כי ממש מתחשק לשמוע קצת דעות של אנשים.

snier1991

New member
טוד הוא כמו דן אידיוט שקרן

אין לו סיכוי לנצח כולם שונאים אותו והוא משקר לאנשים בפנים אמנדה לעומת זאת הרבה יותר חכמה היא משקרת אבל יודעת להסתיר את זה מאחורי טוד חבל על אהרון הוא עשה אותו דבר אם לא הטוויסט ההוא הוא היה יריב חכם עונה נהדרת בסה"כ הרבה אנשים מעניינים אבל אני לא מבין למה לא מצביעים נגד ג'יימס(אפילו לא להפתיע אותו רק בשביל להוציא את האלילים מהמשחק) אז בסה"כ אמנדה ופיג'י(מי האמין אחרי השטויות שהיא עשתהבפרק הראשון) הן הפייבורטיות שלי וג'יימס מעצבן אותי

adi121

New member
אז ככה..

האמת שנורא נורא ניסיתי לעקוב כי זה הישרדות! המקורי האמריקאי והאורגינל.. עם ג'ף
אבל הישראלי בלבל אותי יותר מדי בכל מקרה אני לא זוכרת יותר מדי שמות המשימות מאוד מאוד מקוריות! כמובן בצורה שלהם שהרבה מהם יש נחש וסמלים סיניים זה ממש מגניב אהבתי את הפרק שלחסינות הם אכלו דברים מגעיליים וש*שכחתי איך קוראים לו* ניסה להפסיד בשביל להשתמש בפסל החסינות טוד פשוט חושב שהוא מנהל הכל.. וזה ככה אבל הוא כאילו בחר לעצמו את התפקיד של מנהל המשחק.. קצת שחצני מדי טוב שקורטני הזאת לא עומדת להישבר.. מה זה הרגל שלה בעובי של הזרת שלי... אני משתדלת להמשיך לעקוב מה שכן הרבה יותר טוב מהישראלי!
לא?

house sheep

New member
דעתי על הישרדות האמריקאית.

זו העונה הראשונה של הישרדות האמריקאית שאני רואה,וללא ספק,לגרסא הישראלית יש הרבה מה ללמוד. אני כבר לא רואה את הישרדות הישראלית כי אני כל פעם מתעצבן מחדש על ההפקה וחבל על העצבים שלי. וכבר כולם יודעים מי יהיה בגמר אז זה לא מעניין. אבל הישרדות האמריקאית באמת הרבה יותר טוב,גם בגלל שהכל קצר יותר,ולא מתעסקים בשטויות אלא בעיקר,ואין יותר מידי חפירות במועצת השבט והכי חשוב-המתמודדים והמשימות. ברמה הרבה יותר גבוהה מישראל. אמנם קצת הרסתי לעצמי וקראתי מי יזכה בעונה הזאת אבל עדיין מעניין לראות את הדרך של הזוכה עד הגמר אני מחבב את אריק למרות שהוא תמים מידי או שזו האסטרטגיה שלו,אני לא יודע וגם את טוד אני מחבב למרות שהוא מזכיר לי קצת את דן מנו אבל טוד יותר חכם ממנו ואני לא סובל את קורטני,כי נראה לי שהיא לא קולטת שהיא בהישרדות היא מתנהגת כמו ילדה קטנה

AdamINC

New member
אני אוהב!

באמת העונה הנוכחית של הישרדות מספקת הרבה דרמות ואני בינתיים ממש נהנה.. אני ממש משתדל לעקוב, ובינתיים (בזכות היס מקס
) הצלחתי לראות את כל הפרקים וזו באמת עונה טובה. המשתתפים ממש טובים ורואים שהם למדו בבית את המשחק וזה בכלל מגניב, כי אז זה אומר שההפקה לא צריכה להתערב יותר מידי כמו בהישרדות בישראל. שזה אגב, ממש טוב, כי רואים כמה גרוע זה בישראל וכמה יש להם עוד ללמוד, לעומת הישרדות של ארה"ב שהם ממש יודעים לעשות טלויזיה טובה! בינתיים הפייבוריט שלי הוא טוד. הוא באמת תחמן ויודע את המשחק וזה מגניב. אני מקווה שהוא יגיע לשלבים המאוחרים של הסדרה ואולי גם יזכה..

LeRanch

New member
עונה מעולה../images/Emo3.gif

ראיתי אותה בקצב של ארה"ב (אל תדאגו - אני לא כותב ספוילרים
). הפייבוריטס שלי הם אמנדה, טוד, פי.ג'י וקורטני שקורעת אותי מצחוק בכל פרק
גם ג'יימי ואריק חמודים
זאת בהחלט אחת העונות הטובות של התוכנית (והפרק שבו ג'יימי חושבת שיש לה אליל חסינות וג'ף זורק אותו למדורה היה היסטרי!!!!
). תסמכו עליי שהמשך העונה תהיה מצוינת אפילו יותר

CarmitF

New member
גם אני אהבתי את טוד וקורטני..

לפעמים הם נורא מצחיקים ביחד

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifגם הפייבוריט שלי הוא טוד.

או אריק. מבחינת המשחק זה טוד כי הוא בא למשחק ויודע לשחק אותו,אבל משום מה אני אוהבת גם את אריק. אני מאוד מקווה שדניס תלך הביתה בזמן הקרוב,כי היא פשוט לא עושה כלום. זאת אחת מהעונות שאין לי בהן פייבוריט החל מההתחלה,אבל אני עדיין ממש אוהבת אותה.

galoosh33

New member
אריק ממש הצחיק אותי..

מה נסגר עם היציאה המוזרה שלו (I'm a virgin).. זה היה פשוט לא קשור לכלום.. הכי מצחיק היה איך ג'יימי נבהלה
בהתחלה ממש אהבתי את ג'יימי, אבל אחרי הקטע המפגר שהיא וPJ עשו אני שמחה שהיא עפה ושהם במיעוט, מגיע להם! אני מעדיפה את אמנדה ע"פ טוד, הוא קצת יותר מדי "חש" את עצמו. אבל לא הבנתי מה נסגר עם זה שהוא הביא לג'יימס פסלון חסינות (וגילה לו איפה השני!) ואז ג'יימס אפילו לא החזיר לו את זה.. זה היה ממש מוזר

lihi50

New member
יציאה מוזרה? הוא בתול../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif

חחח אוי הוא כ''כ סקס
ונכון, טוד חש, אבל הוא אחד ה-גדולים בעונה מבחינת אסטרטגיה. הוא אחד מהפייבוריטים שלי, איןספק.. וגמאני הייתי קצת מבולבלת שג'יימס לא החזיר לטוד אפילו אחד מהפסלונים
זה באמת היה מוזר..

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifאני לא מבינה איך הוא בתול.

הייתי עושה לו טובה.

למעלה