הישרדות 13X01

Mr NV

New member
הישרדות 13X01

פרק איום. כמעט נרדמתי מול הטלוזיה. חצי מהפרק היה על כמה שהחלוקה לגזעים לא משנה. השורדים, למרות שלא ראינו הרבה מהם נראים חלשים. שום שורד לא אמר את המילה - "מיליון דולר" מה שדי מפחיד אותי. השבט של השחורים, החתולה שלי היתה משחקת את המשחק יותר טוב,אף אחד שם לא חשב שנייה אחת קדימה. הבחירה שלהם לשלוח את ג'ונתן (בלי שאף אחת מהבנות תתערב, מה שמראה על כמה הן רוצות/יודעות לשחק את המשחק) היתה כל כך מטומטמת. היו להם שתי אופציות, או לשלוח את הבחור הכי חזק מהשבט שלקח את המקום הראשון כדי להחליש אותו או את הבחור הכי חזק מהשבט שלקח מקום שלישי כדי שיהיה יותר סיכוי שהם יכשלו בחסינות הבאה. שורה תחתונה, פרק חלש מאוד, החלוקה לגזעים, לא רק שהיא פשוט גועל נפש היא גם פוגעת במשחק ומההנאה של התוכנית. בינתיים לא ראינו אף אחד שחושב על המשחק........ נקווה שישתפר................

nוי בלאט

New member
אל תדאג יהיה מעניין

ראיתי את הפרקים הבאים ואני נהנתי.. אני מבטיח שיהיה מעניין..

I Tusha I

New member
מסכימה, פרק מזעזע.

מאוד התאכזבתי. רשמית מבחינתי זה פרק הפתיחה הגרוע ביותר :\ את החלוקה לגזעים אני מבינה, הם רצו לעשות באזז, אז מילא. אבל זה לא מעניין. האנשים לא מעניינים. זה צפוי מדי. זה משעמם. גם אני כמעט נרדמתי...

O r a c l e

New member
גם לדעתי...../images/Emo210.gif

הוא לא היה וואו ומדהים ועוצר נשימה- אבל תכלס איזה פרק פתיחה כן היה? גם אני ראיתי עוד כמה פרקים קדימה ובאמת שהעונה לא משעממת. הפרק הראשון הוא תמיד יותר קשה לבליעה כי עדיין לא מכירים אף שחקן ופה באמת היה את כל העניין של החלוקה לפי אתניות (יש כזאת מילה בעברית בכלל?) ובזה התרכזו למרות שזה פחות שערורייתי ממה שחשבתי. הבעיה היחידה שיש לי כרגע עם הפרק זה החלוקה ל-4 שבטים. אני ממש חושב שזה יותר מידי. אני אהבתי שהיו 2 (3 היה מקובל אבל זה היה אולסטארס). גם בעונה הקודמת לא אהבתי את זה. שבטים קטנים כל כך זה מעצבן. -ליאור-

O r a c l e

New member
אה ושכחתי../images/Emo210.gif

שמפריע לי שמבחינת הישרדות זאת עונה קלילה- הם גם קיבלו מצרכים ככל שיכלו, כולם קיבלו אש עד סוף הפרק הראשון- איזו אכזבה... ממש שכחו הפעם מההישרדות הממשית.. הייתה רק חסרה איזו מנחה זנותית וכמה אנשים יפים וזה היה פרדייז הוטל..

O r a c l e

New member
ידידי../images/Emo210.gif

אני עם אזרחות (או עם תיכון לצורך העניין) סיימתי. אבל במבט לאחור ואם אני אשתדל להעלות זכרונות מודחקים- אז אכן יש... סתם עצלות מצידי לוודא את זה

קובי221

New member
../images/Emo6.gif

שהמורה טוחנת את זה מלפני כשבועיים, שאתני= שפה, מוצא, דת, תרבות, היסטוריה וכו' משותפים אז יודעים טוב מאוד.
אבל אולי בגלל שזה טרי?!

O r a c l e

New member
אל תדאג../images/Emo210.gif

מפנים את זה מהראש מאוד מהר... אגב, ידעתי על המילה (ethnicity) אבל לא הייתי בטוח שזאת צורת הכתיבה הנכונה בעברית... לא משנה, הכוונה הובנה בכל מקרה. ובאמת שלא חייבים להזכיר אזרחות... לעולם... בשום אופן...
קלטו משהו משעשע- כבר יש אייקונים של חורף
אבל עדיין יש של קיץ וראש השנה...

למעלה