הישרדות 1313

willo

New member
../images/Emo58.gif אחרי Survivor Live

הפעם הראשונה העונה שאני רואה Survivor live והאמת צריך להורי את הכובע מול ג'ונת'ן. האדם פשוט היה מחושב כל הדרך, הוא הסביר שהסיבה שהוא עבר לשבט השני היא כי הוא האמין שלאדאם יש את האליל, זו הייתה האמונה של כולם כי הוא ידע שלו אין, וגם לקנדיס, ויול אמר לו שאין לו אז רק אדם נשאר. הוא גם סיפר שבבוקר אחרי ההדחה הוא וקנדיס למעשה "השלימו" אחרי שיחה ארוכה שיישרה את ההדורים. הוא הסביר שהסיבה שהוא חזר לאייטו זה כי הוא האמין שמגיע להם יותר לנצח מהרביעיה שח רארו. עוד נקודה מענינת היא שהוא אמר שהמהלך של יול היה חכם והוא היה עושה אותו דבר בשלב זה, כי ברור שזה מרצה את המושבעים. חוץ מזה, למי שלא יודע על ה
שיובל פירסם למטה (שג'נה פשוט הודיע את זה כעובדה), בהחלט משנה את התמונה לגבי ההמשך, אני בטוח שהמתמודדים לא ידעו על זה בזמן ההחלטה שלהם. בהחלט מדובר בשחקן שפשוט הכניס עניין למשחק הזה והותיר אותו מאוד מאוד מעניין בהמשך (יותר ממה שהוא היה בהתחלה). אני אישית חושב שהוא צריך לזכות ברכב בהצבעת הצופים, וחבל לי שהוא לא מספיק פופולרי בשביל זה.

Volldemort

New member
../images/Emo58.gif 1313

לגמרי חבל שהוא עף. למרות ששנאתי אותו די הרבה רגעים העונה הוא זה שהכניס את כל האקשן (
), עם הצעקות שלו והעובדה שכל פעם מחדש הוא זה שנשלח לאי הגלות
הייתי מעדיף שאדם יעוף, גם כדי שיתאחד עם קנדיס בג'ורי וגם כי הוא מתחיל לעלות לי על העצבים. נו, ותיאוריית עם הסנדרה-בקי-בגמר שלי מקבלת שוב תאוצה. הבאה בתור ללכת תהיה פרוואטי, או אדם, אח"כ אוזי (אם הוא לא ייקח את החסינות שוב). ולא יודע מה מצבו של יול, כולם מפחדים ממנו בגלל החסינות שלו. אה, ושמתם לב?
לבקי היה הפרק וידוי אחד
בהחלט התקדמות מרשימה. בפרק בו לבקי יהיו למעלה מ-3 וידויים היא תעוף. חבל שהעריכה די דפוקה.

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gifתגובה לפרק 13

אוזי פשוט תותח!!! יש לו סנפירים במקום רגלים אני מאוד מקווה שהפרומו של הפרק הבא הוא רק כדי לעניין אותנו ולא באמת שאוזי על הכוונת או שפשוט יהיה אתגר חסינות עם מים שמתם לב שהפעם כל הקרובי משפחה היו הורים ,חוץ מג'ונתן, אף לא חבר או חברה אחת דווקא יהיה נחמד אם הבא בתור אדם יעוף אח"כ סונדרה אח"כ בקי והשלשייה יהיו יול פאברטי ואוזי שאוזי יננצח למרות שכמה שאוזי חמוד השתן מתחיל לעלות לו לראש- מאיפה משתין הדג??? ודרך אגב קונספירציית המנצח שמופיע בקליפ פתיחה במקום של מספר העונה לא תקף הפע- בראד הוא מספר 13...

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

תספרי שוב, בקי היא השורדת ה-13 בפתיח, התיאוריה עדיין חיה ובועטת.

השחיף

New member
הישרדות במקום ה5!

בטבלה השבועית של אמריקה והמרוץ מסיימת עונה עם 25% יותר צופים מפרק סיום העונה הקודמת. הטבלה המלאה של אמריקה: blog.tapuz.co.il/2manr

למעלה