הישרדות 1306

Nameless One

New member
אולי? ../images/Emo58.gif

זה יוצא על בקי, מה שפחיד זה שמבחינת המיקום שלה במשחק באמת נראה כאילו שיש לה סיכוי לנצח; היא חברה בברית הדומיננטית העונה, בעלת ברית של יול עם האליל וגם במקרה והברית הזאת תתפרק אני לא חושב שהיא תהיה המטרה הגדולה במיזוג. למרות שמבחינת עריכה נטו אני לא רואה מצב שהיא מנצחת, אבל אחרי הניצחון של דאני כבר אי אפשר כבר ממש לדעת...

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo223.gif ../images/Emo58.gif

האמת שזה היה פרק חביב האתגר היה טוב אבל הפרק היה די משעמם לטעמי במועצת הדין היה נחמד והתוצאות היו ברורות זהו

Boran

New member
../images/Emo58.gif

היה פרק מצויין. התכנית וודו היתה גאונית אם היא לא היתה באה מהפה של קאו בוי. להיפטר מהאליל האישי אחרי האיחוד יהיה קשה. במיוחד אם הוא שייך למישהו שהוא גם אהוד וגם חזק. היתה עכשיו הזדמנות של זהב, כי גם היו המספרים. בעתיד זה לא יקרה. אני אוהב שיש תכניות קונספירטיביות מתוחכמות בריאליטי
הזכיר לי את סיקס פינגרז. טוב שקאו בוי סוף סוף עף, ולא ג'ונתן. מה שכן, דווקא כן הייתי במתח. היה ממש ברור שאייטוטאקי (ולמה קיבינימט עדיין מקצרים להם את השמות כל הזמן? אייטוטאקי, רארוטונגה. אלו השמות. למה לקצר??) יקחו את נייט.

Boran

New member
ואגב ../images/Emo58.gif 1305 (כן, 05)

עדיין מדהים אותי שהם פשוט שטו לאי של השבט השני. דבר כזה לא אמור לקרות. לדעתי זו שבירה ברורה של כללי המשחק, אני במקום המפיקים הייתי מעיף את השלושה לאלתר מהתכנית.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

רגע,הם ידעו שהם שטים לאי שלהם? הם חשבו שזה סתם אי שיוכלו למצוא שם דברים,לא?!

willo

New member
../images/Emo58.gif

זו לא הפעם הראשונה... זכחת את מסיבת יום ההולדת של דני בגואטמלה...

Boran

New member
../images/Emo58.gif

זה היה ששבט אחד הזמין שבט אחר למסיבת יום הולדת. לא ששבט אחד הלך הלך הלך ומצא את השבט השני. למקרה שלא עשו את זה, היו צריכים להגדיר להם גבולות שהם לא יוצאים מהם.

Kfozli

New member
../images/Emo58.gif

במסיבה של דני הם לא נכנסו ממש למחנה שלהם, הם היו על החוף בבריכה הזאת.

Boran

New member
ורק עוד שני דברים ../images/Emo58.gif

1. דווקא נראה לי שקאו בוי היה יכול להיות חבר מושבעים ממש מצחיק
2. נראה לי שאני מאוהב בפרוואטי.

Woogyman

New member
מסכים עם 2. ../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

בהתחלה חיבבתי אותה, אחר כך שנאתי אותה (כל הפלירטוטים שלה עם הגברים היו שקופים עד כדי בחילה) אבל כשזה עבר לה היא הפכה ליותר חזקה ומחושבת ואני אוהב אותה.

למעלה