הישרדות 1306

walking

New member
דעות על הפרק ../images/Emo58.gif

עוד פרק משובח מבית היוצר של הישרדות 13. תחרות החסינות היתה ברוטלית ומצוינת, שמחתי שהשבט האהוב עלי ניצח. שבוע שעבר אמרתי שקאו-בוי יעוף והוא באמת עף, זה היה גם ברור שמרארו קריסטינה יעוף אבל העריכה בפרק הזה היתה יוצאת מן הכלל, העריכה הפכה העפות ברורות לתרחישים מסובכים שהוסיפו הרבה למועצות. פרק הבא גם נשמע טוב עם נייט באייטו, עד עכשיו העונה לא מאכזבת.

Kfozli

New member
../images/Emo58.gif1306

פרק אחד הטובים עד עכשיו. האתגר היה מרתק ומותח. חבל שהתוכנית של קאו בוי לא עבדה, דוקא תוכנית טובה, אם הוא לא היה מתווכך על הפסלון ומספר שהתוכנית באה לו בחלום, אז אולי היו מתייחסים אליו ביותר רצינות. כריסטינה היה צפוי, עוד מהפרק הקודם, עכשיו רק אוזי נשאר מההיספנים, ומהלבנים אף אחד עדיין לא עף, איזה גזענות

willo

New member
../images/Emo58.gif

נכון שהתוצאה הסופית הייתה צפויה, אבל בהחלט היו כמה דברים מעניינים. האתגר היה טוב, הזכיר את האתגר עם הכריות מהעונה שעברה, רק שכאן אראס לא יכל לעשות טריקים עם האצבעות. התוכנית של קאובוי הייתה טובה ונראה לי שיול יצטער שהוא לא הלך איתה, מנגד אני לא מבין את בראד ההצבעה נגד ג'ני הייתה לא חכמה במצב שנותר. הקטע עם ה"חטיפה" היה טוב, נראה מה יצא (מנגד אם הם היו נותנים חסינות כמו בעונות הקודמות היה יותר מעניין). קאובוי צדק, בינתיים הלבנים שולטים, ארבעה היספנים עפו (קללת המפסידים בכונה) שני שחורים ואסיאתי אחד. חוץ מזה אם יש להם עיניים בראש הם ראו את הפילרטוטים של קנדיס ואדם אז שניהם בסכנה.

../images/Emo58.gif

יש מצב שהם לא ראו את הפלירטוטים האלה?? טוב שהם לא צעקו אחד לשני שהם אוהבים... ובחיים לא ראיתי מתמודד כ"כ זוהר וזורח כמו אדם היום אחרי המפגש עם קנדיס

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק טוב. אהבתי מאוד את האתגר ואת הפרס שלו. הטוויסט של החטיפה של נייט יצא בסדר, אבל יכל לשנות מאוד את המשחק במקרה וזאת הייתה הצבעה צמודה - כי ברגע שהם חטפו את נייט, הוא לא הצביע במועצה. אני מבין למה יול לא הלך על ה 3-3.. אם היו מגלים שלא לקנדיס ולא לג'ונתן יש את האליל, היו מבינים שזה או אצל יול או אצל אדם (?).. ויול היה בסכנה. כרגע טוב לו עם זה שחושדים שהאליל אצל ג'ונתן. מזל שקריסטינה עפה. לרגע חששתי שג'ני תעוף. ג'ני אחלה. גם יול ובקי. וגם ג'ונתן. מוזר שהפייבוריטים שלי כמעט ולא השתנו מהפרק הראשון

Ulong

New member
../images/Emo58.gif1306

העונה תופסת תאוצה. תשמעו, מפתיע אני לא יכול לומר על הטרייבלים אבל היה מעניין. לא הבנתי למה אמרתם שיול היה צריך ללכת עם תוכנית הוודו של קאו-בוי.. אם ג'ונתן או קנדיס היו עפים היו חושדים שזה אצלו ואז האליל שלו היה בסכנה. אני דווקא רציתי שג'ני תעוף ושכריסטינה תשאר. ג'ני היא כזאת ל"ם ל"מית. מה שכן הפתיע זה שבראד הצביע נגדה. אני בהחלט רואה את קנדיס מעכשיו בפיינל 4, היא שחקנית טובה גם פיזית (הוכח באתגר האחרון ובכל האתגרים עד עכשיו) וגם אסטרטגית. היא פייבוריטית שלי מהפרק הראשון ואני מקווה שאפילו תנצח. מה שהיא לא הייתה צריכה לעשות זה את גילויי האהבה בטרייבל כלפי אדם. יווווו שהפליקה הזאת כבר תעוף. ולמה קוראים לה ככה בכלל?!?!? ובהחלט הלבנים שולטים במשחק, תרצו או לא.

../images/Emo58.gif

סליחה, אבל אייטו מטומטמים. מה ההגיון בלקחת את נייט, אני פשוט לא מבין. ההגיון היחיד שאני יכול למצוא הוא שהם לקחו אותו בגלל שהוא נראה הכי רעב, וזה רק מראה כמה שהם אידיוטים. זה היה כל כך ברור שהם צריכים לקחת את כריסטינה - בכך לערער את השבט - שאני פשוט הייתי בהלם שהם לקחו את נייט. מעבר לכך: ברוך שפתרנו מעונשו של קאובוי. מקווה שההצבעה הבודדה של בראד לג'ני לא תפגע בו. כל כך מקווה שנפתר מג'סיקה בפרק הבא.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

חבל על קאובוי, הוא בין האנשים היחידים שלפחות היה חצי משעשע, סה"כ התוכנית שלו הייתה הגיונית אבל היא הייתה תלוייה ביותר מידי אנשים כדי שהיא תעבוד למרות שרוב הסיכויים שהוא היה עף בכל מקרה אז זה לא שהוא הפסיד יותר מידי בזה שהוא ניסה. הטוויסט בפרק היה כל כך צפוי, כבר ברגע שג'ף דיבר על הטרייבאל קאונסיל הכפול ולא הזכיר את החסינות האישית היה ברור שתינתן אחת בטרייבאל ע"י השבט השני, בגלל זה הייתי בטוח כל הפרק שקריסטינה בטוחה עד שאייטו בצעד דיי מוזר "חטפו" את נייט... שיהיה... חוץ מזה,לדעתי, עונה מאוד פושרת עד עכשיו; קאסט חלש ועונה שנראית כאילו שהיא מתקדמת מאוד לאט בגלל מספר השחקנים הגדול, גרוע מזה שבוע הבא ,לפי מה שהבנתי, פרק Recap (תקציר הפרקים הקודמים), אוף העונה הזאת בחיים לא תגמר...

Mr Bing

New member
../images/Emo58.gif

מישהו מוכן להסביר לי איך כבר הגענו לריקאפ?
זה מרגיש כמו פרק שני וחבל.. וד"א- אני כבר מגואטמלה הפסקתי להסתכל על הקליפ פתיחה

Mr Bing

New member
../images/Emo58.gif

Next Time on Survivor A Closer Look Next week on Survivor Cook Islands, highlights and a recap of the first half of the season. In 2 weeks - Episode 7 Nate causes stress for Aitu. Ozzy's Stock Skyrockets. And one Exiled Survivor takes a beating.

willo

New member
איך הבנתם את זה?

בסוף הפרק, בבקרוב אמרו Next Time On Survivor ואז הראו פרק חדש (עם נייט בשבט השני ועוד דברים). אז מהיכן המידע??

../images/Emo58.gif1306

4 הודחו. אחד נשאר. (רק חבל שהוא חלק מתורת הוודו). כמו ששיאן אומרת: stupid stupid people. העריכה של הפרק אולי היתה טובה אבל זה לא משנה את העובדה שהשורדים העונה פשוט מפגרים. יול - למה אתה בכלל רוצה לשנות ברית פתאום? למי אכפת מתוכנית הוודו? יש לך ברית מחומשת, אתה מהמובילים שלה. מי שמשנה בריתות ומי שצריך לשנות בריתות זה האנשים בתחתית. לא המובילים. כל אייטו - מה נייט קשור? אז הוא יסייע לכם באתגר הפרס. יופי. תקבלו עוד מצית. ג'ף הגיש לכם על מגש את כריסטינה כדי לפרק את רארו ואתם התעלמתם. גאד, הם כל כך מפגרים. בא לי לטוס לאיי קוק עם כל הפרקים מהעונות הקודמות ולהכריח את האווילים הללו להבין היכן הם נמצאים. כל העונה הזו נראית כמו ילד נכה ללא כיסא גלגלים שמנסה לחצות את הכביש. אתה יודע שיש לו סיכוי להצליח אבל זה יותר מדי מכאיב לראות. תורת הוודו: בקי ואוזי.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

אם גם העונה המנצח יתגלה לפי הפתיח אני מפסיק לראות את הפתיח של הסידרה הזאת...

Nameless One

New member
בכמה מקרים.

התיאוריה היא שהמנצח מופיע בפתיח בהתאם למספר העונה (סאנדרה מופיעה שביעית בפתיח,ג'נה מופיעה שישית,וספיה מופיעה רביעית אמבר מופיעה שמינית,דאני מופיעה 11,אראס מופיע 12) התבנית הזאת לא הייתה נכוונה עבור כל העונות אבל אני בספק אם כל זה פשוט צירוף מקרים.

Mr Bing

New member
התיאוריה נכונה רק לגבי

הנשים שניצחו ולאראס (כשזה נכון רק לגבי הפרק הראשון, בפתיח של שאר הפרקים בעונה ה-12 הוא לא ה-12 שמופיע).

למעלה