הישרדות 1213

אסל

New member
הישרדות 1213

הפרק היה פשוט מגניב. מבין פרקי הפיינל 5 שאני זוכר בתוכנית, אני מניח שזה הכי טוב והכי מותח, למרות שבסוף בגלל שטרי הצביע נגד אראס ולא דניאל, היא בכל מקרה לא הייתה עפה ככה. שיין הרס אותי עם כל ההצגות שלו ועם כל רמת הטמטום שהוא הפגין- אם הבן שלו חושב שהוא חכם, אני שמח בשבילו. סירי- נו, אני חושב שהעניין ברור, הגברת תותחית. טרי- הבנאדם הזה מבזבז את הקרדיט שיש לו כמי ששולט במשחק שליטה פיזית מדהימה. נכון לרגע זה, אני בהחלט אופתע אם טרי ינצח במשחק, כי כל העריכה הולכת לכיוון הפסד שלו וניצחון של אראס או סירי אחרי שדניאל תעוף בשבוע הבא, ההימור שלי כרגע- סירי. השרשור המקורי

go83

New member
אני יודע שהפרק שודר אבל למה רשמת

בסוף: "אחרי שדניאל תעוף בשבוע הבא"??????

אסל

New member
אוקיי, הבנתי אותך. עכשיו הסבר:

ניסחתי את הדברים בצורה לא מדוייקת ובחוסר-מחשבה. לי אין מושג מה יקרה בשבוע הבא. אני התכוונתי שאני מנחש שדניאל תעוף בפיינל 4, ניחוש שלאו דווקא תואם את יחסי-הכוחות שראינו אתמול (לכאורה לאראס יש סיכוי יותר גבוה לעוף). אח"כ המשכתי וציינתי מה שאני מנחש שיקרה אח"כ. עכשיו, אני לא יודע אם אתה יודע מה קורה בשבוע הבא או לא. אני לא יודע אם אתה יודע שדניאל עפה, וכתבת שרשמתי ספויילר בגלל זה, או שאתה לא יודע ולכן חשבת שרשמתי ספויילר. אל תטרח בבקשה להבהיר לי אם אתה יודע או לא ואני אשאר במתח עד השבוע הבא. בכל מקרה, סליחה על חוסר-הבהירות.

go83

New member
גם לי אין מושג, פשוט חשבתי שאתה

יודע שהיא תעוף סליחה על העצבים פשוט זו העונה היחידה בינתיים (טפו טפו טפו) שעוד לא הרסו לי עם ספוילרים תיהנה מהמשך הפרקים

אסל

New member
עוד כמה מחשבות

א. לגבי הסיכויים: האמת היא שהסיכוי שסירי תנצח את טרי, אם מתעלמים מענייני "למה העריכה מרמזת" ומתרכזים במה שראינו בינתיים, נראה קלוש. לטרי יש את אוסטין וסאלי ואני מניח שגם את ברוס (לא רואה למה שהוא יעדיף את סירי), ולסירי במצב כזה יש אולי את אראס ודניאל, אם היא לא תצטרך לבגוד בהם. בשיין וקורטני סירי בגדה באופן בוטה, ושניהם הזכירו אותה ככזו בהזדמנויות שונות (קורטני במונולוג הפרידה שלה); נראה לי מוזר מאוד שהם יעדיפו אותה על פני טרי. לאראס יש סיכויים יותר טובים; ואני חייב לומר שגמר בין טרי לאראס די יאכזב אותי כרגע. העניין הוא שאני לא רואה סיבה טובה לאראס או לטרי לקחת אחד את השני בפיינל 3; נראה כאילו שניהם יעדיפו להתמודד מול סירי. בקיצור, אני מבולבל. אני לא פוסל גם את האפשרות שבכלל סירי תעוף בשבוע הבא, אחרי שדניאל ואראס יראו אותה כסיכון לפיינל 2. והדבר שאותו אני הכי לא פוסל, זה את האפשרות שאחרי הכל טרי לא יזכה בחסינות דווקא בפיינל 3, ויעוף לו כמקום שלישי. אז אחרי שליהגתי לי, אני ממשיך להמר על דניאל כמקום 4, והולך עם טרי כמקום 3. מה יהיה בגמר בין סירי לאראס? אולי אח"כ אשקול ואלהג עוד. ב. היה כאן פעם שרשור ששאל מה נעשה אם נגלה שכל תוכניות המציאות האלה הן בעצם מבויימות, כמו הWWF. אז רציתי לציין שאדם כמו שיין הוא מהסוג שגורם לי להעלות לשבריר שנייה על בדל מחשבתי את האפשרות שהוא איזה מושתל של ההפקה, כדי לבדר קצת את הצופים. ראיתי עכשיו את הפרק שוב, ואיך שהוא מתנהג- פשוט אי-אפשר להבין את זה. ופעירת הפה שלו כשמקריאים את השם שלו במועצה- פשוט גדול. אולי הם שמים שחקנים מושתלים מדי פעם? אולי אלייזה בעונה 9 הייתה פשוט טובה יותר? אבל ליל לא יכולה להיות שחקנית. לא, את זה אי-אפשר לזייף.

Sole Survivor

New member
תגובה לפרק

סירי פשוט תותחית! כמה ששנאתי אותה בהתחלה ואת הצחוק המעצבן שלה בוידויים למצלמה. היא הופכת את העונה לאחת הטובות רק חבל שטרי ממשיך לזכות בחסיניות. כולם רוצים להעיף אותו, שונאים אותו. ובסוף הוא ייזכה רק בגלל זה. אשתו לא ניראת יותר נחמדה... הדיון שהיה לו עם אראס על זה שבגלל שאראס ודניאל הביאו "רק" את אמא שלהם בגלל גילם ובגלל זה הוא לא נתן להם זמן איתן. -שטויות במיץ ולגבי שיין כמה שאני שמוחה שהוא עף, ניראה שהוא באמת צריך את הכסף. והבן שלו ניראה הרבה יותר נורמלי ממנו

ממתי ככה שופטים אם להעיף מישהו...

זאת הפעם הראשונה ששמעתי כזה דבר: "ניראה שהוא באמת צריך את הכסף" זה לא שיקול, וזה גם לא צריך להיות שיקול, במיוחד בתוכנית כמו הישרדות. זה גורם לי לחשוב, מישהו פעם בנאומי הסיכום בפיינל 2 אמר כזה דבר "אני ממש צריך את הכסף"? כי אם כן אז נראה לי שזה דווקא היה גורם למושבעים לא לרצות לתת לו. ועכשיו, התרשמותי מהפרק: סירי תותחית
, אני אומרת שוב... הגיע הזמן ששיין יעוף, נמאס לי ממנו. כרגע, הסיכוי הכי טוב של סירי זה ללכת לפיינל 2 עם אראס, הם שיחקו פחות או יותר את אותו משחק למרות שהוא יצא יותר טוב מכל הסיפור (פלש בק רייף וסטף). מדאיגה אותי דניאל, אם באמת ייצא לה לחבור לטרי
אז יכולה להיות בעיה.. ואולי אפילו הם ייצטרכו לשלוף אבנים, קצת מדאיג... בכל מקרה, נקווה לעוד פרק טוב!

go83

New member
טרי ידע למי ללכת...

הוא יודע שאין לו סיכוי מול סירי/אראס בפיינל 2 אז הוא פנה לדניאל (לפי הפרומו) כי הרוב כועסים עליה במושבעים. הוא בונה על הקולות של חברי השבט שלו +ברוס+שיין. לדעתי 90% שטרי יגיע לפיינל 2 בגלל שהחסינות זה על עמידות פיזית (מי נשבר ראשון) ולא נראה לי שדווקא העונה ישנו את זה.

נכון, יש לו סיכוי טוב עם דניאל...

אבל באותה מידה יש לו גם סיכוי טוב עם סירי, לא? (או שאני מעורפלת מידי מהסגידה אליה...) טרי בטוח יגיע לפיינל 2, אין סיכוי שפתאום הוא יפספס עכשיו אחרי שהיו הזדמנויות שהיה כדאי לו לפספס, מבחינה אסטרטגית... מזל שהוא טיפש!

אסל

New member
אני לא חושב שישלפו אבנים

בעונה 10 היה תיקו בפיינל 4 ולא שלפו אלא נתנו אתגר הבערה או משהו כזה. אין סיבה שעכשיו יחזרו לשיטה המזעזעת של אבנים.

למעלה