הישרדות 1209

אסל

New member
הישרדות 1209

הצליחו למתוח אותי היום, ורק כשהראו את כתיבת האות הראשונה A של ברוס, הבנתי שאוסטין הולך בבירור. פרק טוב בסה"כ, תוצאה של שילוב בין פסלון החסינות שהולך לאדם חזק כמו טרי, לבין העובדה שטרי נמצא בקבוצת המיעוט. אם הוא היה בקבוצת הרוב, זה היה הופך להיות סיפור טום נוסף. (אולי בסוף טרי יזכה, אבל זה לא יהיה בצורה שבה טום זכה) די איבדתי את הסימפטיה שלי לשיין; חשבתי שמעבר להיותו אדם עצבני וחסר-טקט, יש לו שכל. אם הוא עונה בכזו חופשיות לטרי בלי להבין את משמעות השאלה שלו, כנראה שהוא לא חושב יותר מדי, וחבל. חוץ מזה, לי נראה ברור (עוד לפני הפרק הזה) שכרגע שלוש הבנות של קסאייה נמצאות בעמדת הכוח, כשאראס וברוס מתנדנדים ושיין מבודד. לכן, די מטורף מצידו לחשוב שדווקא דניאל וברוס יהיו הראשונים לעוף בין השישה. מה הוא חושב, שכל הדרמות ביניהם ("give me back my son`s name" וכאלה) נעלמו לפתע? לא. אגב, מהסיבה הזו גם נראה לי בלתי-סביר שדניאל תלך על ההצעה של טרי ואוסטין; למה שהיא תחשוב שקורטני תפקיר אותה ותלך עם שיין? הוויכוח היום בתוך קסאייה היה מעניין, והעובדה שהוא הוכרע לטובת הבנות (קורטני וסירי לפחות, את דניאל לא שמענו בויכוח) גם מעניינת וגורמת למחשבות על העתיד. בסוף הריקאפ הראו קטעים מהעתיד, וביניהם הקטע שבו שיין אומר "I`ll turn the tables right now". זה בהחלט היה קטע מסקרן; אמנם אני לא סומך כרגע על האינטיליגנציה של שיין וגם לא על זו של ברוס, אבל אולי אראס חושב על משהו מעניין. השרשור המקורי

R e A

New member
זה היה פרק מתסכל כ"כ

רק המחשבה על זה שטרי יצליח להעיף מישהו מקאזיה עשתה אותי מאושר. הסוף כבר ידוע =\ והסוף הוא זה שתיסכל אותי. חבל על אוסטין=\ בכלל, חבל על לה מינה. אני בספק אם טרי יצליח לשרוד עוד הרבה ימים. אם אחרי כ"כ הרבה נסיונות, וכ"כ הרבה התנדנדויות של ברוס, הוא עדיין לא הצליח לשכנע מישהו מקאזיה לעבור אליהם, אני לא חושב שמישהו יסכים כבר לעבור אליו. אז החסינות תציל אותו פעם, פעמיים, אבל זה חייב להפסק מתישהו. הסיכוי היחיד שלו זה סכסוכים בתוך קאזיה. למרות שגם שם נראה לי ששום סכסוך כבר לא יפרק את השבט המעצבן הזה. אני חייב רק לציין כמה דברים. בהתחלה ממש, אבל ממש שנאתי את סירי. משהו בהתנהגות, באופי שלה הגעיל אותי. אבל עם הזמן התחלתי ממש לאהוב אותה. את הציוניות שלה בעיקר. היא שקטה, חכמה ויודעת שאסור להתערב בשיחות של הגדולים. היא עוד תזכה ואז זה יהיה ממש מצחיק... ברוס, עם כל ההערצה שלי אליו, מתחיל ממש לעצבן אותי. הוא לא יבין שלא סומכים עליו בקאזיה עד שלא יעיפו אותו?! ודניאל כוסית
מעצבנת, חכמה מדי, אבל כוסית
אוחח תעברי כבר ללה מינה!!!!

RedDevil17

New member
גם אני הייתי משוכנע שסאלי תלך

עד ה-A של ברוס. פרק נחמד כזה. אני לא מאמין שהגיעו בישראל כבר עד פרק 9. בסה"כ יש פיגור של שלושה שבועות מארה"ב. הראו את הריקאפ או שדילגו עליו?

אסל

New member
הראו, הראו. “medical emergency"

פתאום נזכרתי בזה. אני אתעצבן אם בסוף כל ההימורים שלי יילכו לעזאזל כי איזה מישהו (בטח טרי) יפונה מהמשחק. אני מעדיף לראות איך ההימורים שלי נכשלים בלי כוח עליון. [ולא, אל תגיד לי אם באמת מישהו עזב את המשחק; כן, אני מבין שלא חשבת, אבל רק להיות בטוח]

Fairywitch

New member
יופי, תודה על הספוילר בכותרת../images/Emo46.gif

מה כ"כ קשה להתאפק ולרשום רק בתוך ההודעה?

Oukami Kun

New member
חנה,

זה די בעיה שלך שלא ראית את הפרק. הוא כבר לא בגדר ספוילר יותר, אז...

Fairywitch

New member
אבל למה בכותרת?!

קודם כל- לא ידעתי שזה שודר בארץ. חוץ מזה- אני לא נכנסת להודעות. אבל כשזה ככה בכותרת, אז אני ישר רואה את זה

RedDevil17

New member
לא היתה לי סיבה לעשות את זה, אז

לא עשיתי את זה. אל תיכנסי לפורום אם עוד לא ראית את הפרק ששודר בארץ.

Fairywitch

New member
אני נכנסת לפורום בשביל עוד דברים-

למה לרשום מידע דווקא בכותרת? יש מספיק מקום בהודעה
כאילו, אתה לא חייב, זה נכון- אבל זה יכול היה להיות נחמד. לא נורא- אני יודעת עכשיו את מי לא העיפו, אבל לא את מי כן

RedDevil17

New member
אני אשתדל לזכור...

כלומר, פשוט לא שמעתי אף פעם על מישהו שעושה את זה, את מבינה? אם זה ממש חשוב לך, הייתי ממליץ לך להתרחק כמה שאת יכולה, כי את עלולה להיתקל בספוילר. אם זה לא קריטי, אז סבבה. החלטה שלך.

Fairywitch

New member
חשבתי על זה שוב- ואני מתנצלת../images/Emo10.gif

לא ידעתי שזה כבר שודר בארץ, והתעצבנתי לא בצדק.

RedDevil17

New member
אה, שטויות.

מיסטי - ערבוב בין ג'נה מורסקה לאמבר ברקיץ':

למעלה