הישרדות 12.10

• פותח הנושא vand
  • פורסם בתאריך

vand

New member
הישרדות 12.10

פרק טוב אבל צפוי למדי. אחרי כל הניסיונות להעביר אנשים לצד של טרי וסאלי היה ברור שהפעם זה כבר לא יצליח. מה שכן עכשיו הולך להיות ממש מעניין כי אם טרי לא יזכה בחסינות אני בטוח שאראס ושיין יפחדו להעיף אותו בנוסף יש גם סיכוי שטרי כן יזכה שוב בחסינות וגם זה ממש יהיה מעניין כי ייוצרו סכסוכים פנימיים בשבט.

שירלי113

New member
כן לדעתי

זה היה די צפוי שסאלי תעזוב כי אין מצב שטרי וסאלי היו מצליחים להעביר אליהם מישהו....בגלל שאני כבר יודעת מי הפיינל פור כבר נראה לי שאני יודעת מי יעוף בפעם הבאה..אבל היה פרק נחמד מאוד!

קובי221

New member
פרק יפה.

אני כבר מחכה לרגע שטרי לא יזכה בחסינות ויעוף לעזאזל. <בעצם תתבזבז החסינות> אמממ... נתחיל מהמודחת סאלי
. לדעתי טרי כ"כ מאניק, נראה כאילו הוא מבטיח להם את החסינות אבל הוא בסוף לא נותן. חבל מאוד שסאלי הלכה הבית. ועוד אני תכננתי על ברית בנות
. המשימה של הדגלים הייתה מעולה, נורא אהבתי אותה. מסכנים הקבוצה של דניאל שכל פעם הפילו דגל וזה הרס את התחרות. המשימה על החסינות הייתה טובה, והכי הורגת, איך כולם בלסו המבורגרים- קרעו אותי. לדעתי, אראס עשה בשכל שהוא ניסה לזכות באליל, הוא באמת היה בסכנה אם היו משתמשים בחסינות האי. היה חבל לי שסאלי עפה. היא הייתה כ"כ חמודה. והסיפור המרגש שלה... לסיום, סירי היא נחש. כ"כ בא לי שהיא תהיה בפיינל פור.

chocolate4

New member
ממש חבל מי שעף..

אל תכתבו תשם בכותרת..לא ראיתי תפרק עדיין.. אבל לא חשוב כבר:) ממש חבל שסאלי עפה..

galoosh33

New member
צפוי!

כמה מסקנות- 1. קודם כל, פרק די צפוי. זה היה ברור שטרי ויכולת השכנוע המוזרה שלו (?) לא יצליח להעביר אף אחד לצד שלו ושל סאלי. 2. טרי מניאק. כל פעם הוא משחק על הקלף הזה של פסלון החסינות, וסתם מטפח אשליות. ככה זה היה עם אוסטין ואותו הדבר עם סאלי. הוא סתם מנסה לשחק אותה נחמד, כשבעצם הוא לא.. זה לא שאני מאשימה אותו כי זה רעיון דפוק לוותר על הפסלון, אבל לפחות שלא סתם יתן תחושה שיש סיכוי שהוא יעשה את זה! 3. קשה לי להאמין שטרי ינצח. הדרך היחידה שלו עכשיו היא להפסיד רק עוד חסינות אחת עד סוף המשחק.. קשה לי להאמין שיצליח. 4. את האמת? זה די מצחיק איך הוא מצליח לקרקס שם את כולם! יותר טוב מטום! 5. אני אומרת שבסוף יהיה משהו עם הבנות שנותרו... אם יהיה להם שכל לשחק ככה ולהעיף את אראס ואז את שיין. פרק הבא נראה לי שאראס עף. ועכשיו שאלה- בהנחה שטרי באמת מנצח את כל התחרויות חסינות (!!?!) ומגיע ככה לפיינל טו. עדיין יש לו את הפסלון. הוא באמת יכול להשתמש בו וככה לנצח??? קשה לי להאמין שירשו לו, אבל מצד שני הוא טוב- די מגיע לו...

קזאיה שולטים!

שיין והשטויות שלו. הוא לא יודע לאבחן לעצמו לבד את הדברים הכי פשוטים? כאילו,מה הקטע? מסכנה סירי. כזה מחזה מזעזע לעיניים. אני שונאת את טרי,ועכשיו סאלי עפה,הרבה יותר טוב. אני מקווה שקזאיה ישמרו על האחדות,ינסו להעיף את טרי כשלא תהיה לו חסינות ואז בפעם אחרת שלא תהיה לו חסינות,יעיפו אותו. נמאס לי. הוא פשוט שחצן מדי ומעצבן מדי. ארררג. אני גם היית משתתפת באתגר ולא אוכלת.

למעלה