הישרדות 1113

קקטוסץ

New member
הישרדות 1113

איזה פרק מעולה. סינדי הייתה הפייבוריטית שלי זה זמן מה. מצד אחד, הבחירה שלה לשמור את המכונית מובנת. רייף ודני יצאו יפי נפש, קנאים, קטנוניים ומתלוננים. אז לא נתנו להם מכונית. מי ישמע. רק אל תלכו לפינה לבכות. איך מכונית מעוורת בני אדם. רייף פשוט מגיע לשיאים חדשים של צדקנות וגועל. אם הוא או דני ייזכו זה יהיה בעיקר מבאס. ואם לידיה תזכה... אז בכלל גוועלד. חוש הומור נפלא. מצד שני, נניח והייתה מביאה את המכונית לארבעת האחרים אולי הייתה נכנסת לפיינל-פור ומצליחה לזכות בחסינות או לכרות ברית חזקה יותר עם סטפני. אין לדעת. לטעמי שחקני הישרדות צריכים סטירת השכמה בכל הנוגע לצדקנות המזוייפת שלהם. סטפני בגדה בכל ברית וברית והיא קידמה את עצמה יפה מאוד במשחק בזכות זה. מכל הארבעה אין אחד שהייתי רוצה לראות זוכה במיליון אבל אם חייבים אז סטפני. לדני פשוט הולך ולידיה כל-כך מתחת לראדר שהראדר בכלל לא זוכר שהיא קיימת. מעבר לזה, מעניין לראות אם סטפני תפנה ללידיה (הבחירה ההגיונית) או לרייף. ברור לי שהיא לא תרצה ללכת עם דני אבל אם דני או רייף ייזכו בחסינות זה יהיה מאוד מאוד מעניין. אולי אפילו סטף תעוף. משפט היציאה של סינדי היה מנצח. ווינרית. (תנועת היד של גא'ד בסוף נראתה לי כמו "הכנסת להם")

Dym

New member
my 2 cents

אני דווקא לא אהבתי לא את סינדי ( מצד שני, אחותה מינדי...
אני יודע שהן אמורות להיות תאומות, אבל הן לא דומות בכלל), ולא את משפט הסיום שלה. האתגרים גם לא היו משהו - זה נראה כאילו נגמרו להם הרעיונות והם רק חוזרים על אתגרים שכבר היו. מבחינת הארבע שנותרו, כל עוד לידיה לא תזכה (פשוט לא מגיע לה) אין לי מישהי מועדפת. אולי סטף בקצת.. בכלל, בעונה הזו לא היו שחקנים מי יודע מה. אין שם אף אחד שהשאיר עלי רושם מיוחד; אם כבר, אז היו שחקנים מעצבנים (כמו ג'אד, עם ה-"man" שלו). לעומת זאת, בעונה 12...

Sole Survivor

New member
ג'ימי ג'אד וסינדי+ספוילר לפרק הסיום

במשפטי הסיום שלהם לשבט הראו שהם ממש לא משחקים בכבוד... וסינדי בהחלט היתה בקונפליקט אני דווקא כן הייתי מאמינה אם רייף היה בקונפילקט הזה הוא היה עושה מה שאמר (ראה פרק סיום) זה הכל עניין של חינוך והשקפת עולם סטפני וסינדי הם לא קבוצתיות ועל סטפני היה אפשר לראות את זה כבר בפרק הראשון של פלאו שקפצה למים לפני כולם

Ulong

New member
1113: חבורה של קנאים

היה פרק יפה! סינדי מבחינתי נהגה בדרך הנכונה, המכונית שווה הרבה כסף ולא הייתה סיבה שהיא תחלק לאנשים "זרים" מכוניות ולצאת עוד בלי כלום. סטפני עוד לקחה את זה בסדר שסינדי לקחה את המכונית אבל דני ורייף.. זה היה פשוט מזעזע! צמד היפי נפש האלו מעמידים פנים שהם לא היו נוהגים כמוה. אין מה לומר כ"כ על לידיה שלא נאמר, היא יוצאת מן ההפקר ולכן היא ניצלת טרייבל אחרי טרייבל. כמו שהיא הכריזה בפרק שעבר בדיוק: "אני כאן אם מישהו צריך את הקול שלי"- אין לה באמת עמוד שדרה.

Dym

New member
גם אני הייתי לוקח את האוטו

קל להגיד שהיית נותן את המכוניות לשאר, כשאתה לא צריך להתמודד עם ההחלטה במקום... בכל אופן, "קללת הרכב" ממשיכה להתקיים..

Nameless One

New member
מעניין אם סינדי ידעה על המיסים שהיא

תצטרך לשלם על המכונית הזאת, אני לא חושב שיש לה אפילו כסף לשלם על זה, בטח בסוף לקחה את הפרס הכספי במקום...

O r a c l e

New member
יפי נפש היא אכן המילה השולטת

רייף עולה לי על העצבים! אווווווווווף... הקטע של ההומו ממש עיצבן אותי היום- הוא כל כך משחק אותה החברה הכי טובה של כולן שזה מביא לי בחילה... אני מעדיף את קובי מפאלאו. כל הצדקנות הזאת היום הייתה מבחילה... "אני הייתי ישר נותן לארבעת האחרים מכוניות" ידה ידה ידה בלה בלה בלה... סינדי עשתה את הדבר הנכון! בסוף ברור שהיו נפטרים ממנה והיא הייתה נשארת בלי מכונית ובלי מיליון. צריך לשמור על התחת שלך. ודני נראה יל בכלל הנהנה לכל מה שרייף אמר רק כדי להעביר אותו לצד שלה- שזאת אסטרטגיה מעולה כי הוא התרחק מסטף והתקרב אליה. אני בטוח שדני הייתה שומרת את המכונית- וגם רייף! קל להגיד שאתה היית נותן אם אתה לא במצב הזה. לפחות סטף הייתה אמיתית. ואני כבר קיוויתי שסינדי וסטף תגענה ביחד לסוף... עכשיו סטף היא הפייבוריטית היחידה שלי (היא תמיד הייתה פייבוריטית אבל עכשיו אני פשוט לא סובל את האחרים). רק שרייף לא יזכה! כל אחד חוץ ממנו... אני עכשיו מקווה שדני וסטף יגיעו לסוף- תמיד חיבבתי את דני ונראה לי שהיא משחקת את המשחק חזק אבל בשקט! עובדה- בובי ג'ון, ברנדון וגארי בכלל לא היו נתונים לויכוח בהעפה- והיא איכשהו מצליחה לחמוק בין החריצים... אני ממש מחכה לסיום! ליאור

אסל

New member
רייף פשוט יצור מוזר.

אני לא מצליח להבין את הקטע שלו, הוא מדבר לפעמים בצורה שמבהירה שהאיש מבין את המשחק לא רע בכלל; אז מה לעזאזל כל היציאות האלה- שנאמרות גם במונולוגים מול המצלמה, ולכן אני אניח שהן אמיתיות? מה זה הקשקוש הזה, שהוא לא היה חושב אפילו והיה מעדיף את טובת האחרים על טובתו? אני הייתי מתלבט מעט אולי לפני שהייתי עושה מה שסינדי עשתה- וזה מסיבה של שיקול תועלתני; צריך וואחד ביצים כדי לוותר על מכונית שכבר זכיתי בה מתוך הימור שזה ישתלם עד כדי הבאת ניצחון. אבל אני לא מאמין שהיה לי את האומץ הזה/הטיפשות הזו, והייתי עושה מעשה סינדי בסוף. עוד הערה- רציתי לציין שזו העונה שבה הפיינליסטים הם אולי האנשים הכי פחות נבונים שהיו- לא מנקודת-מבט של שחקנים, אלא מנקודת-מבט של בנאדם שהייתי מדבר איתו סתם ברחוב ולא חושב "וואו, איזה מטומטם הוא". בעונה 10 היו טום ואיאן- שאצל שניהם (למרות שאיאן היה במצב מנטלי רע לקראת הסוף) אפשר היה לזהות תבונה. בעונה 9 הייתה את סקאוט. בעונה 8 הייתה שיאן. בעונה 7 אני חושב שפיירפליי ברגעי פיכחות יכול היה להיות כזה (למרות שאני לא בטוח), ואולי גם סנדרה. כאן- רייף, סטפני (אני מחבב אותה אבל חכמה גדולה היא לא נראית), דני ולידיה (שבינתיים לא ראיתי ממנה משפט אחד שמעיד על שכל- הגעה שלה לפיינל 2 באמת תהיה ניצחון המזל הטהור) לא נראים משהו. בכל מקרה, רציתי להמר על הפיינל 4 אבל אז נכנסתי בטעות לספויילר שכלל את זהות הזוכה (כנראה) בחסינות בפיינל 4, אז אני עלול להיות מוטה לכיוון מסויים. אז לגבי הפיינל 2, אני אכתוב עכשיו חלק מההימורים האפשריים ואולי אח"כ את ההמשך. המושבעים עד עכשיו- בובי ג'ון, ג'יימי, גארי, ג'אד, סינדי. סטפני- רייף: לרייף יש כנראה את בובי ג'ון ואת ג'אד, אם ישחק בקלפים נכון גם את לידיה ואת דני. אני מניח שלסטפני יהיה את גארי. כלומר, הסיכויים של רייף טובים מאוד. סטפני-דני: דני תקבל כנראה את בובי ג'ון ואת ג'אד; גארי, למרות שהיה בעל-ברית של דני רוב המשחק, יעדיף להצביע לראויה יותר וזו סטף. אני נוטה להאמין שג'יימי גם יהיה בסוף בצד של ההצבעה לראויה. רייף ולידיה מאוד קשים להערכה במצב כזה, סינדי לדעתי תלך עם סטף. לצערי, אני פסימי ונוטה להמר על דני כמנצחת בגמר כזה. אמשיך אחר-כך

RedDevil17

New member
אחרי הגמר, תיכנס לאתר של CBS

ותקרא את הבלוגים של סקאוט על העונה. גם אני בזמן ונואטו חשבתי שזו אישה מבוגרת וחכמה כזו, אבל מסתבר שהיא סתם נאד נפוח היפית. ואגב, מבחינת המשחק נטו - כל הפיינל פור היו בסדר גמור. אולי חוץ מסטפני.

Dym

New member
../images/Emo58.gif מעליי (?)

כשאתה כותב על ההימור שלך בפיינל 2, האם אתה שם את אחת הדמויות פעמיים בגלל שקראת ספוילר עליה, והדמות שאתה לא מציין בכלל תעוף ראשונה מפיינל 4...? אם כן, אז זה ספוילר עצבני. אם זה רק הניחוש שלך, אז טעות שלי וסליחה.

אסל

New member
לא יודע למה אתה מתכוון,

ולא נכנסתי להודעה שלך מחשש ספויילר. בכל מקרה, אני לא יודע מה קורה בהמשך, אז אם במקרה כתבתי שם משהו שקולע למה שקרה במציאות- זה ניחוש ולא ידיעה.

n l m

New member
הוא מתכוון

שאמרת שאתה יודע מי זכה בחסינות בפיינל 4 אתה ניחשת 3 אנשים לפיינל 2 מה שאומר שבטוח אחד מהם זכה בחסינות ועובר לפיינל 3 קצת קטנוני לפי דעתי אבל כנראה יש אנשים שזה מפריע להם.

אסל

New member
תודה לnlm. תשובה (בלי ספויילר):

שמתי את שלושת הראשונים שעברו לי בראש, כשהכוונה הייתה לכתוב באותה הודעה את כל הגמרים הפוטנציאליים מתוך כל ארבעת הפיינליסטים. לא המשכתי מעבר לשלושה סתם כי נמאס לי, ואין לזה קשר למה שאני יודע. חוץ מזה, כ-ל מה שאני יודע זה שכתבו שם בשרשור המקורי שבפרומו שנתנו אז באתר של CBS הם מסגירים למעשה את זהות הזוכה באתגר של הפיינל4, שום דבר חוץ מזה. (ואני לא אקרא לשאלה קטנונית, כי גם אני הייתי יכול קטנוני באותה מידה בקשר לספויילרים, ואף עשיתי זאת בעבר)

לא בפרומו באתר

בפרק עצמו ששודר במוצ"ש יכולת לראות מי זוכה בחסינות בפיינל 4. זה מופיע בחלק של "בפרק הבא בהישרדות..."

אסל

New member
אוקיי, מוזר...

מה, זה היה לשבריר שנייה או משהו? ושטפו אותם על זה אח"כ?

לא. לא לשבריר שנייה ולא שטפו אותם

כנראה שממש נמאס להם להשקיע בתוכנית. בתוכנית הבוקר של רג'יס וקלי ריפה אירחו יום למחרת הגמר את המנצח/ת וכבר ביום חמישי (4 ימים לפני) הם חשפו את הזהות של המנצח/ת בפרומו שבישר על "ביום שני יתארח/תתארח המנצח/ת של הישרדות 11" ואז הראו תמונה. ולא. לא שטפו אותם. ולא, זה מוזר. זו פאשלה. (יש עוד גרסה שבפרומו הראו את הפיינל 2. שוין. זה גם סוג של ספוילר
)

למעלה