הישרדות 1105

אסל

New member
הישרדות 1105

השרשור המקורי מה, בגלל שהוא מעצבן הם העדיפו להעיף אותו ולהישאר ב3-3 כשממול יש להם בחורה צולעת, שחקן פוטבול מתחזה והומו? (מבחינתם, לא מבחינתי) מוזר. אולי עוד תובנות אחרי משמרת שלישית.

אסל

New member
באמת מאוד מוזר.

גורם לי לחשוב שמישהו לא מספר כאן משהו. אז הבחור מדבר הרבה ומעצבן, בסדר (הקטע שהוא דיבר על השדיים של החברה שלו...מעניין איך היא הגיבה). אבל כשנאקום המקוריים נמצאים ב4-3 מול יאשה המקוריים, זה מה שמשפיע עליהם? זה שהוא מעצבן? בעיקר כשבקבוצה שמולם יש להם אישה עם בעיית צליעה מסויימת ואת ברנדון שלא ראיתי שהוא מעולה בקטע הספורטיבי, ושניהם בטח פחות מועילים לשבט באתגרים מכל הארבעה לשעבר של נאקום (כולל בלייק). וגארי, שדני יודעת שהוא משקר, לא מהווה מטרה? בקיצור, היה לי די ברור שבריאן הולך (לצערי) ומאוד הופתעתי ושמחתי בסוף, זה כל מה שאני יכול להגיד. וסטפני- אני לא יודע, נראה לי שמנסים להמאיס אותה שם, להראות אותה כל שוט אפשרי עם פנים מבואסות, זה באמת לא עסק.

maya567

New member
אתה מתכוון לבריאן

לא לברנדון. ובריאן זה טלוויזיה טובה. אז אמנם זה לא היה שיקול, אבל זה טוב לנו.

הקטע הטוב של הפרק

לידיה רוקדת את ריקוד הפנקייק (שג'יימי לימד אותה!) וסטפני יושבת בצד ומוחאת לה כפיים. סטפני פשוט מלכה
, תרתי משמע

אמברוש

New member
אלוהים איזה מטומטמת דני!

למה היא הצביעה לבלייק אם היא יודעת שהם ביתרון מספרי.. מה בגלל שהוא מדבר על עצמו יותר מדי ? אז מה הוא נכס לקבוצה יותר מבריאן או ג'יימי.. אני לא מבינה את ההיגיון בהצבעה הזו באמת שלא... ונראה לי שזה ישחק נגדם בעתיד לפי מה שראיתי שקרה לאיימי בפרק הבא. אני מקווה שיאשה יזכו בחסינות! כבר נמאס לי מסטפני! כשהקבוצה שלה מפסידה אז זו קבוצה מחורבנת אבל כשהם מנצחים אז זו אחלה קבוצה ובלה בלה.. כשנוח לה יש לה אחלה קבוצה וכשלא היא מאשימה אנשים אחרים... וואי בקשר לג'יימי באתגר פרס איזה מסכן.. למרות שרציתי שיאשה ינצחו אבל לא בכזאתי תבוסה... ריחמתי עליו קצת..

למעלה