הישרדות 11

deadly alliance

New member
הישרדות 11../images/Emo58.gif

זה נראה כמו העונה הכי מגניבה מי שלא יודע העונה החדשה צהיה בגותמלה ישתתפו 18 (לא כמו עונות 1-7) המתחרים בפעם הראשונה בהישרדות יכלו להקים מחנה בין הסרידים ולא כמו יער, איי וסופרי (3) והמקום מגניב ויש לי הרגשה שהמשימות יהיו מקוריות בגלל ההיסתוריה של המיה.

TheCharm

New member
בין הסרידים? ../images/Emo58.gifהישרדות10+11

אני מבין שלא אהבו האנשים את הרעיון של 20, אז חוזרים ל-18...

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif אני דווקא לא חושב

שלא אהבו את הרעיון, פשוט כל הרעיון של 20 אנשים בשבט היה כדי שיהיה את בחירת השבטים ביום השלישי בה 2 עפים מן המשחק, שאגב זה לא כל כך שונה מכל עונה רגילה בה תמיד יש 2 אנשים שמשמשים "מחליפים" במקרה ומישהו אחר לא יכול להשתתף בתוכנית. אגב, באתר של הסידרה מצויין שגם העונה יהיו 20 שורדים אבל אני מאמין שזו טעות מצידם: www.cbs.com/primetime/survivor11

אילקו

New member
../images/Emo58.gif

אבל זה נורא שונה לדעת שאתה מחליף למקרה שברגע האחרון מישהו לא יכול לעומת לבוא למשחק לשחק יומיים שלושה ואז שלא ייבחרו אותך

deadly alliance

New member
מה כתוב באתר על הישרדות (ספוילר)

Hidden deep in the rainforest of Central America, stand the ruins of an ancient civilization that once prospered and then vanished. These were the Maya people and this is the country of Guatemala. These stunning cities of the past stand as clues to a mystery thousands of years old. While Europe was in the dark ages, it was the Maya who harnessed the knowledge of the stars and the celestial movements to create a mystical union of man, nature and the Gods. It was a world of great kings, elaborate ceremonies, fierce battles and even human sacrifice. 18 Survivors will be marooned within this mysterious and rugged terrain. For the first time, the castaways will actually live within the ruins of a vanished civilization and they will be forced to embrace the ancient Maya lifestyle. Join us this fall as the adventure continues with Survivor: Guatemala, The Maya Empire.

אילקו

New member
../images/Emo58.gif

זה בדיוק מה שג'ף אמר בפרומו שהיה לעונה הזאתי בריוניון של עונה 10

Nameless One

New member
מממ...

באתר כתוב ככה: Deprived of basic comforts, exposed to the harsh natural elements, your fate at the mercy of strangers…who would you become? For 39 days, 20 strangers will be stranded together and forced to carve out a new existence... שוב, טעות שלהם כנראה. וטינה הודתה בריוניין (או בתוכנית שלאחר מכן?) שהיא הייתה אחת מהמחליפות.

Silly LoveSong

New member
../images/Emo58.gifדווקא לא אהבתי...../images/Emo4.gif

נו באמת, לחיות בתוך מבני המאיה? לא מספיק הם הורסים ומזהמים את הטבע הפראי בכל משחק, עכשיו הם גם רוצים להרוס מבנים היסטוריים מתקופה כל כך קדומה???

deadly alliance

New member
../images/Emo58.gif

הכוונה היא בסרידים דברים שכבר נהרסו ואיך הם הרסו את הטבע חוץ מה10000000 עיצים בכול עונה אבל זה בארך זהו

Silly LoveSong

New member
אם כבר אז "שרידים"

ולא, הם לא "נהרסו". שרידי המאיה חיים וקיימים. זהו אתר ארכאולוגי חשוב לאנושות. אני לא מבינה איך אישרו להם בכלל לעשות את זה שם...

Uri04

New member
../images/Emo58.gif זה לא קטע של להרוס...

זה קטע של ניצול ציני של אתר ארכיאולוגי לטובת תכנית טלוויזיה ממוסחרת; זה יותר גרוע מניצול ציני של ספינה יפנית טבועה לטובת תחרות בקבוקי ה'סאקי' בפאלאו. דיי מצמרר כשחושבים על זה. ו-Deadly Alliance, לך וקרא כמה ספרים, זה אולי ישפר את שגיאות הכתיב האיומות שלך.

deadly alliance

New member
לך תחון סומום../images/Emo58.gif

אלף כול זה שמשתמשים באזור ובחלקים שנהרסו לא הורס או הופך את זה לניצול ציני ב: אז אני קצת דיסלקצי אז מה אני קורה כמו כולם וג: מיאיפו מטוס יפני הפך לאזור ארכיולוגי וד ובכי חשוב לך לעזזל

RedDevil16

New member
לא שההודעה שלך לא נשמעת

מדהימה, אבל אתה לא חושב שאתה -טיפה'לה- מגזים? זה לא כאילו שהם משאירים שם שקיות במבה. CBS עוברים בימים שאחרי סיום התכנית על האיזור ומשאירים אותו לא-נגוע. אף שורד, אפילו אלייזה, לא יכול לגרום נזק לעתיקות עצמן.

Silly LoveSong

New member
מאיפה אתה יודע את זה?

עולה להם כל כך הרבה כסף בשביל להפיק את התוכנית הזאת, אז שהם יבזבזו גם כסף בשביל לנקות אחריהם באופן יסודי? אני בספק. חוץ מזה השורדים עצמם גורמים נזק בכריתת עצים והרס המאזן האקולוגי (תפסית חיות בר למשל). אני בספק אם ההפקה שותלת עצים חדשים אחרי סוף התוכנית.

למעלה