הישרדות 1006

הציניקן

New member
הישרדות 1006

עונה מוזרה, שמפריכה כל מיני טענות שאנשים (כולל אני) העלו כאן על זה שאם לא יתוכנן שום טוויסט ומרק בורנט יראה פתאום איזה פאגונגינג מטורף, הוא ימציא על המקום טוויסט כדי לרענן את האווירה. גם אם בשבוע הבא יהיה טוויסט גדול או משהו, אחרי שבאולונג נשארו 3 אנשים, אפשר לומר- ההפקה נשארה עם תוכנית-המשחק שלה, ומה שיהיה יהיה. אני מקווה שהקואליציות בקורור יעשו את המצב מעניין במיזוג עוד לפני איזה פאגונגינג משעמם של האולונגים, שייקח שניים- שלושה פרקים מייגעים. לגבי אולונג היום- אני מודה שפספסתי חלק מהתככים לפני ישיבת המועצה, אז אני לא בטוח מי הצביע למי ולמה (עוד לא הסתכלתי בשרשור המקורי שנמצא כאן, אולי שם תהיה התשובה). מה שאני יכול לומר זה שאני שמח שג'יימס הלך, שהוא היה שחצן בצורה מעצבנת, ושבעיקר ריתקה אותי העובדה שהוא נראה מופתע מזה שבכלל אמרו את השם שלו בהצבעה- כאילו, בסה"כ היית היום אשם לגמרי בהפסד של השבט שלך. אני גם חושב שג'יימס היה החלש ביותר בשבט בסה"כ עד עכשיו (הוא גם הפסיד את הקרב עם ההורדות למים לקובי), וזאת הייתה סיבה מספיק טובה בשביל כל שלושת האחרים להעיף אותו. כי כשיש לשבט ארבעה אנשים, הם צריכים להתרכז באיך לא להפוך לשניים בשבוע הבא ולא בטקטיקה אישית- זה פשוט לא חכם. בכל מקרה סטף הייתה, כרגיל, הכי חכמה. כנראה שהיא הפייבוריטית שלי בעונה הזאת. וסוף סוף ג'אנו עשתה את הדבר הזה שפותחים את הפה ומזיזים את השפתיים ויוצא קול שתואם את תנועות השפתיים, ושמעתי את מה שיצא ורציתי להגיד לה: "אוי אוי אוי! קשה לי רע לי אני לא יכולה יותר!" אני עדיין מחכה להופעת בכורה של ג'ן; ובגלל שנראה כרגע, לפי מערך-הכוחות המסתמן, שהיא יכולה להישאר עד קרוב לסוף (לפחות הפיינל 6), העובדה שלא שומעים אותה בכלל די מעצבנת.

הציניקן

New member
שתי הערות:

א. כן, שני ה"כאן"ים מובילים לאותו קישור, וסליחה. ב. אני מודה שכשאני קורא את השרשור המקורי שבו כולם חושבים שסטפני התנהגה בצורה מטומטמת, זה קצת מערער לי את הביטחון, כי כאמור לא ראיתי את כל מה שהלך לפני הישיבה עצמה. אז אני שם את הדברים בעירבון מוגבל, ובכל מקרה- בסה"כ סטף הפייבוריטית שלי בינתיים, גם אם היא כשלה הפרק (ואני לא בטוח שהיא כשלה).

Hadas 87

New member
אני לגמרי מסכימה איתך!

וסטפני היום בכלל לא נכשלה! בדיוק להפך! היא זו שהביאה את הנצחון בתחרות הפרס! היא לא פספסה אף קליעה אחת!!! וג'יימס, אגב, החמיץ את כולן! באמת הוא הכי פחות טוב בשבט... וסטפני היום בכלל לא נכשלה! בדיוק להפך! היא זו שהביאה את הנצחון. וסטפני הפייבורטית גם שלי. היא כזו שקאלית! חבל אבל שהיא שיקרה. זה עשה לי קצת רע, כי חשבתי שהיא שונה.

סטפני לא נכשלה בכלל.

גם כמו שהדס אמרה - היא הייתה הכי טובה באתגר הפרס. וגם, לדעתי, היא נהגה חכם אסטרטגית, כמו שאמרתי בשרשור המקורי - מאיפה לה לדעת שבובי ג'ון לא יבגוד בה? אז היא לא רצתה להסתכן בכך כי אם הוא היה מצביע יחד עם איברהים נגדה, היא נגד ג'יימס וג'יימס נגד איברהים, אז היא הייתה עפה.

RedDevil17

New member
בלה בלה.

היא אף-פעם לא הסבירה את זה ככה. היא אמרה שהיא לא רצתה ישר לבגוד בג'יימס, אלא לבדוק שיש תיקו קודם. אני גם אוהב אותה, אבל האסטרטגיה שלה בפרק הזה היתה פאתטית.

shiran2020

New member
../images/Emo41.gifהישרדות !! פרק6 ../images/Emo41.gif

בסך הכול הפרק היה די מעניין... אהבתי איך שקובי והשניה עשו עם הגרביים חיקויים של בובי ג'ון והשניה (חח אני לא ממש זוכרת שמות) ... קורור - מבינים סוף סוף איך זה להפסיד ולהרגיש רע.. למרות שנראה לי שהם הרגישו רע בגלל הסופה ולא היה אכפת להם בגלל ההפסד... אחרי זה הם זכו בחסינות (כרגיל).. שנו קצת?! אולונג - קבוצה טובה.. עם מזל רע.. ג'ימס עיצבן אותי שימו לב שבכמה אתגרים הוא אמר לקבוצה לעשות ככה וככה ובסוף הם לא זכו .. סטף הפייבוריטית. עשתה עבודה טובה.. אני מקווה שבובי ג'ון לא יבגוד בה.. שראיתי את המדוזות נבהלתי חחח ואז התלהבתי.. כי אם רואים מדוזה פה כולם רצים קילומטר ממנה ... בקיצור פרק נחמד... ולמה אולונג נשארו 3? מה הקטע של העונה? אני בטוחה בפרק הבא יהיה מיזוג...

גואטה 18

New member
כמה שאלות..

1.האם יש מישהו מוסלמי בהישרדות? 2.האם יש יהודים? 3.יש הומואים\לסביות? 4.כמה פרקים יש לעונה הזו? תודה רבה לעונים...

RedDevil17

New member
תשובות

1. כן, איברהים. 2. כן, קארין. 3. כן, קובי. 4. 14 (כולל הגמר שהוא פרק כפול) + האיחוד

הישרדות 1006

פרק נחמד... עצבן אותי ג'יימס שהיה לו חשוב יותר לסדר את הטוגה שלו מאשר להוסיף עוד כמה קשרים לתיבה... פשוט מעצבן ומגיע לו שעף! אולונג יושב על הכתפיים של סטפני! היא וטיפה גם בובי ג'ון שומרים על רמה מסויימת של השבט כדי שלא יראה לגמרי מגוחך. קרין קצת עצבנה אותי עם זה שהיא העירה על קייטי שהיא עושה דברים שנחשבים "מותרות".... כאילו מה? הם צריכים רק לעבוד ולתחזק את השבט ולהיות מרוכזים רק במשחק?? תחיי קצתתתתת אהבתי את הפרס של האתגר המקום מדהים!! זהו בעיקרון

Sole Survivor

New member
פרק 6

אולונ גלא משנה מה הם השבט הכי מגוחך בתולדות השרדות נראה לי הם עושים תחרות משלהם מי שישאר אחרון בשבט חבל באמת על בובי ג'ון וסטפני שהיו בשבט הזה הייתי מחלפיה אותם אם חלק מקורור

למעלה