הישרדות 1004

Sole Survivor

New member
../images/Emo26.gif

קודם כל אני בת....שיחקתי בהשרדות וירטואלית איתך אז חבל שאתה לא זוכר וכמו שכתבתי בהודעה שלי השרשור בפתיחת עונה אז מישהו כתב בגלל ריבוי האנשים מקליפורניה אז שזאת היתה שיטת הליהוק. אין לי מושג מי בפועל כן הגיש טופס או לא כשאני אעבוד בסיביאס אני הודיע לך...

ofofofof

New member
יכלת לחסוך לי את הגישה הזאת..

כתבתי "אתה יודעים" וזה היה אמור להיות "אתם יודעים" כי בהתחלה מישהו אחר כתב משו על הנושא אז פניתי לשניכם. אני מאוד מצטער שטעיתי באות אחת
וגם בהמשך ההודעה - יכלת להגיד "אנחנו לא באמת יודעים, רק מניחים", בלי כל הקטע.. אבל זה לא באמת משנה. תודה על המידע בכל מקרה
ואני באמת לא זוכר כלום מההישרדות הוירטואלית, אבל אני יודע שאת בת ואם אני לא טועה קוראים לך גילת, אבל פה יכול להיות שאני כבר מתבלבל. אה ואם כבר אנחנו קטנונים - *אודיע

Doji

New member
../images/Emo58.gif 1304

פרק טוב. פרוורטי סיכמה עם נייט שהם ביחד ובהצבעה הם הצביעו לאנשים שונים. מעניין אם זה הסוף של השותפות הזאת. לא זמן טוב להעיף את אחד הסוסים של השבט. הבנות היו צריכות להתאפק קצת. הבת שהכי הפסידה מהמהלך היא פרוורטי, כי גם אם היה נוצר מצב של התאחדות של הבנים להעיף את הבנות, היא היתה מסתפחת לבנים, גם בזכות הקשר עם נייט וגם בזכות הפלירטוטים שלה. הקטע עם הגוזל היה נורא. לא מבין איך הם כולם עמדו והתבוננו כשקאבוי האדיוט טיפס על העץ ואף אחד לא צעק עליו לעוף משם ולא לגעת בקן. מעניין אם אחרי שהחזירו את הקן למקום הגוזל שרד. קאבוי וג'סיקה (פליקה) מתחילים להיראות אותו דבר, אותן מחוות של תנועות גוף, אותו קש שהם לועסים בפה, אפילו יש דימיון בשיער פתאום.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 1304

נהנתי מהפרק, אבל אין לי יותר מדי מה להגיב. האירוע היחיד בפרק שגרם לי לרגשות עזים היה האפרוח המסכן בידיו של ג'ונתן. וגם אצלי התחילה לחלוחית קלה בזווית העין... אה ואקסייל איילנד נהיה כל כך מיותר. גם כשקנדיס וגם היום כשאדם ביקרו שם לא הראו לנו כלום...

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אכן, אקסייל איילנד נהיה מיותר. מה שיכול להיות מעניין זה אם יהיו שם שני אנשים, אחד מכל שבט. או יותר משני אנשים. ככה אפשר לעשות בריתות בין-שבטיות עוד לפני האיחוד, או לפחות להכיר קצת אנשים מחוץ לשבט שלך. וזה באמת יכולהיות מעניין, ולדעתי בשביל זה צריך לנצל את אקסייל איילנד. אני מת על פרבאטי. היא תותחית. ואני פשוט שונא שבנות עושות גרל פאוור. שונא את זה.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

פרק מצוין. ברגע שראיתי את שתי הבנות הולכות הצידה היה לי ברור שJP עף. אבל בכל זאת היה פרק מצוין. הקטע עם האפרוח הזכיר לי את הגוזל מעונה 5. רק שהוא לא מת בסוף.

Volldemort

New member
../images/Emo58.gif

אהבתי את העריכה, שהשיר פתיחה לא היה מיד אחרי "17 are left, who will be voted up tonight?" אלא חיכו קצת ואז שמו את השיר פתיחה... JP לא ממש עצבן אותי, אבל היה עדיף שהוא יצא מאשר סטפני. והקטע עם הציפור היה באמת לא נעים..

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif 1304 ../images/Emo58.gif

נראה לי שזה הפרק שהכי סיפק אותי העונה ואני מקווה שהעונה תמשיך ככה שמחתי שאיטו [זה הם נכון,לא השניים?P:] זכו בשני התחרויות חבל לי שהגברים בשבט השני אגואיסטים ולא יעילים כמעט ואני שמח עכשיו ש JP עף כי זה אולי יעורר אותם קצת בכ"א לא נראה לי שעכשיו יעיפו עוד גבר חזק הקטע עם הציפור היה מזעזע ושמחתי שבסוף הצליחו להחזיר אותו

../images/Emo58.gif

אני היחיד שהתבאס שג'ייפי עף? סטפני פשוט משעממת. לא משנה איך מסובבים את זה - היא משעממת. ג'ייפי, לעומת זאת, אולי לא היה הכי חכם, אבל לפחות היה בו סוג של עניין. ואם כבר מעיפים גבר, אז הייתי מעדיף שיעיפו את אדם או נייט. נייט, אגב, אדיוט. לא אומרים לאנשים אחרים על הברית שלך. פשוט לא. פייבוריטים: כל האסיאתים למעט קאו בוי + פרוואטי. גם קנדיס וג'ונתן נחמדים.

למעלה