הישרדות 1004

walking

New member
דעות על הפרק ../images/Emo58.gif

וואו! עוד פרק טוב מהעונה שכרגע מסתמנת כאחת האהובות עלי. הדבר היחיד שהיה רע בפרק היתה העריכה, היה ברור שהכחולים (רארו?) יפסידו באתגר חסינות אבל לא נורא. לא ציפיתי שJ.P יעוף במיוחד לא ברוב קולות כזה, גם אני אמרתי הולי קראפ כשהוא עף. אוזי הופך להיות נודניק אבל עד האיחוד הוא לא יעוף מהשבט. סך הכל פרק מהנה, מחכה לפרק הבא.

E r u

New member
../images/Emo58.gif הישרדות, עונה 13 פרק 4

וואו וואו וואו - איזה כיף, הלב שלי דפק בתחרות חסינות - כל כך רציתי שאייטו ינצחו כי נמאס לי מהגברים של רארו. כשסטפני אמרה את זה, צעקתי והשתוללתי, לא שאני אוהב אותה - פשוט - מה את מטומטמת?! רציתי לראות את ג'יי פי בחוץ, הוא מגעיל ושחצן וההעפה שלו היא אחת הטובות. כשהן פנו לפאברטי נורא התבאסתי מהתגובה שלה ואז בראד הציל את המצב - למרות שאני לא יודע מה היו ההצבעות בסוף [מישהו מוכן להאיר את עיני?] בכל אופן - פרק מעולה, נחמד שעשו תחרות פרס וחסינות בנפרד, התגעגעתי. קאו בוי מלך. אוזי נחמד אבל לפעמים מעיק. ואני דיי אוהב את פאברטי. עונה מעולה עד כה.

bendreaming

New member
ההצבעות (ספויילרים)

נייט וג'יי.פי. הצביעו לסטפני. כל השאר הצביעו לג'יי.פי.

willo

New member
../images/Emo58.gif 1004

העריכה הייתה ברורה מההתחילה שזה פרק נשים נגד גברים. מה שהפתיע אותי זה ההצבעות של בראד ואדם. פוורטי הוכיחה שיש לה שכל ועדיין אני לא אוהב נחשים כמוה. הקטע עם הציפור הוכיח שקאובוי לא בדיוק חכם, אם אתה נגד אז מה אתה מנסה להוכיח. אני כבר מחכה לדאבל אוויקשן.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

העפה כפולה? נסה העפה מרובעת... אל תשכח שהם התחילו העונה עם 20 אנשים, ככה שהם יצטרכו לעשות 2 העפות כפולות או אחת מרובועת (פחות סביר) כדי לעמוד בזמנים של 39 ימים. יהיה מעניין אם ההעפה הכפולה תהיה דווקא בשלב המושבעים, אם כל שורד יצטרך להצביע פעמיים, יכול ליצור פאניקה דיי גדולה...

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1004

פרק נחמד. בזמן שחלק מהשורדים כן מקדישים זמן למחשבה על אסטרטגיה, מספרים ובעצם כל מה שבאמת חשוב במשחק, אחרים חיים בבועה שלהם כמו ג'יי.פי ואוזי ששמבחינתם להיות חזקים ולהביא אוכל זה מספיק. אז ג'יי.פי הסתפק רק בלהיות חזק וגדול, וגם אז הוא קיבל בראש כמו שהוא אמר מאוזי שסגר עליו את כל הפער בשחיה. הבנות של רארו לא מבינות שעוד מוקדם מדי בשביל GIRL POWER ואני לא צופה הצלחה גדולה לשבט שלהם. אני די מחבב את פאוורטי - חושב שבין הנחשיות שניצלו את המיניות שלהם והמראה שלהם להתקדם במשחק היא עושה את זה לא רק בדיבורים בדיעבד. לא הופתעתי שג'י.פי הודח. כל הפרק חתר לכיוון הזה.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

וואו, פרק טוב מאוד! גם אני ציפיתי, לפי העריכה, שרארו יפסידו באתגר חסינות, אבל עדיין לא הייתי בטוח.. גם באייטו הייתה קצת דינמיקה מעניינת. אחרי האתגר כשסטפני אמרה שהיא החוליה החלשה, נאנחתי וחשבתי "עוד טרייבל צפוי".. אבל העונה ממשיכה לעשות את שלה, והטרייבל היה מעולה. הפייבוריטים שלי: ג'ונתן וחמשת חברי פוקה לשעבר (קאובוי, יול, בקי, ג'ני ובראד). גם פארווטי סבבה.

../images/Emo58.gif1304

3 הודחו. שניים נשארו. הידעתם? שורד שנשלח לאקסייל מפספס את הטרייבל ולמעשה מקבל חסינות! נדמה לי שאדם הוא היחידי שלא קיבל עדיין וידויים. תורת הוודו: בקי/אוזי/כריסטינה

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif1304

לא דווקא.. אדם נשלח הפרק לאקסייל וחזר לחסינות וגם היה בטרייבל.. ונראה לי שהוא קיבל וידוי עוד לפני המיזוג ודיבר על קנדל או משהו כזה.

Uri04

New member
../images/Emo58.gif 1304

פיהוק.... העונה הזאת כבר נמרחת כמו מסטיק, והיא בקושי התחילה(!) כבר 4 פרקים מאחורינו ונשארו עוד 16... אני מקווה שמתישהו בפרקים הבאים יקרה משהו מעניין ויעיפו איזה 4 בבת אחת. פשוט בשביל לצמצם קצת את הכמות המיותרת הזאת של 20 מתחרים בעונה.. ולתת קצת יותר דגש על המתמודדים שנשארים כמשחק. בינתיים מבחינתי העונה הזאת משעממת בערך כמו פלאו. לא קורה הרבה בפרקים עצמם ואנחנו שוב תקועים עם חבורה של שוקיסטים שלא יודעת לשחק את המשחק. אפילו בלאק-סטפני (ככה אני אקרא לה מעכשיו) אכזבה כאשר היא הוכיחה שהיא או טיפשה או חוזה בכוכבים שסיפרו לה שגם אם היא תסמן על עצמה מטרה בגודל התחת של רבקה עדיין יש לה סיכוי קלוש להשאר. והיא עוד משלושת הבודדים שאשכרה הגישו מועמדות לתכנית כי היא צופה קבועה שלה ולא פספסה אף עונה(!)
טוב, אני בגדול עומד לפרוש.. אני לא רואה איך רמת העניין תעלה בהמשך.. אולי אם הלבנים ישרדו ויעיפו את כל בני המיעוטים זה יהיה משעשע, רק כי אני יודע שאמריקה הלא-לבנה תרעד ביום שלמחרת ואז יהיה דיסקו..
(היי, אולי הם היו צריכים ללהק את אומרוסה לעונה הזאת, מה שבטוח משעמם לא היה כאן!)

Uri04

New member
../images/Emo58.gif 1304

זה היה נוראי! עוד חוסר פוליטיקלי קורקטיות לעונה שהיא כל דבר מלבד פוליטיקלי קורקט.

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

מה שנכון נכון באמת יהיה משעשע אם הלבנים יעיפו את כולם. למרות שחות מקנדיס כולם שם מעצבנים ברמות אבל למה מעיפים את הלטינים? הם הכי נורמלים שם...זה נגד ג'ניפר לופז???

../images/Emo58.gif

רק שלושה באמת הגישו טופס? שמעתי שרוב הקאסט לוהק מבלי להגיש מועמדות, אבל לא תיארתי לעצמי שעד כדי כך... אתה יודע מי השנים הנוספים?

ofofofof

New member
../images/Emo58.gif

אז מאיפה ליהקו את אלה שלא הגישו מועמדות?

Sole Survivor

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif

יש ספקולציות שההפקה פשוט הלכה לחוף הים של קליפורניה ראה שרשור פתיחת עונה...

ofofofof

New member
תודה! מצאתי, אבל.. ../images/Emo58.gif

ראיתי רק שסתם אמרתם שזה נראה ככה. אבל מאיפה אתה יודעים שזה בטוח נכון ואיך אתם יודעים איזה 3 כן הגישו טופס והכל?

למעלה