די, בחייך
כל מה שאני הולך להגיד עכשיו מתייחס אך ורק למה שקרה עד לפרק הזה, כמובן. מה ההתלהבות הגדולה מסטפני? יופי, אז נכון שממה שאנחנו רואים נראה שהיא מצליחה יפה באתגרים, אבל זה אף פעם לא עוזר. ואי אפשר להאשים את האחרים יותר ממנה, כי היא הייתה שותפה עד עכשיו בכל אתגרי החסינויות של השבט, והם הפסידו בכולם. אז בסופו של דבר, עם כל הדיבורים שלה על "אני לא מפסידה טוב", בשורה התחתונה היא אולי השחקנית הכי לוזרית שהייתה אי פעם. זה נורא נחמד להאשים את שאר חברי השבט בהפסדים, אבל גם באתגרים המאוחרים כשהיא היוותה 33% ו50% מהמאמץ הכללי של השבט, הם הפסידו. בנוסף לזה, כבר ראו בפרקים קודמים שגאונה אסטרטגית היא לא(בלשון המעטה, ע"ע ההצבעה כשנשארו 4 באולונג), אז מה נשאר? עריכה חיובית שתציג אותה כגיבורה. אבל כשמסתכלים קצת מתחת לזה, רואים שהיא בסה"כ לוזרית. לוזרית עם רוח לחימה, אבל לוזרית. "לכל אחד מאולונג מגיע פי אלף יותר להיות במשחק מאשר הן." - בחייך, את רצינית? שכחנו כבר את קים שלא עשתה *כלום*? אשלי שאחרי 6 ימים כבר התחילה לבכות? זה נורא נחמד לאהוד את אולונג בגלל שהם האנדרדוג, אבל השורה התחתונה היא שהם השבט הכי גרוע שהיה בהשרדות אי פעם. אז את יכולה להגיד שסטפני ובובי ג'ון היו באמת שחקנים שהשקיעו יותר מחלק מהאנשים בקורור, אבל אל תשכחי שהם היו חייבים לעשות את זה. בקורור היה אפשר לפזר את המאמץ בין 8-9 אנשים תמיד, ונכון שבסופו של דבר יש את האנשים שלוקחים על עצמם יותר, אבל גם כשג'ן, ג'אנו, ווילארד וכו' השתתפו באתגרים קורור ניצחו. ובכלל, למה כולם צריכים להיות חזקים ואתלטיים? על פי הגישה הזאת של "להם(אנשים אתלטיים שקורעים תתחת במחנה ואתגרים) מגיע להיות פי אלף במשחק מאשר לאחרים" - לחצי מהמנצחים של השרדות לא מגיע בכלל להגיע למושבעים. זה לא רציני. אל תשכחי גם שבגלל שהם כאלה לוזרים, ראית הרבה יותר מבובי ג'ון וסטפני מאשר בקורור, כי אף פעם לא היו שם דיבורים-לפני-מועצה, וגם בגלל מס' האנשים הגדול שם כל אחד מקבל פחות זמן מסך. בסופו של דבר, כל הנסיון הזה להפוך את סטפני לגיבורה ושחקנית מדהימה נראה לי מאוד מגוחך.