הישרדות 10- האיחוד

הציניקן

New member
הישרדות 10- האיחוד

טוב, פתחתי את השרשור רק כדי לציין שההערה של ג'ף המנחה בסוף שכוונה ישירות נגד ג'ף האולונגי והויתור שלו בגלל הקרסול הייתה מיותרת ומגעילה. בעונה שבה מישהי כמו ג'אנו מוותרת באמת בגלל כלום ועוד מגיעה לחבר-מושבעים וזוכה להחליט על מיליון דולר, הוא בחר ללגלג על ג'ף שלא פרש אלא רק נתן אינדיקציה (ואני חושב שיש הבדל). והסיבה לכך היא שהרבה יותר קל ללגלג על בחור צעיר ושרירי מאשר על אישה מבוגרת; אבל ה"פרישה" של ג'ף סבירה בהחלט, והפרישה של ג'אנו- ממש לא. וזה עוד בלי לדבר על איאן, שהוא נושא קצת יותר מורכב.

ofer2052

New member
לא מסכים איתך,

כשג'אנו פרשה היא הרגישה שהיא הרוויחה של מה שיכלה מהמשחק, קורור העיף את סטאפני באותו רגע בגלל שאת ג'אנו הם יכולים להעיף בכל פרק, והם ידעו שסטאפני תעשה הכל כדי להשאר במשחק. הפרישה של ג'אנו הייתה סוג של נקמה בקורור - שיבשה להם את התוכניות. שים לב בפרק שג'אנו פורשת שג'ף שואל את השבט אם הם יעדיפו להעיף מישהו שממש רוצה להיות במשחק ממישהו שפשוט לא אכפת לו. לדעתי ג'אנו יצאה ממש מלכה בפרק הזה. לגבי איאן, לדעתי הוא פשוט עשה טעות [אין לי כח לכתוב עליו]

הציניקן

New member
לדעתי יש שתי זוויות להסתכל על זה:

הזווית של האדם- מהזווית הזו, כל החלטה שאדם עושה אחרי מחשבה והוא שלם איתה, מקובלת עליי. ג'ף הרגיש שהוא לא מסוגל ו"פרש"- מקובל עליי. ג'אנו הגיעה להארה רוחנית אחרי לילה באי, והחליטה לנטוש- מקובל עליי. אתה יודע מה, אפילו אוסטן שמחליט שנמאס לו והסיכון לדלקת ריאות גדול מדי בשבילו- מקובל עליי. ויש את הזווית של השורד- זה שאמור לפעול לפי כללי-אתיקה לא מחייבים של "הישרדות", שהדרך שבה אדם הולך היא אם מעיפים אותו, וכל אחד משתמש בכל הכלים שיש לו כדי לשרוד. מהזווית הזו, דרך המחשבה של ג'אנו היא "אין לי הרבה סיכוי לזכות במיליון" (ובמשחק הזה אין כזה דבר "אין שום סיכוי"; נניח שפתאום היו נוצרות שתי בריתות שהיא לשון-המאזניים ביניהן?) ולכן עדיף שהיא תלך עכשיו כדי שסטפני לא תקבל את מה ש"מגיע לה"- במובן הזה שכל שורד שלא מצליח לגבש את הרוב, מגיע לו. לכן מהזווית הזו, ג'אנו הייתה לא בסדר, כי זו לא דרך מחשבה שמתאימה לכללי-האתיקה של "הישרדות". לעומת זאת ג'ף- שהעריך שהסיכויים שלו לעזור לקבוצה באתגרים קלושים- היה בסדר. ואגב, זה שג'ף המנחה אמר את מה שהוא אמר ממש על הקרדיטים של הסוף, בלי לתת לג'ף השורד אפשרות להגיב גם היה מגעיל.

ofer2052

New member
אני מבין למה אתה מתכוון

אני דווקא מבין את ההחלטה של ג'אנו [אבל עזוב], בכל מקרה קורור היו חבורה של בוקים שלא הבינו מה מתרחש מתחת לעיניים שלהם [חוץ מקובי אולי]. אני בכלל שונא שורדים שפורשים, בששת העונות הראשונות המושג פרישה לא היה קיים בכלל, כולם עפו לפי חוקי המשחק [כולל מייק בעונה השנייה], השורדים בששת העונות הראשונות לא היו במצבים קלים יותר מבעונות שפרשו בהם. הפרישות הכי מעצבנות היו של ג'נה וסו, אם ג'נה ידעה מה המצב של אמא שלה וחשוב לה להיות איתה, היא הייתה צריכה לוותר על מקומה מלכתחילה והיו מחזרים שורד אחר [בכלל בחירת השורדים באול סטאר הייתה גרועה AKA להביא למשל את איתן לקס וטום, הייתי מעדיף מעונה 3 את טריסה], וסו שהחליטה שריצ'רד הטריד אותה מינית. יש לי ספוילר קטן לעונה ה11, אם אתה לא רוצה לדעת אל תרד למטה, זה ממש משהו קטן שלא הורס.
בעונה ה11 רואים את אחד השורדים נפצע אך עושה הכל כדי ששאר הקבוצה יראו שהוא יכול להמשיך ושהוא עדיין נכס לקבוצה, זו הרוח שמצפים לראות מהמתמודדים, הרי בסופו של דבר קיימת מטרה אחת למשחק והיא להיות השורד האחרון שנשאר.

2צילי

New member
איחוד מאכזב, כרגיל

איזו אמריקאיות! החיים שלכם השתנו? קובי אימצת ילדה? האם אתה כאדם מרגיש שינוי? מה תרמה החוויה? יאללה נמאס. רוצים תככים ודם, לא את "מהות החיים". בכל מקרה, נראה לי שג'ף עשה מתיחת פנים קטנה.

ofer2052

New member
אני העדפתי את מי שהנחה את

האיחוד השני והשלישי, רוזאן ברביעי ניסתה יותר מדי להצחיק, נראה לי שהם נתקעו עם ג'ף

Hadas 87

New member
אוי היא היתה נוראית

התחשק לי לכבות את הטלוויזיה. לא סבלתי אותה.

Hadas 87

New member
לגבי ג'נה מסכימה איתך

לגבי סו ממש לא! מה זה "החליטה שהוא הטריד אותה מינית"?? אתה לא עברת את זה אז אתה לא יכול לשפוט, יכול להיו שבשבילה זו היתה חוויה מאוד קשה ובהחלט אפשר להבין. אני תומכת בה! ריצ'ארד הזה הוא בחור דוחה ומגעיל. מסכנה סו.

RedDevil17

New member
אולי הייתי קונה את זה, אם זו לא

היתה סו הוק בנידון. היא בפירוש ניסתה להפוך את העניין למסחטת תשומת לב וכסף.

n l m

New member
קשקוש אחד גדול

לפי דעתי בתכנית עצמה ראו שסו באה אליו, זה לא שהוא רדף אחריה הוא הלך שם עירום היה צפוי שאם יהיה ביינייהם מגה יהיו קצת חיכוכים ובכל זאת היא נשארה שם וחיכתה לו אז מה היא מצפה? ואם היא כלכך נפגעה אז למה לא ראינו את זה מיד אחריי אלה רק פרק אחריי? לפי דעתי היא פשוט רצתה צומת לב, היא ידעה שהולכים להעיף אותה היא ראתה איך ג'נה עזבה וכולם חיבקו אותה ונפרדו ממנה והיא כביכול "עזבה בכבוד את המשחק" אז היא החליטה שגם היא רוצה לעזוב ככה מאשר לעוף בבושה על ידיי חבריי השבט עובדה גם שאת התביעה שלה היא ביטלה ישר אחריי קצת לחץ מCBS אישה שמרגישה שנאנסה או הוטרדה מינית לא תבטל תביעה כזאת כלכך מהר היא תרצה שהנוול יבוא על עונשו

ofer2052

New member
../images/Emo45.gif

לא יודע לגבי התשומת לב, אבל סו הגזימה, אפשר לחשוב מה היה שם, [טוב נו, האול סטאר, למה כבר אפשר לצפות מהם]

Hadas 87

New member
ממש לא מאמינה שככה אתם אומרים

תשמעו אני לא מכירה את האשה הזו אבל אני לא מאמינה שהיא היתה משתמשת בכזה דבר בשביל תשומת לב. ואיזו תשומת לב זו? זו לא תשומת לב חיובית במיוחד. וכסף? איך היא תוציא מזה בדיוק? לגבי הקטע שהיא עמדה לעוף גם לא מסכימה, השבט שלה ניצח כל תחרות לא היה לה סיבה לחשוב שהפעם הם יפסידו והפעם זו תיהיה היא והיא תעוף. למה כ"כ קשה לכם להאמין שהיא באמת הרגישה רע עם זה? חוץ מזה ראו איך היא התפרצה על ג'ף ובכתה.. אני לא מאמינה שהיא שחקנית כזו טובה והיא זייפה את זה. מה עוד שמה שקרה לה זה באמת זוועה, מסכנה.

n l m

New member
אל תשכחי

זו אותה אישה שנתנה את נאום העכבר-נחש בטרייבל קונסיל בשנת 2001 שזיעזע את כולם והיה מועמד לSURVIVOR MOMENT את רוצה להגיד לי שהנאום הזה לא נכתב בקפידה? זו גם הייתה התפרצות רגשית? לא, ראו על הנאום הזה שהוא נכתב בקפידה כל מילה נשקלה והמטרה הייתה לעורר פרובוקציות וגם פה נראה לי שהייתה אותה מטרה והיא ידעה שהיא עומדת לעוף כי כל השבט שלה שנא אותה, גם אם היא הייתה ממשיכה לאיחוד היא הייתה עפה ראשונה מהשבט ברגע שהם היו צריכים להעיף מישהו משלהם ובקשר לתשוומת לב, מנסיון אנשים שמתחננים לתשומת לב לא אכפת להם מה היא תהיה אוליי בעינייך זה נחשב סתם אבל עכשיו כולם זוכרים אותה כ"סו הנאנסת שהתנפלה על ג'ף" זו הדמות שלה באולסטאר, יש לה אייקון משלה היא לא סתם, היא קבלה פרסום וכולם היו מסביבה אוליי את מאמינה לה אני לא גם ההתנפלות שלה על ג'ף לא נשמעה לי כנה ואני לא מאמין לה לג'נה למשל האמנתי שהייתה לה חרטה וכאביי מצפון, לא אהבתי את הפרישה שלה אבל היה אפשר להרגיש אותה את סו לא הרגשתי ולא האמנתי לה לרגע אחד

Hadas 87

New member
לגבי הנאום

ברור שהוא לא היה התפרצות רגשית. וכן זה היה מכוער מאוד וממש לא לענין ויכול להיות שבאמת האשה הזו קצת מטומטמת. אין קשר בין שתי הסיטואציות. אבל היא אשה וכאשה היא יכולה להפגע מאוד ממש שריצ'ארד עשה לה שכן זה מוגדר כמעשה מגונה, תתפלא. היא בהחלט יכולה להפגע בזה, אני גם במקומה יודעת איך שאני מכירה את עצמי הייתי לוקחת את זה קשה. לא יודעת אם זה מצדיק פרישה או לא מצדיק פרישה וזה ממש לא הענין, כל אחת לוקחת דברים כאלו בצורה אחרת, לא נראה לי הוגן לשפוט אותה ככה, סך הכל היא לא עברה חוויה נעימה אז לומר שהיא מעמידה פנים ככה סתם ללא שום הוכחות נראה לי קצת חוסר צדק. נכון אני לא מכירה אותה כפי שאתם אומרים אבל גם אתם לא. כאילו בחייעת אתם "מכירים" אותה רק ממה שהראו לכם בטלוויזיה.

n l m

New member
אני לא מדבר עליה, אני מדבר על

הסיטואציה ועליה בתוכה הוא היה ערום לפניי שהיא נתקלה בו, האתגר היה קשור בחיכוכים ובלהאבק אחד בשני מה היא ציפתה שייקרה? היה ברור שיקרה משהו ודרך אגב אני לא מחשיב את מה שריץ' עשה כמעשה מגונה, לפי ראות עיניי זה תאונה בלבד ואם יש אשמה על מישהו זה רק עליה אני לא חושב שיש איזושהיא סיבה להכנס להסטריה בגלל זה ואם לסו יש אישו מיוחד עם זה אז כמו שאמרת שג'אנה הייתה יכולה לא להצטרף למשחק מלתחלתחילה בגלל אמא שלה גם סו יכלה להצביע לפניי האתגר ולהגיד שהיא פוחדת ממגע ולא רוצה להשתתף בכלל, צ'אפרה היו ברוב והיו צריכים להושיב אנשים, למה היא לא ישבה? כשהיא שמעה מה האתגר? יכול להיות שזה באמת נחשב מעשה מגונה אבל להגיד לך את האמת, גם במקרה של אונס, אם אני אשמע שנערה מתלוננת על אונס והשפלה שחוותה משישה נערים, כן תהיה לי סימפטיה אליה ורחמים אבל אם אני אגלה שבאותו יום רגע לפניי האונס הנערה עמדה מול הגברים ואמרה "אני שלכם תעשו בי מה שאתם רוצים" והתחילה להרטא רק באמצע שהם היו בפעולה ולהרגיש שזה לא בסדר הסימפטיה שלי אליה תרד ואני אתחיל לפקפק במניעים שלה, אם כל הצער שבדבר

RedDevil17

New member
טוב, לא נכנס לנושא הזה...

רק ל"בכלל, צ'אפרה היו ברוב והיו צריכים להושיב אנשים, למה היא לא ישבה? כשהיא שמעה מה האתגר?" - זה לא נכון. כולם השתתפו באתגר הזה.

ofer2052

New member
כשהיא נכנסה לאתגר היא לא ידעה

שהוא יכלול "חיכוחים" עם ריצ'ארד

למעלה