הישרדות 1.11

• פותח הנושא vand
  • פורסם בתאריך

vand

New member
הישרדות 1.11

חבל חבל על ברוס. ממש רציתי שהוא או טרי יזכו בסוף. בכל מקרה בגלל שלא היה אתגר חסינות הפרק די נמרח ולא היה מעניין כמו בדר"כ. אתגר הפרס היה נחמד אבל עדיין פרק די חלש.

אלמה 3

New member
פרק מוזר

היה מצחיק בקטע של השאלות חחח קורטני הכי מעצבנת מסכנה.. לדעת שכולם חושבים שהיא הכי מעצבנת הגיע לסירי לזכות ומה בכלל שיין מתעצבן?! ומסכן ברוס.

OrtaLee Ryan

New member
פרק לא משהו..

רק האתגר היה מצחיק
מסכן ברוס :/

קובי221

New member
פרק טוב.

האתגר היה טוב, מעולה. כיף שברוס עף... אבל רציתי שקודם כל 'יעיפו' את טרי- יש לו מזל ע נ ק. סירי הייתה מזה מגעילה, לאורך כל האתגר היא צחקה על אנשים... כל הכבוד שהיא לא לקחה את שיין, שבוכה ומתבכיין כי לא לקחו אותו. ממש ילד קטן. מעניין את מי ידיחו במקרה שטרי יוציא את החסינות. את קורטיני?!
מסכנה. זה באמת כואב לשמוע דברים כאלו...

adi121

New member
היה נחמד

אני חושבת שהאתגר הזה מיצה את עצמו וצריך לחשוב על אתגר אחר ש"יסכסך" בין כולם. אני אוהבת את סירי!! אבל למה היא הייתה כל כך רעה?
זה לא נעים מה שעשו לקורטני ולשיין והיא ממש התפוצצה מצחוק מזה.. לא יפה! למרות זאת היא עדיין מלכה! אני בעדה.. ובעד טרי.. איך הבן אדם הזה מחזיק מעמד.. כל פעם נופל לו המזל ואי אפשר להעיף אותו!! גם אם הוא יגיע ל2 האחרונים אני לא מאמינה שיזכה אלא אם כן הוא יגיע עם שיין.. בכל מקרה הוא גם פייבוריט שלי קורטני.. די ריחמתי עליה מה זה עשו לה כזה אמבוש זה לא נעים.. שיין.. תפסיק לבכות כמו ילדה קטנה! פעם עוד הייתי בעדך כיא ני אוהבת מטורפים אבל אתה לא מטורף אתה סתם מעצבן! ברוס! אוווו ברוס! איזה מסכן.. לא תיכננתי עליו בפיינל פור אבל חבל לעזוב ככה את המשחק באמת חבל.. שיהיה בריא העיקר! : ( אני ממש שמחה שהגענו לשלב הזה של הסדרה ואני לא יודעת מי המנצח כי בעונות האחרונות הרסו לי תמיד.. וזה כייף עכשיו לא לדעת

adi121

New member
../images/Emo18.gif אהההההההההההה../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

קודם כל, פה נמחקה הודעה שהכילה ספויילר למנצח בהישרדות!! הודעה אחת סומן הסימן אך ללא אזהרה שזהו ספויילר קטלני במיוחד וזה חובה לסמן כזה ספויילר! והודעה מתחת נכתב שם המנצח ללא כל אזהרה! ההודעות נמחקו והמשתמשת נחסמה מהפורום!! ועכשיו.. אהההההההההההההההההההה אני לא מאמינהההההההההה
רק לפני שעה אמרתי כמה אני שמחה לא לדעת!! ואיזה כייף שלא הרסו לי את העונה הזאת כי את כל השאר הרסו!!!! אוחחחחחח מי שאל אותך בכלל??? מטומטמת!!
אהההההההההההההה זה לא פייררררררר למה להיות רעים ולהרוס??

snier1991

New member
אני לא הייתי בפורום איזה כיף

תקנאו אני לא יודע כלום איזה כיף אזה כיף אולי סירי תנצח אולי שיין ואולי בכלל קורטני ודניאל מה זה משנה אני לא יודע ממילא אז הכל ניחושים איזה כיף סוף סוף אלילת הספוילרים לצידי

chocolate4

New member
פרק נחמד..אבל באמת דיי נמרח

וברוס ממש מסכן..לא בניתי עליו בכלל שינצח או יהיה בכלל בפיינל פור אבל זה מבאס שהוא עזב בגלל בעיה רפואית.. ושיין ממש דפוק, מתנהג כמו ילד, וסירי ממש מתוחכמת שכזו, כמו טרי..הצליחה במזל לשרוד את הימים.
לגביי קורטני, היא ממש מסכנה
למרות שהיא גם כן עולה קצת על העצבים
מהמרת על זה שהיא הבאה לעוף.

למעלה