הישרדות 08X02

בר1983

New member
נכון ../images/Emo58.gif

אני בהחלט מסכימה שלא היו צריכים להביא אותו לאול סטארס , במיוחד כי היו חוסכים מאיתנו את הרומן שלו עם LAMBER (כן , בשבילי היא עדיין לאמבר) קראתי כמה ראיונות עם לקס ועם קתי , יש הרבה דברים שקרו וההפקה משום מה החליטה לא להראות אותם ( אולי כי הם העדיפו להראות לנו את רומבר ) כמו למשל:1- השיחה שהייתה בין לקס וקתי בנושא החסינות , ובה קתי הבטיחה ללקס שהיא לא תמסור לו את החסינות . 2- הנסיון של לקס להציל את עצמו אחרי שרוב הודיע לו על ההחלטה של השבט להעיף אותו . 3- קתי אמרה שהיא ושי אן היו מאוד קרובות אבל ההפקה לא הראתה את זה . 4- קתי גם אמרה שהאנשים שם מודעים לכוח שיש לרוב אבל גם את זה ההפקה לא מראה ! ההפקה משום מה החליטה להתרכז ברוב ולתת לו זמן מסך יותר מכולם ! אמבר היא עדיין לאמבר ורוב הוא חיקוי של בריאן ! דרך אגב הידעתם שרוב טוען שרוב צ. הוא חיקוי שלו ?! שאיתן וג'נה מוראסקה יוצאים ?! שאיתן יצא בעבר עם אמבר ?! ושקולבי שונא את ג'רי (באמת?חחחחח)

dana2909

New member
../images/Emo58.gif עונה 7 ו-8

דווקא בגלל זה המקום שלו כן באולסטאר, זה ששאר האנשים האחרים נכנעים לו ולא משתמשים בשום אסטרטגיה מתוך פחד שיעיפו אותם (רוב השני.., ג'רי..) רק מראה שהם אלה שלא שייכים לשם. מעניין לדעת מה היה קורה לו היו מביאים את ג'וני פיירפליי.. הם היו עושים בית ספר אחד לשני, אבל הצופים לא היו אוהבים את זה בכלל.. כמו שהדברים מתנהלים כרגע אין סיכוי שרוב יעוף, כי גם אם הוא לא יזכה בחסינות הוא שולט בשבט הזה לחלוטין, כאילו הם לא מסוגלים לחשוב בעצמם. ויש עוד פחות סיכוי שאמבר תעוף, כי כולם יפחדו מתגובתו של מריאנו..

Sole Survivor

New member
ספולר

אולי אתה אומר שלרוב לא היה אסטרטגיה בעונה שלו אבל בזה שאמרת שהמשחק מתרכז ברוב אז באמת אמרת ההפך...זה היה האסטרטגיה שלו... ושלא תחשוב שאני בעדו.......

Woogyman

New member
אף אחד לא יודע מי עף מהכותרת...

אני אוהב כל כך הרבה אנשים באולסטאר שיש שם בערך רק שני אנשים שאני לא אבכה אם הם יעופו. הכותרת לא מספיילרת כלום.

Boran

New member
כמו שאמרתי

אולי בשבילך היא לא מספיילרת כלום אבל יש אנשים שבשבילם לא מספיילר לדעת מי ניצח אז זה לא אומר כלום אתה צריך להניח שלקורא הכל מספיילר ובשביל זה לא לכתוב כלום בכותרת ההודעה פרט לסימן ספוילר, שם הסדרה ומספר הפרק.

Woogyman

New member
ארר. ../images/Emo110.gif

אני מסכים שהכי בטוח לא לכתוב כלום בכותרת, אבל גם מה שכתבתי לא מספיילר כלום. ותאמין לי, אני אחד האנשים שהכי לחוצים מספויילרים. גם אם היו מגלים לי שיש שערה לבנה חדשה בראש של מישהו בפרק, הייתי מתבאס. ה"לא" שכתבתי שם יכול להתפרש במיליון ואחת אלף צורות, ובגלל זה הוא לא ספויילר. יכול להיות שבכיתי בגלל מי שעפ/ה, יכול להיות שבכיתי שם כי יש לי עכשיו עוד שבוע לחכות עד הפרק הבא, יכול להיות שבכיתי כי קראתי בטעות ספויילר, יכול להיות שבכיתי כי הפרק נתקע לי באמצע או כי היה פרק ממש גרוע. זה לא אומר כלום.

Woogyman

New member
ובקשר לעוד אולסטרס - ../images/Emo110.gif

יש כרגע 10 עונות להישרדות, אלא אם יחליטו לעשות עוד. לפני שהם עשו את העונת אולסטרס, כמו שאתה בטח יודע, שאלו את כל ה150 שורדים מכל העונות אם הם יכולים ורוצים לבוא. כולם אמרו כן, חוץ משני שורדים. זאת אומרת שאם הם ירצו, יש להם מספיק אנשים לעוד עונת אולסטרס כי יש המון טובים שלא היו באולסטרס הזאת וכן רצו. בנוסף, יהיה מאוד קשה לחזור לעונה רגילה אחרי עונת אולסטרס כזאת, ובטח שאפשר לתת עוד אפשרויות לבן אדם שהקהל אוהב, למה לא? ברור שלא שתי עונות ברצף, אבל אם נגיד עונה 10 או 11 תהיה אולסטרס שוב, הם נראה לי יקחו גם אנשים שהיו באולסטרס הזאת, ויערבבו אותם עם עוד אנשים שלא חזרו בעונה הזאת. העונת אולסטרס מביאה רייטינג טוב, אין להם סיבה לא לנסות שוב.

Woogyman

New member
צודק, אבל עדיין, ../images/Emo110.gif

אני דיי בטוח ששאלו את כולם, זה מה שאמרו בתוכנית הבוקר הזאת.

Boran

New member
לא בדיוק

מרלין "מאד דוג" הרשי מהישרדות 2 התארחה בארלי-שואו ואמרה שלא הציעו לה להשתתף.

מטר9

New member
לפי מה שאני הבנתי...

לא נראה לי שזה
אבל בכל זאת... אם ימחקו אותי עוד פעם אחת אני אשתגע! הודיעו לכל מי שעבר את האיחוד (כלומר, 10 מתוך 16 בכל עונה קיבלו הזמנה) והיחידות שסירבו היו אליזבת', קולין ווספיה... היו עוד מלא שסירבו אבל מסיבות שלא קשורות כל כך לרעיון עצמו, כגון: לנליה היו קשרים להפקה (עבדה בסי בי אס או משהו), היו כמה שעבדו בזמן הצילומים וכו'...

מטר9

New member
ובדיוק בגלל זה... ../images/Emo58.gif

מייקל סקופין מהישרדות 2 (הבחור שנשרף) לא השתתף הרבה מאוד אנשים מהאול סטארס (טינה, רודי, ג'רי, קולבי ועוד הרבה) היו מאוד מופתעים שמייקל לא הופיע באול סטארס... לפי מה שאני הבנתי הסיבה שהוא לא הופיע באול סטארס היא מפני שהוא לא עבר את האיחוד. ההפקה החליטה שכחלק מהסינון הראשוני, רק מי שעבר את האיחוד יוכל להשתתף...

מטר9

New member
../images/Emo58.gifודבר אחרון... מבטיח!

גם להישרדות 7 עוד בן אדם שלא הציעו לו להשתתף זה אוסטן... (נראה לי שהסיבה די ברורה) למרות שהוא ושון לא עברו רשמית את האיחוד, שון היה אחד מהמתמודדים הרציניים להשתתפות באול סטארס. ההפקה חשבה ששון הוא אחד מהאנשים שהכי נדפקו בכל העונות (אם לא היה את הטוויסט של להחזיר את בורטון וליל, רוב הסיכויים הם ששון היה מצליח להגיע לפחות לחבר המושבעים...) ולכן כן הוצע לו להשתתף... לבסוף הוחלט (ובצדק) שעדיף לקחת יותר אנשים מהעונות הראשונות והנשכחות (1-2) ופחות מהעונות האחרונות שעדיין צרובות בזכרון (6-7)

LOVEtheMcMAHONS

New member
נראה לי שאתה טועה ../images/Emo58.gif

רוב מריאנו לא עבר את האיחוד. לפי מה שאני הבנתי בתחילה כולם נשאלו באופן כללי לגבי מידת זמינותם בתאריכים. מתוך אלה שהיו זמינים ולא הייתה בעיה עם העסקתם (כמו באמת כאלה שהיו בחוזה עבודה עם CBS) בורנט בחר למי לפנות שוב, כאשר מתוך אלה שפנו אליהם 2 באמת לא היו מעוניינים להשתתף, ובורנט מצא להם תחליף.

מטר9

New member
../images/Emo58.gifלא לא...

רוב כן עבר את האיחוד - הוא לא הגיע לחבר מושבעים. אם כבר מישהו לא עבר את האיחוד זאת שי אן, אבל בתכלס היא הגיע לטופ 10 ולכל מי שהגיע לשם קיבל הזמנה ראשונית...

amitooshacham

New member
לא תהיה עוד עונת אולסטארס.

ג'ף פרובסט אמר בראיון שהעונה מצד אחד מצליחה, כי יש בה אנשים מוצלחים ומעניינים, ומצד שני הוא אמר שהעונה לא טובה בגלל שהקטע בהישרדות זה לראות 16 פרצופים חדשים, שאנשים לא מכירים. שאלו אותו לגבי עונה נוספת של אולסטארס, והוא אמר שכנראה שלא תהיה עוד אחת. בקשר לרייטינג, הם מאוד מאכזבים יחסית לציפיות. הרייטינג של הישרדות תמיד היה וגם יהיה בין הגבוהים, אז זה שהוא נשאר ככה גם בעונה הזאת לא אומר שהיא עונה טובה.. יש המון המון ביקורות על העונה המשעממת והחסרת טעם הזאת.

Uri04

New member
ובצדק ../images/Emo58.gif

מה שהתחיל בתור עונה המוקפת בציפיות כל כך גדולות, נחלה אכזבה אדירה שהתגלתה בתור העונה הצפויה ביותר של הסדרה מעולם, וזאת גם בשל הדרך המאוד צפויה בה בוחרים בה להעיף אנשים וגם בשל ספוילרים מאוד מדויקים שהודלפו בשלבים המוקדמים יותר של העונה והרסו חלק גדול מהתחזיות. הבעיה דווקא לא כל כך בקאסט, אלא יותר בניהול העונה עצמה ומתן זמן מסך עודף לאנשים שעל פי דעת הרוב - ממש לא מגיע להם.

למעלה