הישרדות 08X02

Boran

New member
וואו, תודה רבה ../images/Emo13.gif

אם כבר אנחנו בנושא ממליץ לכולם ללכת להצגה "קברט" ההצגה הכי מדהימה שראיתי אי פעם (וראיתי גם את "קאטס"... הצגה מעולה, אבל קבארט אפילו יותר).

עוד משהו בקשר לפרק..|ספיולר|

לפחות שני האנשים החכמים היחידים באולסטאר(שי אן וקת'י) החליטו לעשות משהו ולהסית את כולם נגד רובאמבר. שי אן פשוט חייבת לזכות בחסינות!! לפי הפרייויו לפרק הבא שי אן(המלכה) הזאתי שאומרת " STUPID PEOPLE" או קיי אפשר לקוות שיווצר ככה... שי אן ביג טום ואלישיה ---נגד---- אמבר רוב ג'נה רופרט נוטה לשני הכיוונים.. העונה הזאת היא משעממת!!! כי היא בדיוק כמו תאילנד!!

De fire

New member
../images/Emo58.gif מפרק לפרק אני יותר מצטער

שרופרט הגיע לאולסטאר.. זה פשוט מוטט לחלוטין את מה שעוד נשאר מהאימג' של "שורד מגניב שקשה לא לסמפט" אחרי השרדות 7. העונה הוא הוכיח שוב ושוב שמקומו לא במשחק הזה. אחד האטרטגים הגרוגים, אם לא הגרוע בהם, ונאיבי ברמות שלא יתוארו. בחיים לא הייתי מאמין בתחילת העונה שיגיע שלב שהפייבוריטית שלי תהיה שיי-אן. צל"ש ענק לקאת'י (היחידה שבאמת אפשר לומר שגם מגיע לה לזכות וגם אף אחד לא יקיא את נשמתו אם היא תזכה (ע"ע מיסטר מריאנו העונה, או מישהו מסויים בעונה 7, שלפי המשחק הגיע לו, אבל אם הוא היה זוכה..
)) צל"ש על זה שהחזיקה כ"כ הרבה. צל"ש שלא רכבה על הגב של אף אחד להגיע לשם (מישהו צרח כרגע טום? אה לא? כי הייתי בטוח ששמעתי משהו...) וצל"ש על זה שאולי היא תהיה הגורם שימנע מרוב לנצח, אמן. קאת'י רולז לנצח. להתראות לך. ונתראה באולסטאר 2

בר1983

New member
זה עשוי להיות מעניין ../images/Emo58.gif

Voice Over Transcript .JP: Next time on Survivor... Alicia is on edge .Alicia: Don't, don't don't don't (Jenna: You know you don't wanna (inaudible .Amber: She's just being a big baby .JP: Forced to make a tough decision, Rupert's at risk .Rupert: This is what kicked me out on Pearl Islands .JP: And a surprising development threatens the power players .Tom: You know who they want to get rid of, it aint gonna be me .Rob: I'm as scared as all of them but I'm not letting 'em see it

בר1983

New member
ומה תגיד על זה ? ../images/Emo58.gif

Voice Over Transcript VO: Only 4 Survivor episodes left. CBS Thursday... JP: We're gonna get catty. VO: In a game of truth... Shii Ann: Someone could get crushed. Alicia: I don't like these people anymore. VO: And, an endurance test for immunity... JP: How much more you got left in you Rupert? VO: Move a muscle...get washed out. JP: Whooo hoooo. VO: Will Survivor sweethearts Rob and Amber turn on each other? Amber: Even if I'm lying to him he's going to trust me. VO: There's a million reasons why. Rob: She may be playing me and if so, hey, she had me fooled.

axnholic

New member
../images/Emo58.gif עתידי!!!!

ON THE NEXT SURVIVOR: One castaway is angered when being called, by the group, the least deserving person to be an "All-Star." Winning the Reward Challenge gives one All-Star the rare power to decide what the others eat, from a juicy steak to a small, cold bowl of rice. Shii Ann annoys Alicia, who warns her to watch it, or her camp life will be pretty unpleasant. אלישיה מתעצבנת על שי-אן, מקווה שזה יגמר בטוב.

Boran

New member
שימו לב- מעלי זה רק הפרומו מאתר CBS

איי.אקס.אן הוליק- בעונה הזו היה חבר הפקה שהדליף המון פרטים, והאינטרנט מלא בספוילרים עתידיים. אם מדובר רק בפרטים מהפרומו באתר סי.בי.אס, אתה יכול לכתוב שזה מהפרומו, כדי שאנשים (כמוני) שקוראים את הפרומו ולא רוצים ספוילרים עתידיים אמיתיים גם ייכנסו להודעה.

axnholic

New member
אההה

באמת שהתלבטתי אם לקרוא לזה ספויילר עתידי אבל העדפתי להיות זהיר.

axnholic

New member
הרסת

רציתי להישאר אנונימי. סתם... כן כן, קוראים לי שחר לנגר. אתם רואים עכשיו אתם גם יודעים את השם משפחה שלי.

Woogyman

New member
לא לא לא ../images/Emo7.gif../images/Emo58.gif8.12 ../images/Emo110.gif

למה היא עפה?! אוי, שחקנים כל כך מפגרים! אני רוצה שרוב יזכה רק כדי שהם יסתכלו על זה בטלוויזיה אחר כך ויבינו כמה מטומטמים הם היו! מתתי על קאת'י מההתחלה, איזה באסה. אני לפחות מתנחם בעובדה שאם פעם יעשו עוד עונת אולסטאר (מה שסביר להניח שיקרה מתישהו), היא בטוח בפנים (בהנחה שהיא תרצה). עכשיו אני עם שי אן, שלדעתי לא תעוף. כולם מתחילים להבין מה קורה עם רוב.

Boran

New member
ווגי מן ../images/Emo58.gif

למה אתה כותב משפטים בכותרת? לא אמרנו שלא עושים כאלה דברים? ומה יבינו מהכותרת שלך אנשים שקוראים את ההודעות שלך בפורום על הישרדות 8 ויודעים שאתה אוהב את קאת'י? בכותרת לא כותבים שום דבר פרט לשם הסדרה ומספר הפרק!!! ומה גורם לך לחשוב שתהיה עונת אול סטאר שניה? לדעתי אין מצב שתהיה וגם אם הישרדות תשרוד מספיק זמן, ותהיה עונת אול סטאר שניה, אני חושב שישתתפו בה שורדים רק מעונה 9 והלאה, וגם אם לא אז בטוח לא שורדים שהיו כבר באול סטאר, כי זה ממש לא הוגן, כמה הזדמנויות אפשר כבר לתת לבנאדם? ואפילו אם נלך יותר רחוק, ונגיד שיזמינו שורדים שהיו כבר באול סטאר, אלה בטוח לא יהיו אנשים שהגיעו רחוק עד לאיחוד ולמושבעים, אלא אנשים שעפו יותר מוקדם כמו רוב צ. וריצ' ורודי.

הרגע גיליתי.. ../images/Emo58.gif

קודם כל מצטער על הבורות אבל: מצאתי משהו משותף בין רוב הכלב הלועג והתופס תחת לבין המלכה שי אן.. שניהם בעונות שלהם הגיעו למקום 10 ז"א היו מקום אחד לפני המושבעים.. אני לא מאמין שיש משהו משותף בין שני אלה.. בנוסף להכול כל האנשים שנשארו הגיעו למקומות עלובים למדי בעונות שלהם..

Boran

New member
../images/Emo58.gif

וואו איזה קשר... אם תחפש תוכל למצוא קשר כלשהו בין כל שני שורדים שתרצה מן הסתם האנשים שנשארו הגיעו למקומות עלובים בעונות שלהם בגלל שהם העיפו בהתחלה את כל מי שהגיע למקום גבוה כי הם תפסו ממנו איום... לדעתי לא היו צריכים להביא את רוב מריאנו. הוא לא היה מישהו שהתבלט יותר מדי או שראוי להיקרא "אול סטאר" של הישרדות בעונה 4. ובלעדיו, היינו רואים הרבה יותר אסטרטגיה בעונה 8. כי כרגע כל המשחק מתרכז ברוב, במקום שיתפרש על פני כל שאר האנשים.

למעלה